۴ داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور اضافه شد یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| استفاده از آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان «کیست هیداتید» بیماری انگلی که در نتیجه تماس با حیوانات آلوده پدید می‌آید فرار مرد رفیق‌کش بعد از جنایت مستانه چرا بیماری قلبی برای بانوان کشنده‌تر است؟ ورود سامانه بارشی جدید و بارش در نیمه غربی و نواحی شمالی کشور (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیامد‌های منفی و مثبت استرس در کودکان چرا حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ جنگ با بی‌خوابی شبانه با ۱۰ داروی گیاهی مؤثر قاتل نامرئی زنان میانسال | تنهایی، خطر مرگ را ۳برابر افزایش می‌دهد تولید زخم‌پوش نانو الیاف ایرانی با عصاره بلوط دستور فوری دادستان ری برای رسیدگی به ماجرای آزار و اذیت دانش آموزان ورود وزارت آموزش و پرورش به ماجرای مدرسه شهر ری بیمه سلامت خراسان‌رضوی ۲ هزار میلیارد ریال برای بیماران سخت درمان پرداخت کرد متوسط سن بازنشستگی اعلام شد شیوع نگران‌کننده یک بیماری خونی و ژنتیکی در ایران دستگیری زن‌وشوهر موادفروش با ۴۶ کیلوگرم مواد روان‌گردان هشدار هواشناسی؛ تشدید بارش و کاهش محسوس دما در خراسان رضوی و ۲۷ استان دیگر سقوط مرگبار مرد ۶۹ ساله از ارتفاعات پادنا استان اصفهان زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های اردیبهشت ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درباره تأخیر در زمان پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی: عذرخواهیم، معوقات نهایتاً تا فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) واریز می‌شود شغل آتش‌نشانی با حکم دیوان عدالت اداری سخت و زیان‌آور شناخته شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار | معوقات حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟
سرخط خبرها

جرم‌گیری دندان را لق نمی‌کند

  • کد خبر: ۳۱۶۵۳۶
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴
جرم‌گیری دندان را لق نمی‌کند
استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جرم‌گیری دندان از پوسیدگی دندان و عفونت لثه جلوگیری می‌کند و تبلیغات غلط در فضای مجازی که مردم را از آسیب درپی جرم‌گیری می‌ترساند، کاملاً دروغ است. جرم‌گیری دندان را لق نمی‌کند و سالی یک بار قابل‌انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمود تمیزی افزود: امروزه اثبات شده است که بسیاری از بیماری‌های قلبی و عروقی و حتی سکته‌های مغزی با عفونت‌های دهان و دندان مرتبط است؛ اما تصور عامه این است که مشکلات دهان و دندان صرفا محدود به همان قسمت است. گا‌ها حتی بیمار تحت جراحی عروق قرار می‌گیرد، اما ۱۰ سال بعد دوباره با همان علائم مراجعه می‌کند؛ چرا، چون علت اصلی که عفونت دهان بوده همچنان پابرجاست. سلامت عمومی بدن، درد مفاصل، گرفتگی‌های عروقی، دید چشم و حتی ریزش مو می‌تواند از عفونت دهان و دندان سرچشمه گرفته باشد. 

استاد بازنشسته دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در ادامه گفت: در همه جای دنیا اصل بر پیشگیری است. بیمه‌های ما به طرز عجیبی با سرمایه‌گذاری در بخش پیشگیری مشکل دارند. متاسفانه بیمه‌های ما هنوز سرمایه‌گذاری در پیشگیری را هزینه تلقی می‌کنند. خاطرم هست در زمان تحصیلم در خارج از کشور مرتبا با تبلیغات مربوط به بیمه‌ها برای استفاده بیشتر مردم از خدمات آنها برای ترمیم دندان‌ها و جراحی‌های لثه رو‌به‌رو می‌شدم؛ به یکی از همکلاسی‌های مقیم آن‌جا گفتم عجب بیمه‌های خوبی دارید. این دوست جواب داد «نه! بیمه‌های ما خوب نیستند؛ بیمه‌های ما زرنگ هستند. آنها می‌دادند اگر امروز هزینه ترمیم یک دندان را پرداخت نکنند؛ مجبور خواهد شد عفونت دندانی و چه بسا رسیدن عفونت و التهاب به قلب و در نهایت هزینه‌های یک جراحی قلب را پرداخت کنند. بیمه‌های ما با هزینه کمتر در پیشگیری، سود بیشتر خود را ضمانت می‌کنند».

دکتر تمیزی با اشاره به اینکه عمده بیماری‌های مزمن علائم کمتری دارند و بیماری‌های لثه هم از این دست هستند و کم علامت هستند، گفت: ممکن است بیمار ۱۰ سال مبتلا به بیماری لثه باشد و متوجه نشود و عمدتا زمانی به ما مراجعه می‌کنند که خیلی دیر شده و در مواردی می‌بینیم دندان سالم لق شده و با کوچکترین حرکتی از ریشه جدا می‌شود؛ این زمان خیلی دیر است؛ لذا توصیه من این است که حتما چکاب‌های روتین دقیق را ۶ ماه یکبار و حتما سالی یکبار انجام دهید.

وی در پایان افزود: خدمات دولتی رایگان بایستی توسعه یابد و سرمایه‌گذاری بیمه‌ها با نگاه بازتری بر روی پیشگیری افزایش یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->