بازگشایی سایت‌های تاریخی و تفریحی با هماهنگی شورای تامین استان‌ها رکورد بی‌سابقه در تولد یک گونه در معرض انقراض از کروکودیل‌ها قاتل قاچاقچی معروف مواد مخدر، برادرش بود دستگیری زن سارق در پوشش مسافرکش ! درخواست طلاق از مردی که بچه نمی‌خواهد قاتل ۴ زن به دار مجازات آویخته شد اعترافات تکان‌دهنده متهمان پرونده آدم ربایی و تجاوز موسوم «عقرب‌های هوسران» رشد ۴۰ درصدی سفر با ناوگان عمومی جاده‌ای در خراسان رضوی برگ درختی که از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند هشدار نسبت به انجام سلول‌ درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز شناسایی ۲۵۹ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری دومین بازارچه شهاب سنگ در زرند تصویب طرح مدیریت زیست‌ بومی برای ۲ تالاب مهم در بوشهر پذیرش ۶۰۰ دانش‌آموز استعداد درخشان در مشهد | افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت مدارس تیزهوشان در خراسان رضوی تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای مهارت دعوت به انجام فریضه نماز به فرهنگیان، دانش‌آموزان و اولیاء مدارک فیزیکی برای دریافت خسارت درمانی بازنشستگان لازم نیست افزایش خطر عفونت‌های چشمی و آسیب به قرنیه در پی مالش چشم‌ها استرس چطور به دندان‌هایتان آسیب می‌زند؟ بحران آب ایران از نگاه هوش مصنوعی | کشاورزی در خطر، شهر‌ها در تنش بهره‌برداری از حدود ۴۷ هزار کلاس درس تا پایان سال ۱۴۰۴ کاهش دید و حساسیت شدید به نور، از علائم شایع آب مروارید است ثبت ۲ خانه تاریخی یزد در فهرست آثار ملی سلامت فرآورده‌های غذایی چگونه کنترل می‌شود؟ امتحانات نهایی در شرایط سالم برگزار شدند | شرکت یک میلیون و ۵۰۰ دانش‌آموز در امتحانات کشوری برخی عوامل داخلی مرتبط با حمله به زندان اوین شناسایی شدند ۴۳۵ نوزاد زیر پوشش خدمات بانک شیر بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد قرار گرفتند ثبت جهانی شهر یزد برای حفظ میراث تاریخی لازم است درباره باغ‌بام‌ها و روش‌های ایجاد آن در ساختمان‌ها | آسمان سبز رهاسازی بیش از ۵۰ پرنده شکاری در زیستگاه‌های طبیعی شهرری
سرخط خبرها

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: به اجرای احکام متعالی الهی و اسلامی در قالب قوانین فقهی و عرفی افتخار می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۱۴۹۳۰
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۹
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: به اجرای احکام متعالی الهی و اسلامی در قالب قوانین فقهی و عرفی افتخار می‌کنیم
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی دستگاه قضایی با مختصات کنونی را یکی از دستاورد‌های بزرگ انقلاب اسلامی دانست و گفت: ما به اجرای احکام متعالی الهی و اسلامی در قالب قوانین فقهی و عرفی افتخار می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین زرندی در جلسه شورای معاونان که در مجتمع قضایی ولایت مشهد برگزار شد با گرامیداشت یاد امام راحل و تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: مصادف شدن این ایام با سالروز ولادت با سعات امام حسین (ع) و روز پاسدار فرصتی دوباره برای نیرو گرفتن از قیام عظیم عاشورا در مسیر پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس اسلامی و رساندن صدای مظلومان به گوش جهانیان است چرا که در پیمود‌ن مسیر مبارزه با طاغوت زمان و ظالمان، باید به سیره سیدالشهدا علیه السلام تأسی بجوییم.

وی با اشاره به حرکت بزرگ امام خمینی (ره) در شکستن بت طاغوت زمان، افزود: امام بزرگوار با اتکال به قدرت لایزال الهی و به پشتیبانی ملت بزرگ ایران توانست هیمنه‌ی آمریکا را بشکند و مدلی تازه از حکمرانی مبتنی بر دین مبین اسلام به جهانیان ارائه نماید که این الگو در میان نظام‌های سیاسی، بی بدیل و بی نظیر است.

رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی ادامه داد: بزرگترین آرزوی انبیا و اولیاء الهی تشکیل حکومت اسلامی بود که امروز به دست مردم عزیز ما محقق شده و امام بزرگوار نیز به دنبال پیاده سازی احکام اسلام بود و امروزه شاهدیم که مظلومان عالم در اقصی نقاط جان به تأسی از انقلاب اسلامی در برابر ظالمان می‌ایستند و از مبارزه با ظلم هراسی ندارند.

حجت الاسلام و المسلمین زرندی، دستگاه قضایی با مختصات کنونی را یکی از دستاورد‌های بزرگ انقلاب اسلامی دانست و افزود: ما به اجرای احکام متعالی الهی و اسلامی در قالب قوانین فقهی و عرفی افتخار می‌کنیم و تنها راه سعادت و نجات بشریت را در تأسی به کلام خداوند و سیره ائمه معصومین (ع) می‌دانیم.

وی با اشاره به مفاد سند تحول قوه قضاییه گفت: نوآوری در ارائه خدمات حقوقی به شهروندان گرانقدر، روح حاکم بر این سند است که بحمدالله در این زمینه گام‌های خوبی برداشته شده، اما کافی نیست و تا رسیدن به حد مطلوب در این زمینه فاصله داریم و بر این اساس نباید به حرکت در قالب‌های موجود و رایج محصور باشیم بلکه باید از تمامی ظرفیت‌ها برای ارائه خدمات هرچه بهتر با رویکردی نوین و ابتکاری تلاش کنیم چرا که معتقدیم یکی از مهمترین مظاهر علنی و عملی عبادت، خدمت به مردم است و بدیهی است که اینگونه خدمت کردن، انسان را به مقام قرب الهی نزدیک می‌کند.

رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی با اشاره به اقدامات خوبی که در زمینه پالایش پرونده‌های قضایی صورت گرفته گفت: این نوع از اقدامات مبتنی بر فناوری باید ادامه پیدا کند تا زمینه‌های تسهیل و تسریع در ارائه خدمات قضایی بیش از پیش فراهم شود به نحوی که مراجعان محترم برای دریافت خدمات با زحمت مواجهه نشوند.

حجت الاسلام و المسلمین زرندی با اشاره به بار مسئولیت سنگین مدیران در ایران اسلامی گفت: در چنین نظامی مسولان علاوه بر پاسخگویی در برابر مردم و تشکیلات، باید در برابر خداوند متعال نیز پاسخگو باشند و به هرگونه اهمال در انجام تکلیف و کم‌کاری در انجام وظیفه، در دادگاه عدل الهی نیز رسیدگی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->