راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تشریح تازه‌ترین تصمیمات برای بیمه دهک‌های ۱ تا ۹

  • کد خبر: ۳۱۴۶۰۴
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
تشریح تازه‌ترین تصمیمات برای بیمه دهک‌های ۱ تا ۹
مدیر کل بیمه گری و جذب منابع سازمان بیمه سلامت ایران، در خصوص تازه‌ترین تصمیمات بیمه‌ای برای دهک‌های مختلف جامعه و اتباع خارجی در کشور، توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جمشید شایانفر، افزود: حوزه بیمه گری وظیفه پوشش بیمه همگانی را بر عهده دارد، طی سالیان گذشته هیچگاه پوشش بیمه به ۱۰۰ درصد افزایش پیدا نکرده است؛ اما برای اولین بار در قانون برنامه هفتم پیشرفت الزام پوشش بیمه در نظر گرفته شده و برای این مساله ضمانت اجرایی نیز در نظر گرفته شده است.

مدیرکل بیمه گری و جذب منابع سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به اینکه در بند الف ماده ۷۳ قانون برنامه هفتم توسعه و تبصره ذیل این ماده تاکید شده تمامی افراد باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند، افزود: ساز و کاری برای این مساله در آئین نامه در نظر گرفته شده است که اگر به مرحله اجرا درآید، علاوه بر ۵ دهک اول جامعه که طبق روال گذشته به صورت تحت پوشش بیمه رایگان قرار دارند، دهک‌های ۶ تا ۹ که در حال حاضر مشمول دریافت یارانه از سازمان هدفمندی یارانه‌ها هستند، با هماهنگی‌های صورت گرفته، از محل یارانه متعلقه، حق بیمه آنها برداشت شده و به صورت ماهانه به سازمان بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

وی تصریح کرد: برای دهک ۱۰ و دهک‌های ۶ تا ۹ که به بنا به دلایلی یارانه آنها قطع شده یا پاسخ گوی پرداخت حق بیمه نیست، باید با ساز و کاری دیگری حق بیمه آنها دریافت گردد. پس از تصویب آئین نامه، باید اطلاع رسانی گسترده‌ای به جامعه هدف صورت بگیرد.

شایانفر ادامه داد: در قانون برنامه پنجم و ششم نیز الزام برای پوشش بیمه وجود داشت، اما ضمانت اجرایی برای آن در نظر گرفته نشده بود؛ لذا افراد فقط در هنگام بیماری برای پوشش بیمه اقدام می‌کردند. در حال حاضر در بانک اطلاعاتی بیمه سلامت نزدیک به ۸ میلیون نفر ثبت شده هستند که در مقاطعی تحت پوشش بیمه سلامت بوده‌اند که اقدام به تمدید نکرده‌اند؛ بنابراین انتظار داریم تا ابتدای سال آینده، آئین نامه تهیه شده به تصویب نهایی برسد.

مدیرکل بیمه گری و جذب منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در مورد اتباع خارجی در طول یکسال گذشته تلاش کردیم جامعه اتباع خارجی تحت پوشش بیمه سلامت افزایش پیدا کند، در حال حاضر نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر از مجموع اتباع خارجی حاضر در کشور با همکاری وزارت کشور تحت پوشش قرار دارند، البته برنامه داریم تعداد اتباع خارجی تحت پوشش را افزایش دهیم.

وی بیان کرد: طبق مصوبه دولت باید برای شهر‌های کمتر از ۲۰ هزار نفر که رشد جمعیت داشته‌اند و جمعیت آنها به بالای ۲۰ هزار نفر رسیده، از پوشش بیمه روستایی که به صورت رایگان است، خارج و از طریق ارزیابی وسع، تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

شایانفر با اشاره به ضرورت اصلاح ساختار جغرافیایی در سامانه امید و سامانه‌های سطح یک افزود: اغلب استان‌ها اصلاحات موقعیت جغرافیایی را انجام داده و اعمال کرده‌اند، ما آمادگی داریم اگر برخی استان‌ها در پیاده سازی و اصلاح ساختار، با ابهام و مشکلی مواجه می‌باشند، در جهت کمک اقدامات لازم را انجام دهیم تا ساختار جغرافیایی سامانه امید و سامانه‌های سطح یک، منطبق بر ساختار مصوب وزارت کشور گردد و مغایرت‌ها رفع شود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->