آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: به ازای هر صندلی مدیریتی در کشور، ۸۰ نفر شهید شدند

  • کد خبر: ۳۱۴۸۵۷
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
استاندار خراسان رضوی: به ازای هر صندلی مدیریتی در کشور، ۸۰ نفر شهید شدند
استاندار خراسان رضوی گفت: شهدا، ایثارگران و جانبازان و خانواده آنان تمام زندگی خود را در این راه فدا کردند. آنها به خاطر مردم و کشور، از زندگی خود گذشتند.. صندلی مدیران بر روی خون شهیدان است چرا که به ازای هر صندلی مدیریتی در کشور، ۸۰ نفر شهید شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در جلسه شورای ترویج فرهنگ و ایثار که صبح امروز (چهارشنبه، ۱۷ بهمن ۱۴۰۳) در دفتر استاندار خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: وظیفه ما در قبال ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، محدود به ادارات نمیشود. ما باور اعتقادی نسبت به فرهنگ ایثار و شهادت داریم. وظیفه اخلاقی هر انسانی است که به افراد مخلص خدمت کنند.

وی افزود: شهدا، ایثارگران و جانبازان و خانواده آنان تمام زندگی خود را در این راه فدا کردند. آنها به خاطر مردم و کشور، از زندگی خود گذشتند.. صندلی مدیران بر روی خون شهیدان است چرا که به ازای هر صندلی مدیریتی در کشور، ۸۰ نفر شهید شدند.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: مسئولان وظایف سنگینی در این حوزه دارند و باید در موقعیت مناسب پاسخ دهند. باید از این فرصت‌ها استفاده کرد تا در دادگاه هستی و پیشگاه شهدا شرمنده نباشیم.

مظفری خدمت به خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران را وظیفه و باور قلبی دانست و تاکید کرد: بنیاد شهید توفیق و ارزش بالایی داشته که می‌تواند به این گروه خدمت کند. اعضای شورای ترویج فرهنگ و ایثار، اقدامات خود را باید فراتر از کار اداری دانسته و فعالیت جدی داشته باشند.

وی در بخش دیگر سخنانش با آیین‌نامه پیشنهادی این شورا موافقت و بیان کرد: درخواست می‌شود که جلسات ماهانه شورای ترویج فرهنگ و ایثار با حضور معاونان استانداری برگزار شود. همچنین ضرورت دارد، کمیته‌های تخصصی نیز شکل گرفته و فعالیت کنند.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به ساخت موزه دفاع مقدس در مشهد، تصریح کرد: کار ساخت این پروژه به سرعت درحال انجام است و اراده جدی برای ساخت آن وجود دارد. از متخصصان طراحی ساختمان برای ساخت موزه دفاع مقدس استفاده شده است. تیم تخصصی از تهران به مشهد آمده و درحال کار هستند. 

در پایان این جلسه، تابلو نقاشی نمادین شیمیایی شدن ریه‌های یک جانباز که توسط فرزند شهید جانباز شیمیایی به تصویر کشیده شده بود به استاندار خراسان رضوی تقدیم شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->