دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد
سرخط خبرها

پزشکیان: قرار نیست کسی از آن طرف دنیا برای ما تصمیم بگیرد

  • کد خبر: ۳۱۶۱۳۲
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۸
پزشکیان: قرار نیست کسی از آن طرف دنیا برای ما تصمیم بگیرد
رئیس‌جمهور تاکید کرد: نباید یک دانشجو یا استاد تصور کند که حالا که وضعیت اینطور است از ایران می‌روم. باید هر روز برای خود تکرار کنیم که من درست می‌کنم. باید در باور ما این شکل بگیرد که می‌مانم و خاکم را می‌سازم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در جمع فعالان اقتصادی استان بوشهر با اشاره به مشکلات ناشی از قطع برق و گاز، اظهار کرد: این مشکلات امروز ایجاد نشده است ولی تلاش می‌کنیم سال آینده دچار این مشکلات نشویم. در حال طراحی برای تولید ۳۰ هزار مگاوات برق خورشیدی هستیم.

وی با انتقاد از مصرف بد انرژی در کشور، ادامه داد: سه، چهار برابر کشور‌های ثروتمند انرژی مصرف می‌کنیم در حالیکه با صرفه جویی می‌توانیم بسیاری از مشکلات کشور را حل کنیم. اگر همه صرفه جویی کنند، دیگر برق و گاز قطع نمی‌شود ولی به کمک همه نیاز داریم.

وی درباره تامین آب استان بوشهر نیز گفت: تامین آب شیرین برای متخصصان ما ما. سختی نیست و این کار توسط سازمان انرژی اتمی انجام می‌شود ولی قرار است وزا ت نیرو ۲ میلیارد مترمکعب در سال آب شیرین کند. در حال برنامه ریزی برای دستیابی به این هدف هستیم.

وی با تاکید بر اینکه کسی که تلاش کند حتما نتیجه خواهد گرفت؛ قرار نیست کسی از آن طرف دنیا برای ما تصمیم بگیرد، گفت: دشمنان با انواع توطئه‌ها دانشمندان ما را در خاک خودمان ترور کرده‌اند و با افتخار هم می‌گویند که این کار انجام داده‌اند بعد دم از مذاکره می‌زنند. دادگاه بین‌المللی لاهه سردمداران رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کند، اما همان دادگاه را تحریم می‌کنند. همه حرفم این است که باید با دنیا حرف بزنیم، اما نه به هر قیمتی. ما فرصت‌های زیادی داریم کافی است بستر لازم را فراهم کنیم.

پزشکیان ادامه داد: فرض کنید در دنیا فقط ایران است آیا ما نباید به دنبال توسعه و تغییر باشیم؟ اعتقاد دارم می‌توانیم ایران را بسازیم. باید برای عبور از مشکلات از نخبگان و توانمندان کشورمان استفاده کنیم. ما اینجاییم تا برای شما تاجران و کارآفرینان بستری برای توسعه و رشد مهیا کنیم. آمده‌ایم تا موانع را از سر راه شما برداریم.

وی خاطر نشان کرد: دشمنان با انواع توطئه‌ها دانشمندان ما را در خاک خودمان ترور کرده‌اند و با افتخار هم می‌گویند که این کار انجام داده‌اند بعد دم از مذاکره می‌زنند. دادگاه بین‌المللی لاهه سردمداران رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کند، اما همان دادگاه را تحریم می‌کنند. همه حرفم این است که باید با دنیا حرف بزنیم، اما نه به هر قیمتی. ما فرصت‌های زیادی داریم؛ کافی است بستر لازم را فراهم کنیم.

رئیس جمهور با طرح این پرسش که با این منطق آمریکایی‌ها آیا می‌شود با آنها مذاکره و توافق کرد؟ تاکید کرد: اینطور نیست که اگر آنها ما را تحریم کنند ما از بین خواهیم رفت. کافی است بستر آماده کنیم و با همسایگان خود بتوانیم روابط را برقرار کنیم.

پزشکیان در بخش دیگری از اظهارات خود تاکید کرد: زنده بودن را با «عزت» می‌پذیرم و معتقدم با دانش، علم و توانمندی‌های موجود در کشور قادریم مشکلات را حل کنیم. با عزت به سربلندی می‌رسیم.

رئیس جمهور بیان کرد: با اتکا به نیرو‌های انسانی کشورمان می‌توانیم موانع را پشت سر بگذاریم.

پزشکیان همچنین تاکید کرد: نباید یک دانشجو یا استاد تصور کند که حالا که وضعیت اینطور است از ایران می‌روم. باید هر روز برای خود تکرار کنیم که من درست می‌کنم. باید در باور ما این شکل بگیرد که می‌مانم و خاکم را می‌سازم. این را در ذهن خود، بچه‌ها و دانش آموزان خود باید تکرار کنید که این مملکت را با عزت و قدرت درست خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->