به گزارش شهرآرانیوز، در این رویداد، امین فردوسآرا، بخشهای مختلف کتاب «چطور زندگی کنیم» با زیر عنوان «سرگذشت مونتنی در یک سوال و بیست جواب» را در پنج بخش بررسی و تشریح کرد.
در بخش اول این کتاب پیرامون شکاکان و آتارکسیا صحبت شد، در این بخش ضمن توضیح مختصری پیرامون سه مکتب رواقی، اپیکوری و کلبی، تفاوت روش شکاکان با این سه مکتب بیان شد و مطالبی درباره پیرهون و روش شکاکان مطرح شد.
در بخش دوم که با عنوان مونتنی و فضیلت فروتنی ارائه شد، فردوسآرا به مقالهای با همین عنوان از آقای حسینی اشاره و درباره علاقه مونتنی به پیرهون و در عین حال تفاوت روش مونتنی با شکاکان سخن گفت.
عنوان بخش سوم فرانسوی نازنین و جویبار آگاهی بود. فردوسآرا در این بخش درباره مقالات مونتنی و شیوه و سبک نوشتار او در مقالات توضیحاتی ارائه کرد.
در بخش چهارم به حکمت تن در مونتنی پرداخت و درباره درک خاص او از جریان زندگی در دردها و لذتها و احساسات سخن گفت.
در بخش پنجم و پایانی، این پژوهشگر فلفسه ضمن مرور شیوههای گوناگون مواجهه با مرگ و بیان هشت نگاه متفاوت متفکرین به مرگ، به مونتنی و شیوه مواجه شدن او با مرگ و چگونگی آشتی با مرگ در مونتنی پرداخت. تجربهای که مدتی پس از آن نوشتن تاملات را آغاز کرد.
کتاب «چطور زندگی کنیم» اثر سارا بیکول چکیدهای از تمام مفاهیم و آموزههایی از زندگی شخصی و حرفهای میشل دو مونتنی را فراهم آورده است. نویسنده با تاکید بر اینکه مونتنی از اولین فیلسوفانی بود که فارغ از دغدغهی اخلاق، فلسفه و هستیشناسی تلاش کرد به سوال «انسان چطور باید زندگی کند» پاسخ بدهد، تصمیم به نگارش کتاب پیش رو گرفته است. سارا بیکول در این کتاب بیست پاسخ دقیق و کاربردی که امروز مونتنی به شما میداد را در اختیارتان قرار میدهد. این کتاب در سال ۲۰۱۰ برندهی جایزهی ملی حلقه منتقدان کتاب شد.