بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی
سرخط خبرها

طرح ایرانی «شناسایی کرونا در بازدم» رتبه نخست رقابت‌های بین المللی

  • کد خبر: ۳۱۴۱۴
  • ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
طرح ایرانی «شناسایی کرونا در بازدم» رتبه نخست رقابت‌های بین المللی
دانشجوی دکتری نانوبیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس در قالب کار تیمی با همکاری محققانی از کشورهای مختلف موفق به ارائه طرحی برای شناسایی ویروس در بازدم افراد مبتلا به کرونا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هکتون بین‌المللی EUvsVIRUS ۲۴ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۰ از طرف European Innovation Council برای مقابله با کرونا برگزار شد که نزدیک به ۲۰ هزار و ۹۰۰ نفر از ۱۴۱ کشور در آن شرکت کردند.

 

این افراد در یک کار تیمی بر روی پروژه‌های مرتبط فعالیت کرده که در نهایت ۲۱۵۰ طرح در ۶ حوزه مختلف و ۳۷ زیرگروه ثبت شدند. از بین طرح‌های ثبت شده، ۱۱۷ طرح انتخاب شدند که از آن میان، ۶ طرح اصلی و در هر زیر گروه نیز ۳ برگزیده معرفی شدند.

 

مرضیه موسی زاده دانشجوی دکتری نانوبیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس در قالب تیمی از کشورهای فرانسه، آلمان، آمریکا و ترکیه، طرح Instant SARS-CoV-۲ breathalyzer را ثبت کردند که در گروه Health & Life و بخش Cheap rapid test موفق به کسب رتبه نخست شد.

 

این طرح مربوط به ساخت دستگاه اپتوفلوئیدیک با استفاده از آنتی بادی علیه spike protein ویروس و پارتیکل های فلوئورسانت است که می‌تواند ویروس را در بازدم افراد مبتلا به کووید -۱۹ شناسایی کند.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->