نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال
سرخط خبرها

جویباری: انتخاب سرمربی خارجی باشد برای بعد!

  • کد خبر: ۳۱۴۵۰۹
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۲
جویباری: انتخاب سرمربی خارجی باشد برای بعد!
علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال مشت خود را درباره اینکه قصد دارد با سرمربی جدید به کار ادامه دهد و یا اینکه از بختیاری‌زاده در این پست حمایت کند، باز نکرده است. او سیاستی مبهم و مرموزانه را در پیش گرفته است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی نظری جویباری برنامه‌ای کاملا مبهم و مرموزانه برای آینده نیمکت استقلال دارد. او درحالی که مدعی شده در پی انتخاب سرمربی جدید است، اما از هواداران این باشگاه خواسته فشار نیاورند و چرا که فعلا باشگاه قصد دارد با بختیاری‌زاده ادامه دهد.  

جویباری دراین راستا چنین گفته است: «انتخاب سرمربی خارجی قطعی است، اما فعلاً با سهراب بختیاری‌زاده ادامه خواهیم داد. امیدواریم که او بتواند در این مقطع نتایج خوبی کسب کند، اما برای انتخاب سرمربی جدید نباید عجولانه عمل کنیم. سرمربی جدید باید فردی با کارنامه قابل‌قبول باشد که سبک فوتبالش با استقلال هماهنگ باشد. در صورتی که بختیاری‌زاده نیاز به دستیار خارجی یا ایرانی داشته باشد، باشگاه از این تصمیم حمایت خواهد کرد. ما نمی‌خواهیم تحت فشار هواداران یا فضای رسانه‌ای، گزینه‌ای نامناسب را انتخاب کنیم. هدف ما استخدام فردی است که بتواند در تمامی سطوح از جمله آکادمی باشگاه تأثیرگذار باشد.»



اظهارات جویباری نشان می‌دهد او در حال حاضر کار را به دست بختیاری سپرده تا اگر اوضاع به طور معمولی پیش رفت به کادر فنی دست نزند، اما اگر اوضاع خراب شد، پروسه انتخاب سرمربی جدید را کلید بزند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->