بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن ۳۸ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: شنبه با جدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم پزشکیان در مراسم رژه روز ارتش: با وجود ارتش با قدرت مواضع خود را بیان می‌کنیم برگزاری مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور + فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد آغاز شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد
سرخط خبرها

در جلسه استاندار خراسان رضوی با شورای مرکزی خانه احزاب استان چه گذشت؟

  • کد خبر: ۳۱۴۷۴۲
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
در جلسه استاندار خراسان رضوی با شورای مرکزی خانه احزاب استان چه گذشت؟
استاندار خراسان رضوی در جلسه با شورای مرکزی خانه احزاب خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی در مدیریت استان تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای مرکزی خانه احزاب، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، به کاهش سرمایه‌های اجتماعی کشور در انتخابات اخیر اشاره و بیان کرد: کشور در انتخابات ریاست جمهوری در شرایط سخت و بغرنجی قرار داشت و عدم مشارکت مردم شرایط را شکننده‌تر می‌کرد. با وجود همکاری و هم‌افزایی تمامی گروه‌های جامعه، بازهم ۵۰ درصد مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری شرکت نکردند.

وی اضافه کرد: حالا همه ما وظیفه داریم باید برای ارتقای سرمایه اجتماعی کشور و استان فکر کنیم.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه تمامی موضوعات در جامعه ما به هم مرتبط هستند، گفت: در شرایط فعلی باید از تمامی ظرفیت‌های جامعه استفاده کرد. قهر با ایران، سبب عدم استفاده از  ظرفیت‌های کشور برای بهبود جامعه می‌شود.

وی تاکید کرد: بخشی از عقب‌ماندگی استان و کشور در حوزه‌های زیرساختی است که باید این موارد رفع و رضایت مردم را جذب کرد.

مظفری با اشاره به آسیب‌های وارده به احزاب، عنوان کرد:  اصلاح قانون احزاب و استقرار احزاب در ساختار حکومتی از موضوعات دیگر است. احزاب از بنیه اقتصادی ضعیفی برخوردار هستند. به لحاظ فرهنگی نیز فعالیت حزبی دچار چالش‌های جدی است. عدم عضویت افراد در حزب و عدم بیان آن در جامعه، یک چالش فرهنگی جدی آن است.

وی با تاکید بر استفاده از تمامی شرایط و ظرفیت‌ها برای بهبود عملکرد دولت، اظهار کرد: پس از انتصاب به سمت استاندار خراسان رضوی از تمامی شهرستان‌های استان بازدید انجام شد. در تمامی این شهرستان‌ها با هسته مرکزی نخبگان شهرستان‌ها جلسه‌ای برگزار و بر حضور و اهمیت مشارکت  آنان در مدیریت استان تاکید شد. همچنین در این جلسات، دغدغه‌های نخبگان شهرستان‌ها دریافت گردید.

وی بر تشکیل شورای مشورتی در کنار سیستم اجرایی این شهرستان‌ها تاکید کرد و گفت: بنا داریم سالانه حداقل یک جلسه با این شورا‌ها برگزار شود تا اطلاعات لازم از آنان دریافت گردد.

استاندار خراسان رضوی بر وجود سرمایه‌های اجتماعی خوب و متعدد در استان تاکید و بیان کرد: خراسان رضوی دارای سرمایه‌های اجتماعی متعددی است که در مجموعه‌های مختلف گرد آمده‌اند  و باید از ظرفیت آنان در شورا‌های مشورتی و اتاق‌های اندیشه‌ورزی استفاده کرد.

مظفری بخش دیگر سخنانش را به اهمیت تامین آب استان اختصاص داد و بیان کرد: ضرورت دارد که نیرو‌های نخبه و متخصص احزاب در کارگروه‌های مشورتی حضور پیدا کرده و همکاری لازم را داشته باشند. کارگروه‌ها و شورا‌های مشورتی ظرفیت خوبی هستند. این هم‌اندیشی و همفکری  باید خروجی مناسب برای استان داشته باشد.

استاندار خراسان رضوی بر برگزاری جلسات دوره‌ای با شورای مرکزی احزاب تاکید کرد.

در بخش دیگر این نشست، «محمدعلی نبی‌پور»، معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی، در سخنانی به اهمیت خانه احزاب و نقش آن در ایجاد وفاق ملی و نزدیکی جریان‌های سیاسی اشاره کرد.

نبی‌پور با بیان اینکه بحث خانه احزاب بیش از یک دهه است که در کشور مطرح است، اظهار کرد: خراسان رضوی از سال ۹۶ به عنوان اولین استان، خانه احزاب را تشکیل داد و این جلسات به منظور ایجاد تفاهم بین نیرو‌های سیاسی برگزار می‌شد.

وی ادامه داد: تشکل خانه احزاب به عنوان یک سازمان مردم نهاد، تلاش کرده است تا گروه‌های سیاسی مختلف را به هم نزدیک‌تر کند و در این ایام که شعار دولت وفاق ملی است، نقش این تشکل می‌تواند پررنگ‌تر باشد.

نبی‌پور تأکید کرد: اگر تفاهم و توافقی بین جریان‌های سیاسی شکل بگیرد، قطعا اتفاقات بهتری در سطح ملی و استان خواهد افتاد.

وی همچنین به نوع نگاه استاندار به بهره‌برداری از عقول مختلف نخبگان در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: این ابتکار عمل از سوی استاندار محترم مطرح شده است تا از تمام پتانسیل‌ها بتوانیم به صورت کامل بهره‌برداری کنیم.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در این حوزه اشاره کرد و گفت: در طول سه ماه گذشته، برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده و امیدواریم از حضور احزاب و تشکل‌ها استفاده بیشتری ببریم.

وی در خصوص مکان خانه احزاب نیز گفت: پیگیری‌های جدی از روز اول انجام شده و امیدواریم که به زودی به نتیجه برسیم. نبی‌پور در پایان افزود: این جلسه فرصتی است تا نظرات هسته مرکزی احزاب استان را بشنویم و برنامه‌ریزی مناسبی برای آینده داشته باشیم.

همچنین در بخش دیگر این جلسه «حمیدرضا ترقی»، رئیس خانه احزاب خراسان رضوی، در سخنانی به چالش‌ها و برنامه‌های خانه احزاب در استان اشاره کرد و بر اهمیت مشارکت احزاب و ارتباط تنگاتنگ با مسئولان تأکید نمود.

ترقی با بیان اینکه خانه احزاب خراسان رضوی پس از خانه احزاب تهران، دومین خانه احزاب کشور است، اظهار کرد: در این مدت، تعداد قابل ملاحظه‌ای از احزاب جدید مجوز از تهران دریافت کرده‌اند، اما هنوز نتوانسته‌اند بر اساس ساختار جدید از وزارت کشور مجوز بگیرند.

وی افزود: سعی ما بر این بوده که در طول این مدت ارتباط تنگاتنگی با مسئولان استان داشته باشیم و جلساتی با قوه قضائیه و دیگر مسئولین برگزار کنیم تا مطالبات احزاب را مطرح کنیم.

ترقی به برگزاری جلسات در مناسبت‌های مختلف اشاره کرد و گفت: حضور پررنگ‌تر احزاب در جلسات شورای اداری و شورای سیاسی انتخابات مشهد، نشان‌دهنده همکاری و همزیستی مسالمت‌آمیز احزاب با هر گرایش و تفکری است.

وی همچنین به چالش‌های موجود در زمینه محل و جای خانه احزاب اشاره کرد و گفت: محل فعلی خانه احزاب نامناسب است و نیاز به یک مکان مناسب‌تر داریم که بتوانیم جلسات را در آنجا برگزار کنیم.

ترقی در ادامه تأکید کرد: ما آماده همکاری با هر دولتی هستیم و امیدواریم با برگزاری جلسات کارشناسی و استفاده از ظرفیت احزاب، به حل مشکلات مردم کمک کنیم.

وی در پایان گفت: احزاب می‌توانند ناظرین خوبی برای ارزیابی عملکرد‌ها باشند و نقش نظارت همگانی را به عهده بگیرند تا انتقادات به سمت یک نظام‌مند شدن پیش برود.

در این جلسه اعضای احزاب مرکزی استان موضوعاتی همچون نقش مدیریتی احزاب در جامعه مدنی و اجتماعی، حضور احزاب در تصمیم‌گیری‌های سیاسی، دغدغه یک مکان ثابت برای شورای مرکزی احزاب استان، استفاده از ظرفیت خیرین برای توسعه صنایع و اشتغالزایی در استان، استفاده از ظرفیت نیرو‌های توانمند و دلسوز در استان، استفاده از ظرفیت احزاب در مدیریت استان، ترویج امید در جامعه و... مطرح شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->