فیلم بازی را بکش برگزیده جشنواره آسیایی دانانگ شد طرح کاریکاتوریست مشهور عرب از حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است
سرخط خبرها

نگاه انتقادی یک فیلمساز مشهدی به جشنواره فیلم فجر مشهد و پیشنهاد‌هایی برای احیای سینمای ایران

  • کد خبر: ۳۱۴۷۴۸
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۷
نگاه انتقادی یک فیلمساز مشهدی به جشنواره فیلم فجر مشهد و پیشنهاد‌هایی برای احیای سینمای ایران
فیلمسازی مشهدی در نقدی صریح به جشنواره فیلم فجر مشهد، چالش‌های ساختاری این رویداد سینمایی را برشمرد.

مهدی آب‌بر در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با بیان اینکه جشنواره فیلم فجر در سال‌های اخیر کارکرد خود را از دست داده است، توضیح داد: اکثر فیلم‌های حاضر در جشنواره، تولیدات نهاد‌های دولتی هستند و فیلمسازان مستقل امکان حضور ندارند. نتیجه این شده که مردم هم ارتباطی با جشنواره پیدا نمی‌کنند.

این مستندساز مشهدی، با اشاره به استقبال اندک مردم از جشنواره فیلم فجر نسبت به سال‌های گذشته، مشکلات مالی را یکی از دلایل اصلی فاصله مردم از سینما دانست و گفت: عده‌ای می‌گویند پول بلیت سینما را ندارند. از سوی دیگر، تهیه کنندگان مستقل نیز به دلیل هزینه‌های بالا نمی‌توانند فیلم‌های خود را به جشنواره بیاورند.

وی با انتقاد از سیاست‌های حمایتی افزود: اگر بودجه‌های کلان به جای تولیدات فرمایشی، به جوانان داده شود، سینمای ایران احیا خواهد شد.

آب‌بر با یادآوری خاطره‌ای از همکاری با یک تیم ژاپنی در سال‌های گذشته، گفت: آنها با وجود سختگیری‌های فنی، به من اعتماد کردند و تجربیاتشان را آموزش دادند. این روحیه انتقال دانش، در سینمای ما کمرنگ است. بسیاری از بزرگان سینما به جای حمایت از جوانان، فضا را انحصاری کرده‌اند.

وی در پایان با بیان اینکه جشنواره فیلم فجر نیازمند تحول اساسی است، پیشنهاد داد: باید به سمت مشارکت مردم و فیلمسازان مستقل حرکت کنیم. اگر تبلیغات جشنواره مردمی‌تر شود، می‌توان امید داشت که جشنواره بار دیگر جایگاه خود را پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->