مرگ مشکوک زن جوان در یک ویلای اجاره‌ای در نزدیکی مشهد | مرد ۲۵ ساله دستگیر شد زورگیری‌ با چاقو از کودکان در مشهد | مقام انتظامی: خانواده‌ها مراقب باشند فتاح: با تأیید آموزش و پرورش، مدارس کانکسی را جمع می‌کنیم بخشنامه جدید تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی ابلاغ می‌شود دسر بخورید و لاغر شوید! ناصر قفلی، نیکوکار مدرسه‌ساز مشهدی، درگذشت (۳ خرداد ۱۴۰۴) ۲۷ هزار مترمربع برای کودکان نخبه و بی‌سرپرست | بهره‌برداری از فاز نخست بزرگ‌ترین پروژه استعدادیابی کودکان بد‌سرپرست کشور در مشهد وقتی خنده به قیمت تخریب هویت زن تمام می‌شود | تحلیلی بر بازنمایی زنانه در «جوکر» اسامی معرفی‌شدگان به مرحله مصاحبه آزمون دکتری اعلام شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۷ ریشتری شهرستان نهبندان را لرزاند (۳ خرداد ۱۴۰۴) چند توصیه برای نجات از گرمازدگی درباره زردی نوزادان و راه‌های درمان آن | تولد با یک چالش زردرنگ معاون قوه‌قضائیه: تحریف نام خلیج‌فارس اقدامی خصمانه و تحقیرآمیز است امتحانات هماهنگ کشوری نهمی‌ها از فردا (۴ خرداد ۱۴۰۴) آغاز خواهد شد آغاز اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات ساکن در پایتخت از امروز (۳ خرداد ۱۴۰۴) یادی از مرحوم «احمد اقتداری»، پدر مطالعات خلیج فارس | میراث‌دار آب و خاک بازخوانی حکایت تلخ فروش دختران خراسانی در دوره قاجار، به بهانه انتشار سندی تازه‌یاب | چرا ما را به دشمن می‌فروشید؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده باران در برخی نقاط استان زمین‌لرزه‌ای ۴ ریشتری خوزستان را لرزاند (۳ خرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در خیابان قرنی تهران + فیلم و جزئیات (۳ خرداد ۱۴۰۴) هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر انتقال بیماری تب‌ خونریزی‌دهنده رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی: ایران در اجلاس ایفلا ۲۰۲۵ و اجلاس کتابخانه‌های جاده ابریشم شرکت می‌کند هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی با ترفند «وام فوری» مصدومیت ۶ دانش‌آموز در پی تصادف سرویس مدرسه در کرج (۳ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات ساخت مدارس مشارکتی در طرح نهضت ملی مسکن پروژه‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی باید تا اول مهر ۱۴۰۴ تمام شوند درخواست کمک یک دزد از پلیس مشهد! ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) انحراف اتوبوس حامل دانش‌آموزان در محور قزوین | وقوع حادثه برای ۲۰ نفر (۳ خرداد ۱۴۰۴) بیمار مرگ مغزی نیشابوری نجات‌بخش جان ۴ نفر شد (۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جرم‌گیری دندان را لق نمی‌کند

  • کد خبر: ۳۱۶۵۳۶
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴
جرم‌گیری دندان را لق نمی‌کند
استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جرم‌گیری دندان از پوسیدگی دندان و عفونت لثه جلوگیری می‌کند و تبلیغات غلط در فضای مجازی که مردم را از آسیب درپی جرم‌گیری می‌ترساند، کاملاً دروغ است. جرم‌گیری دندان را لق نمی‌کند و سالی یک بار قابل‌انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمود تمیزی افزود: امروزه اثبات شده است که بسیاری از بیماری‌های قلبی و عروقی و حتی سکته‌های مغزی با عفونت‌های دهان و دندان مرتبط است؛ اما تصور عامه این است که مشکلات دهان و دندان صرفا محدود به همان قسمت است. گا‌ها حتی بیمار تحت جراحی عروق قرار می‌گیرد، اما ۱۰ سال بعد دوباره با همان علائم مراجعه می‌کند؛ چرا، چون علت اصلی که عفونت دهان بوده همچنان پابرجاست. سلامت عمومی بدن، درد مفاصل، گرفتگی‌های عروقی، دید چشم و حتی ریزش مو می‌تواند از عفونت دهان و دندان سرچشمه گرفته باشد. 

استاد بازنشسته دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در ادامه گفت: در همه جای دنیا اصل بر پیشگیری است. بیمه‌های ما به طرز عجیبی با سرمایه‌گذاری در بخش پیشگیری مشکل دارند. متاسفانه بیمه‌های ما هنوز سرمایه‌گذاری در پیشگیری را هزینه تلقی می‌کنند. خاطرم هست در زمان تحصیلم در خارج از کشور مرتبا با تبلیغات مربوط به بیمه‌ها برای استفاده بیشتر مردم از خدمات آنها برای ترمیم دندان‌ها و جراحی‌های لثه رو‌به‌رو می‌شدم؛ به یکی از همکلاسی‌های مقیم آن‌جا گفتم عجب بیمه‌های خوبی دارید. این دوست جواب داد «نه! بیمه‌های ما خوب نیستند؛ بیمه‌های ما زرنگ هستند. آنها می‌دادند اگر امروز هزینه ترمیم یک دندان را پرداخت نکنند؛ مجبور خواهد شد عفونت دندانی و چه بسا رسیدن عفونت و التهاب به قلب و در نهایت هزینه‌های یک جراحی قلب را پرداخت کنند. بیمه‌های ما با هزینه کمتر در پیشگیری، سود بیشتر خود را ضمانت می‌کنند».

دکتر تمیزی با اشاره به اینکه عمده بیماری‌های مزمن علائم کمتری دارند و بیماری‌های لثه هم از این دست هستند و کم علامت هستند، گفت: ممکن است بیمار ۱۰ سال مبتلا به بیماری لثه باشد و متوجه نشود و عمدتا زمانی به ما مراجعه می‌کنند که خیلی دیر شده و در مواردی می‌بینیم دندان سالم لق شده و با کوچکترین حرکتی از ریشه جدا می‌شود؛ این زمان خیلی دیر است؛ لذا توصیه من این است که حتما چکاب‌های روتین دقیق را ۶ ماه یکبار و حتما سالی یکبار انجام دهید.

وی در پایان افزود: خدمات دولتی رایگان بایستی توسعه یابد و سرمایه‌گذاری بیمه‌ها با نگاه بازتری بر روی پیشگیری افزایش یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->