وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: زمینه‌های افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی محقق شود

  • کد خبر: ۳۲۷۶۲۸
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: زمینه‌های افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی محقق شود
رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی در دیدار با اعضای سازمان نظام پزشکی مشهد، تأکید کرد: زمینه‌های افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی محقق شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین زرندی در دیدار با اعضای هیئت‌رئیسه سازمان نظام پزشکی مشهد، با اشاره به نقش ارزنده جامعه بهداشت و درمان در بهبود شرایط اجتماعی، بر لزوم افزایش تلاش‌ها با هدف ایجاد بستر‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری و تولید بیشتر در حوزه تجهیزات پزشکی و دارو تأکید کرد و افزود: دستگاه قضایی آماده هرگونه حمایت حقوقی و قانونی از جامعه خدوم پزشکی در راستای افزایش تولید و بهبود خدمت‌رسانی به مردم عزیز است.

رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی در این دیدار، ضمن تقدیر از زحمات و خدمات جامعه خدوم بهداشت و درمان گفت: امروز شاهدیم که برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و به همت عالی جوانان عزیزمان، در دوردست‌ترین نقاط کشور خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌شود. حجت الاسلام و المسلمین زرندی با اشاره به اشتراک حوزه سلامت و عرصه عدالت گفت: در هر دو حوزه و عرصه، هدف، خدمت به مردم است و تاریخ گواهی خواهد داد که خدمتگزاران مردم در این دو جبهه خدمت رسانی، در تمام زمان‌ها به ویژه در مقاطع حساس مانند دوره کرونا، تلاش بی وقفه و شبانه روزی داشته‌اند. رئیس شورای قضایی خراسان رضوی با تأکید بر لزوم حفظ و افزایش سرمایه اجتماعی افزود: اعتماد وثیق مردم عزیز به جامعه پزشکی خود، یکی از جلوه‌های این سرمایه عظیم است و مسولان جامعه پزشکی در زمینه حفظ و ارتقاء این اعتماد و اطمینان نقش بسزا و تعیین کننده‌ای دارند.

حجت الاسلام والمسلمین زرندی افزود: بهداشت و سلامت جزو مهمترین ارکان و ضرورت‌های یک زندگی سالم و جامعه پویاست و کارکرد مطلوب سایر اجزاء جامعه به صحت عمل این حوزه بستگی مستقیم دارد، بر این اساس، در طبقه بندی اولویت‌ها و شبکه مسائل اجتماعی، حوزه بهداشت، سلامت و درمان در درجه اول اهمیت قرار دارد.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی گفت: به همت عالی جوانان عزیز و متخصصان فرهیخته، امروز ایران اسلامی جزو سرآمدان در این حوزه و قطب پزشکی منطقه است بر این اساس تمامی سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط باید در زمینه حمایت از این حوزه به درستی به وظایف قانونی خود عمل کنند و در این زمینه نیز دستگاه قضایی با ترک فعل‌ها برخورد خواهد کرد. حجت الاسلام والمسلمین زرندی با تأکید بر لزوم تلا‌ش فراگیر در زمینه تحقق اهداف متعالی شعار سال گفت: همه اقشار و اصناف از جمله جامعه بهداشت و درمان می‌توانند نقش مؤثری در این زمینه داشته باشد و با افزایش کمی و کیفی تولید تجهیزات پزشکی و دارو، ضمن تضمین امنیت روانی مردم، گام‌های مؤثری در جهت خودکفایی و اتکا به تولید داخلی بردارند.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی افزود: بزرگترین سرمایه جامعه پزشکی در واقع خود پزشکان و کادر بهداشت و درمان و اعتماد مردم به آنهاست و مدیران این مجموعه با تأسی اخلاق اسلامی و حرفه‌ای باید از این سرمایه عظیم مراقبت نمایند. حجت الاسلام والمسلمین زرندی خاطر نشان کرد: دستگاه قضایی در راستای حمایت از صنعت، طی سال‌های اخیر حمایت‌های خوبی از تولیدکنندگان تجهیزات و محصولات پزشکی و درمانی داشته و انشاء الله با فراهم شدن زمینه‌های هر چه بیشتر سرمایه‌گذاری در این حوزه شاهد رونق تولید، افزایش اشتغال و کاهش وابستگی به بیرون از کشور باشیم.

گفتنی است در این دیدار اعضاء سازمان نظام پزشکی مشهد ضمن تقدیر از حمایت‌های دستگاه قضایی از جامعه بهداشت و درمان به ارائه توضیحات در این زمینه و بیان مسائل و مشکلات موجود پرداختند. بر این اساس و مطابق تمهیدات اندیشیده شده توسط دستگاه قضایی مقرر شد ضمن استمرار برخورد با مداخله گران و سوء استفاده کنندگان از حوزه بهداشت و درمان، از ظرفیت شورا‌های حل اختلاف در راستای حل مشکلات حقوق و قضایی استفاده حداکثری صورت بپذیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->