وزیر کشور مطرح کرد: افزایش اختیارات استانداران، گامی برای تسریع در روند توسعه کشور برنامه جهانی غذا: غزه در میانه بدترین بحران بشری روی زمین است هزاران نفر در آتن به حملات رژیم صهیونیستی در غزه اعتراض کردند ایران و اروپا در دور جدید گفت‌وگوها در ژنو مذاکره خواهند کرد پزشکیان: هیچ وظیفه دیگری جز خدمت به مردم و باز کردن گره‌های آن‌ها نداریم تجدید میثاق دولت با آرمان‌های امام خمینی(ره) + فیلم (۳ شهریور ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد به تظاهرات حامیان فلسطین در بروکسل عراقچی: توهم اسراییل بزرگ تهدیدی برای صلح و امنیت بین المللی است جهاد اسلامی فلسطین: تجاوز علیه یمن جنایت جنگی جدید آمریکا و اسرائیل است اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست در رهگیری موشک هایپرسونیک یمنی انصارالله یمن: پشتیبانی از غزه ادامه می‌یابد حماس: پاسخ رسمی به پیشنهاد اخیر آتش‌بس داده نشده است ایران حمله رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد (۲ شهریور ۱۴۰۴) واکنش یمن به حمله اسرائیل به صنعا | بینی رژیم اسرائیل را به خاک می‌مالیم مصوبات مهم سفر تاریخی شعائر اسلامی به مشهد | از تامین ۶۰ واگن قطار شهری تا پیگیری قطار سریع السیر در سطح سران وزیر خارجه رژیم صهیونیستی راهی آمریکا می‌شود پزشکیان به چین سفر خواهد کرد پیش‌بینی بورس برای فردا (دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴) جلیلی: وظیفه داریم به موفقیت دولت کمک کنیم سرلشکر حاتمی: در برابر تهدیدات دریایی آمادگی کامل داریم فرمانده سابق نیروی دریایی اسرائیل: یمنی‌ها قدرت تولید موشک دارند روسیه: دیداری میان زلنسکی و پوتین برنامه ریزی نشده است دیپلمات‌های ارشد ایران و چین درباره پرونده هسته‌ای رایزنی کردند واکنش دستیار سیاسی قالیباف به پشتیبانی رهبر انقلاب از پزشکیان در آستانه سفر وزیر راه به مشهد عنوان شد: ۱۲۶۹ پروژه در خراسان رضوی با اعتبار ۴۳ هزار میلیارد تومان افتتاح می‌شود پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر رهبری انقلاب تشکر می‌کنم| توصیه ایشان به وحدت و انسجام ملی را به گوش جان بشنویم ۲ شهید و ۳۵ زخمی در حمله امروز اسرائیل به یمن (۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: نباید در مقابل شادی‌های مشروع جوانان سد کشید

  • کد خبر: ۳۱۴۹۳۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱
استاندار خراسان رضوی: نباید در مقابل شادی‌های مشروع جوانان سد کشید
استاندار خراسان رضوی گفت: نباید در مقابل شادی‌های مشروع جوانان سد کشید و این تلقی ایجاد شود که سیستم در برابر این شادی‌های مشروع مقاومت می‌کند. فضا باید بانشاط باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری ظهر امروز (چهارشنبه، ۱۷ بهمن ۱۴۰۳) در مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان جشنواره ملی شعر و نماهنگ «مژده وصل» دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به این که خراسان، محل تلاقی دو کلان فرهنگ بزرگ اسلامی و ایرانی است، خاطرنشان کرد: این سرمایه عظیم و ارزشمندی است که امروز در اختیار ما است و باید در راستای بهبود و ارتقای فرهنگی جامعه از آن استفاده کنیم.

وی افزود: مدت‌ها دلتنگ آن بودم که در فضای دانشجویی و دانشگاه باشم و متاسفانه به تبع پذیرش مسئولیت ها، از این فضا دور بوده‌ام. ما در جامعه به شدت نیازمند فضا‌های بانشاط و پرانرژی هستیم و اگر بخواهیم یکی از اولویت‌های جامعه مهم جامعه را در فضای مشهد و استان تامین کنیم، توجه به همین موضوع است. باید از هر فرصتی استفاده کنیم که شادابی و نشاط و شور و حرارت را در جامعه گسترش دهیم و در این زمینه از ظرفیت‌های جوانان استفاده کنیم.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: نباید در مقابل شادی‌های مشروع جوانان سد کشید و این تلقی ایجاد شود که سیستم در برابر این شادی‌های مشروع مقاومت می‌کند. فضا باید بانشاط باشد. ما نباید شیعیانی باشیم که به دنبال گریاندن هم باشیم. ما در کنار توجه به بزرگداشت شهادت معصومان (ع) باید به ایام ولادت آنها نیز توجه کنیم و جشن‌ها را هم به اندازه عزاداری‌ها تقویت کنیم.

تقویت فضای فرهنگی فضا‌های آموزشی، مورد نیاز جامعه است

همچنین مظفری در حاشیه برگزاری این مراسم در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: فضای فرهنگی دانشگاه ایجاب می‌کند که به هر میزان بتوانیم در خصوص مباحث محتوایی در خصوص ائمه معصومین (ع) برنامه ریزی کنیم، فضای معنوی این محیط آموزشی را تقویت کرده‌ایم و این کار به شدت مورد نیاز جامعه ما است.

وی فزود: جوانان ما از این طریق، بیشتر با آموزه‌های دینی نزدیک می‌شوند و البته به هر میزان که برگزاری اینگونه فعالیت‌ها به خود دانشجویان واگذار شود، تاثیر بیشتری نیز خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->