علت انسداد آزادراه تهران-کرج به مدت ۸ شب از چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) چیست؟ بیانیه ارتش هند درباره حمله نظامی به پاکستان واکنش ارتش پاکستان به حمله موشکی هند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عراقچی به دستگیری چند شهروند ایرانی در انگلیس (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دفتر روابط فلسطینیان با سفارت آمریکا در سرزمین‌های اشغالی ادغام می‌شود جنگ هند و پاکستان آغاز شد؟| صدای انفجار در کشمیر پاکستان شنیده شد(۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ویدئو هشدار سازمان ملل: امدادرسانی به برخی از مردم غزه امکان پذیر نیست (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخست وزیر هند: آب را به سوی پاکستان می‌بندیم! محسن اسماعیلی: وزیر اقتصاد تا یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) به مجلس معرفی می‌شود سفر احتمالی ترامپ به سرزمین‌های اشغالی ترامپ: حمله به یمن متوقف می‌شود توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: به کانادا نیازی نداریم چرا ترامپ می‌خواهد زندان آلکاتراز را بازگشایی کند؟ پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی در غزه شکار شد مرتس، صدراعظم آلمان شد رئیس قوه‌قضائیه از آیت‌الله نوری‌همدانی عیادت کرد گالانت: ایران موشک‌های ۵۰۰ تا ۹۰۰ کیلویی به اسرائیل شلیک کرده است ۴۱۰ اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین تبادل شدند گفت‌و‌گو پوتین و پزشکیان درباره مذاکرات ایران و آمریکا رژیم صهیونیستی به صنعاء پایتخت یمن حمله کرد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر خارجه طالبان هفته آینده به تهران می‌آید (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مراسم بزرگداشت شهدای خدمت، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، در محضر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: برخورد با اتباع غیرمجاز، وظیفه ذاتی پلیس است سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: هدف ما افزایش رضایت‌مندی زائران مشهد است + فیلم ویدئو |وزیر بهداشت در نشست خبری با اصحاب رسانه: در حادثه بندرعباس حدود هزار و ۵۰۰ مجروح در یک لحظه ایجاد شد عراقچی پس از ورود به قم، به زیارت حضرت معصومه(س) رفت زمان برگزاری دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد
سرخط خبرها

وزیر امور خارجه: اعتمادی در مذاکره با آمریکا نداریم

  • کد خبر: ۳۱۵۷۰۱
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
وزیر امور خارجه: اعتمادی در مذاکره با آمریکا نداریم
وزیر امور خارجه گفت: آمریکا در برجام بدعهدی کرد و اعتماد به مذاکره نداریم و تحت فشار و زور به هیچ وجه مذاکره نخواهیم کرد‌.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عباس عراقچی در مراسم سخنرانی راهپیمایی ۲۲ بهمن همدان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب به ویژه شهدای همدان و با گرامیداشت یاد و خاطره پیروزی انقلاب اسلا‌می اظهار داشت: از حضور مردم در این راهپیمایی و در سرمای ۱۸ درجه زیر صفر واقعا ستودنی و شایسته قدردانی است.

وی با بیان اینکه مردم هیچ‌گاه انقلاب را رها نخواهند کرد و پای کار جمهوری اسلامی ایستاده‌اند و خواهند ایستاد، افزود: مردم ایران در ۴۶ سال پیش علیه نظام فاسد به پیروزی رسیدند.

عراقچی با بیان اینکه مردم در هیچ شرایطی ایران را تنها نمی‌گذارند، تصریح کرد: اتکا ما مردم است چرا که استقلال کشور را تامین میکنند و تلاش داریم تمام قدر خدمت مردم باشیم.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه مردم ایران قدرت ایستادگی در برابر تمام ابرقدرت‌ها را دارند، ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی اولین و مهمترین اصل سیاست خارجی ما "نه شرقی و نه غربی" بوده است که هیچ سفیر خارجی جرأت نکند بداخلاقی کند و به مقامات کشور امر و نهی کند.

وی با بیان اینکه "نه شرقی و نه غربی" به معنای عدم اتکا و وابستگی به کشور‌های بزرگ است و این اصلی مسلم سیاست خارجی ماست، گفت: آمریکا در برجام بدعهدی کرد و اعتماد به مذاکره نداریم. اجازه نخواهیم داد کسی از طریق تهدید و تحریم اراده خود را بر مردم ایران تحمیل کند.

عراقچی با بیان اینکه منظور مذاکره ترامپ و آمریکا مذاکره تسلیم است، اما ملت ایران هرگز زیر بار تسلیم نخواهد رفت، گفت: ترامپ به سیاست فشار حداکثری علیه مردم ایران بازگشته است. ترامپ در حالی سندی را امضا می‌کند تا بزرگترین فشار را بر ملت ایران وارد کند ولی همزمان برای فریبکاری ازمذاکره و آمادگی برای مذاکره حرف می‌زند.

وی با طرح این سئوال که چرا باید تحت فشار با آمریکا مذاکره کنیم؟ کدام انسان آزاده‌ای قبول می‌کند تحت فشار و زور وارد مذاکره شود؟، گفت: مسئولان به پشتوانه قدرت مردم و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری جلوی استکبار ایستاده‌اند و خواهند ایستاد.

عراقچی با بیان اینکه این روز‌ها شاهد جشن پیروزی مردم غزه هستیم، گفت: مردم غزه ۱۵ ماه مقاومت کردند و شاهد نسل کشی اسرائیل بودند ولی مقاومت خود را نشکستند، دشمنان به اهداف خود نرسیدند.

وی با اشاره به دیدار با اعضای حماس گفت: مردم غزه این منطقه را ترک نخواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->