شماره ۲۴ هنوز می‌جنگد جنگل آبی برابر هجوم هفت باد غریب | المحرّق، آزمون دوباره آینه غرور استقلال ساپینتو: می‌خواهیم بردی بزرگ را به هواداران هدیه دهیم رامین رضاییان: سهرابیان و آقاسی برادران ما هستند| ساپینتو جفت شش می‌آورد جریمه احتمالی بیفوما به‌خاطر پدل + عکس پخش زنده بازی گالاتاسرای و لیورپول (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تنبیه آدان در استقلال پخش زنده بازی غیرت قزاقستان و رئال‌مادرید (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سید حسین حسینی از جام جهانی فاصله گرفت! البلیهی، غایب بزرگ سعودی‌ها اولین ملاقات ساپینتو با هواداران استقلال| بازگشت آقای هیجان تاریخ و ساعت بازی آرسنال و المپیاکوس | ورود دوباره طارمی به چمپیونزلیگ نحوه خرید بلیت بازی استقلال و المحرق بحرین در لیگ قهرمانان آسیا ۲ + لینک و قیمت چلنگر: برانکو دوست دارد به پرسپولیس برگردد تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن | نبرد دو فلسفه فوتبالی پرسپولیس وارد لیگ کشتی می‌شود؟ شرط عجیب مدیران استقلال برای مربیان پایه این تیم وعده پرسپولیس تو خالی از آب در آمد بازگشت لیموچی به تمرینات سپاهان اتهام کلاهبرداری ۳۰ میلیون یورویی به بارتومئو
سرخط خبرها
عضو هیات رئیسه سازمان لیگ:

امکان برگزاری لیگ برتر فوتبال با رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود ندارد

  • کد خبر: ۳۱۴۱۵
  • ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸
امکان برگزاری لیگ برتر فوتبال با رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود ندارد
عضو هیات رییسه سازمان لیگ گفت: نمی‌توان رقابت‌های فوتبال را با رعایت کامل مسائل بهداشتی برگزار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور قنبرزاده، عضو هیات رئیسه سازمان لیگ در پاسخ به این سوال که آیا معتقد است که با توجه به تشدید شیوع کرونا، برگزاری ادامه رقابت‌های فوتبال در سطح لیگ برتر، لیگ یک، لیگ دو و لیگ سه امکان پذیر است، اظهار کرد: من معتقدم که اغلب باشگاه‌های ما توان مالی و سخت‌افزاری اجرای کامل پروتکل‌های بهداشتی را ندارند و در نتیجه نمی‌توان رقابت‌های فوتبال را با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار کرد. باید به این نکته توجه کنیم که رعایت پروتکل‌ها تنها مربوط به لیگ برتر نیست و به لیگ یک، لیگ دو و لیگ سه هم مربوط می‌شود، کما این که خیلی از باشگاه‌های لیگ برتری هم توان اجرای آن را ندارند.

 

او افزود: شما تصور می‌کنید چند درصد از باشگاه‌های ما توان مالی سفر با پرواز چارتر، گرفتن اتاق‌های جداگانه در هتل برای هر بازیکن و یا حتی گرفتن تست کرونا در هر پنج روز را دارند؟ با این اوصاف برگزاری رقابت‌های فوتبال میسر نیست مگر این که بخواهند تصمیم بگیرند که پروتکل‌های بهداشتی را تعدیل کنند.

 

بیشتر بخوانید:

اصرار باشگاه تراکتورسازی برای برگزار نشدن لیگ برتر

تهدید حمیداوی و شهرخودرو به کناره‌گیری از فوتبال

 

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ در ادامه صحبت‌هایش با انتقاد از ستاد مبارزه با کرونا و نهادهای بالادستی باشگاه‌ها عنوان کرد: در بخش‌نامه گفتند که مسئولیت اجرای پروتکل برعهده مدیران عامل باشگاه‌هاست. با این اوصاف ستاد مقابله با کرونا و نهادهای بالادستی به خوبی می‌دانند که اجرای پروتکل بهداشتی قابلیت اجرا ندارد ولی متاسفانه از خودشان رفع تکلیف کردند و مسئولیت اجرای پروتکلی را که برای اکثر قریب به اتفاق باشگاه‌ها قابل اجرا نیست بر عهده مدیران عامل گذاشتند. اکثر باشگاه‌ها منابع اجرایی و سخت افزاری اجرای پروتکل‌های بهداشتی را ندارند.

 

قنبرزاده در پایان تاکید کرد: اخلاقی نیست ستاد مقابله با کرونا، فدراسیون پزشکی - ورزشی و نهادهای بالادستی ورزش کشور در خصوص اجرای پروتکلی که می‌دانند بصورت کامل امکان اجرای آن میسر نیست، از خود رفع مسئولیت کنند و صرفا با یک بخشنامه، مسئولیت و تبعات احتمالی را به گردن و دوش مدیران عامل باشگاه‌ها بیندازند.

 

گفتنی است لیگ برتر فوتبال بعد از وقفه‌ای حدودا ۴ ماهه، از روز ۴ تیرماه با رقابت دیدار عقب‌افتاده استقلال تهران و فولاد خوزستان آغاز می‌شود. سایر مسابقات لیگ برتر هشتم تیرماه برگزار خواهدشد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->