گروسی وارد ایران شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) حسینی: شهرداری مشهد بالاترین نمره در ارزیابی کیفیت خدمات به زائران نوروزی در حوزه خدمات شهری و حمل‌ونقل را کسب کرد واکنش وزارت خارجه به اظهارات نماینده ترامپ درباره مذاکرات سفیر ایران در مسکو دستور کار سفر عراقچی به روسیه را تشریح کرد تلاش برای پایان جنگ اوکراین | روبیو و ویتکاف به پاریس می‌روند عمار حکیم: همگرایی تهران و واشنگتن برای منطقه آرامش به ارمغان می‌آورد رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبردادند بقائی: حملات آمریکا علیه یمن تهدید آشکار صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: احکام شهرداران به مدت یک سال تمدید شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: گروسی فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند قطر برای حل موضوع هسته‌ای ایران با روسیه گفت‌و‌گو کرده‌ است اعلام آمادگی امیر قطر برای حمایت همه‌جانبه از لبنان شهادت ۲ جوان فلسطینی در جنین (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: ارتش هماهنگ با سپاه، حصار مستحکم ایران اسلامی شده است سخنگوی کرملین خبر داد: تلاش مسکو برای حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران اظهارات قلدرمآبانه لاپید: هیچ‌کس در خاورمیانه حق غنی‌سازی‌ اورانیوم ندارد! رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد: برگزاری جلسات فوری برای حل وضعیت نیرو‌های شرکتی شهرداری‌ها + فیلم ظفرقندی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: وزارت بهداشت پیگیر رفع کمبود‌های بیمارستانی در مشهد است + فیلم علی اکبر ولایتی به کرونا مبتلا شد | حال عمومی او مساعد است (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: واردات خودرو توسط جانبازان به تصویب دولت رسید | معرفی وزیر اقتصاد ارتباطی با روند مذاکرات ندارد تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا نیازمند برخورد‌های هوشمندانه کنشگران سیاسی و رسانه‌ای است وزیر ارتباطات در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: دستورات لازم برای تقویت زیرساخت‌های ارتباطی خراسان رضوی صادر شده است + فیلم سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال شهرآرانيوز: ایجاد تسهیلات برای سفر‌های زیارتی از موضوعات مهم برای ماست | مشهد اولین مقصد گردشگری زیارت برای ایرانی‌ها و خارجی‌هاست خلف وعده زودهنگام واشنگتن در مرحله اعتمادسازی مذاکرات با تهران | دولت ترامپ به تنظیمات کارخانه برگشت واکنش بروجردی به مخالفان مذاکره با آمریکا: راه‌حل دیگری برای اقتصاد و معیشت ارائه کنید عراقچی: در سفر به روسیه حامل پیام رهبر انقلاب به پوتین هستم | اصل موضوع غنی‌سازی قابل‌مذاکره نیست + فیلم وزیر نیرو: فکر می‌کنم که تابستان بهتری پیش رو خواهیم داشت + فیلم گروسی امروز وارد تهران می‌شود (۲۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طالبان: هیچ کشوری حق ندارد درباره فلسطین تصمیم بگیرد

  • کد خبر: ۳۱۴۹۸۳
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۱
طالبان: هیچ کشوری حق ندارد درباره فلسطین تصمیم بگیرد
حکومت طالبان در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره کوچ اجباری مردم فلسطین تاکید کرد هیچ فرد یا کشوری حق تصمیم‌گیری درباره سرنوشت مردم فلسطین را ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه حکومت طالبان با انتشار بیانیه‌ای اظهارات اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره کوچ اجباری مردم فلسطین را محکوم کرد و تأکید نمود که هیچ فرد یا کشوری حق تصمیم‌گیری درباره سرنوشت مردم فلسطین را ندارد.

این بیانیه از کشور‌های تأثیرگذار و عدالت‌خواه خواسته است تا در برابر چنین توطئه‌ای ایستادگی کرده و مانع از تحقق سیاست‌های مبتنی بر ظلم و اشغالگری شوند.

در بیانیه وزارت خارجه حکومت طالبان آمده است چنین سخنانی نقض آشکار قوانین بین‌المللی محسوب می‌شود و هیچ فرد یا کشوری حق تصمیم‌گیری درباره سرنوشت مردم فلسطین را ندارد.

بر اساس این بیانیه، حمایت از چنین طرح‌هایی نه‌تنها به معنای پشتیبانی از رژیم صهیونیستی است، بلکه موجب افزایش بحران‌های منطقه‌ای خواهد شد.

گروه‌های فلسطینی از جمله حماس و جهاد اسلامی نیز اظهارات تکراری ترامپ درباره آوارگی مردم غزه به‌بهانه بازسازی این باریکه را به‌شدت محکوم و تأکید کرده‌اند فلسطینی‌ها ۱۵ ماه زیر بمباران با سلاح‌های آمریکایی، همه توطئه‌ها برای آوارگی را شکست دادند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->