قتل فجیع زن جوان با ۱۷ ضربه چاقو به علت تقاضای طلاق! ۳ کشته و ۲ مصدوم در تصادف مرگبار پژو ۴۰۵ و کامیون در کردستان ضرب و جرح مامور اورژانس ۱۱۵ در خراسان شمالی | ضارب دستگیر شد کشف ۱۰۷ کیلوگرم مواد مخدر در خراسان رضوی شلیک مرگبار به باجناق توسط شکارچی گراز ! شارژر موبایل خانه‌ای را در کازرون به آتش کشید سوءقصد به جان رئیس نظام پزشکی مسجدسلیمان دستگیری عاملان قتل مرد صراف توسط پلیس پایتخت انحراف اتوبوس درجاده سبزوار _ مشهد ۴۰ مصدوم بر جای گذاشت (۲۶ مهر ۱۴۰۴) رونمایی از ۷ سند جامع اجتماعی در خراسان رضوی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) مشاهده یک قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی قطرویه فارس برای اولین بار + فیلم دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی(ع) (۲۶ مهر ۱۴۰۴) سارق ساختمان‌ها و خودرو‌های شهرک رجائی مشهد دستگیر شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) عادت‌های صبحگاهی که باعث افزایش فشار خون می‌شوند ضوابط تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد تغییر کرد | امکان ۴ نوبت تردد ۱۵ روزه در سال دستجردی: اصلی‌ترین مانع بر سر راه فرزندآوری، مسائل اقتصادی است آغاز واکسیناسیون آنفلوانزا در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی خراسان رضوی برای ورزش نیازی به هزینه و وقت زیاد نیست | ورزش بی دنگ‌وفنگ مدارس حفظ قرآن راه‌اندازی می‌شوند | شناسایی مدارس با ظرفیت‌های لازم یادی از دکتر سیدحسن مطیعی لنگرودی، استاد جغرافیای مقیم مشهد | او صدای توسعه روستا بود افزایش دریافتی حقوق بازنشستگان بین ۵ تا ۸ میلیون تومان از آذرماه ۱۴۰۴ صحت ندارد آخرین وضعیت تأمین انسولین در کشور کشف مقادیر قابل‌توجهی متادون و داروی غیرمجاز در مشهد کلید مقابله با عفونت‌های تنفسی فصلی شیوع زودهنگام شپش کمتر از یک ماه از بازگشایی مدارس | کابوس زودرس مهر بازسازی صحنه قتل در روستای «خوش‌هوا» حوالی مشهد | ماجرای گردوخاکی که به جنایت ختم شد درباره زنگ ورزش که نقش کلیدی در سلامت و آینده دانش آموزان دارد | زنگ ورزش اجباری اما غیرجدی مکمل‌هایی که به کنترل چربی کبد کمک می‌کنند، کدام‌اند؟ محکومیت ۲ نماینده سابق و فعلی مجلس به اتهام تشویش اذهان عمومی + جزئیات
سرخط خبرها

جرم‌گیری دندان را لق نمی‌کند

  • کد خبر: ۳۱۶۵۳۶
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴
جرم‌گیری دندان را لق نمی‌کند
استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جرم‌گیری دندان از پوسیدگی دندان و عفونت لثه جلوگیری می‌کند و تبلیغات غلط در فضای مجازی که مردم را از آسیب درپی جرم‌گیری می‌ترساند، کاملاً دروغ است. جرم‌گیری دندان را لق نمی‌کند و سالی یک بار قابل‌انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمود تمیزی افزود: امروزه اثبات شده است که بسیاری از بیماری‌های قلبی و عروقی و حتی سکته‌های مغزی با عفونت‌های دهان و دندان مرتبط است؛ اما تصور عامه این است که مشکلات دهان و دندان صرفا محدود به همان قسمت است. گا‌ها حتی بیمار تحت جراحی عروق قرار می‌گیرد، اما ۱۰ سال بعد دوباره با همان علائم مراجعه می‌کند؛ چرا، چون علت اصلی که عفونت دهان بوده همچنان پابرجاست. سلامت عمومی بدن، درد مفاصل، گرفتگی‌های عروقی، دید چشم و حتی ریزش مو می‌تواند از عفونت دهان و دندان سرچشمه گرفته باشد. 

استاد بازنشسته دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در ادامه گفت: در همه جای دنیا اصل بر پیشگیری است. بیمه‌های ما به طرز عجیبی با سرمایه‌گذاری در بخش پیشگیری مشکل دارند. متاسفانه بیمه‌های ما هنوز سرمایه‌گذاری در پیشگیری را هزینه تلقی می‌کنند. خاطرم هست در زمان تحصیلم در خارج از کشور مرتبا با تبلیغات مربوط به بیمه‌ها برای استفاده بیشتر مردم از خدمات آنها برای ترمیم دندان‌ها و جراحی‌های لثه رو‌به‌رو می‌شدم؛ به یکی از همکلاسی‌های مقیم آن‌جا گفتم عجب بیمه‌های خوبی دارید. این دوست جواب داد «نه! بیمه‌های ما خوب نیستند؛ بیمه‌های ما زرنگ هستند. آنها می‌دادند اگر امروز هزینه ترمیم یک دندان را پرداخت نکنند؛ مجبور خواهد شد عفونت دندانی و چه بسا رسیدن عفونت و التهاب به قلب و در نهایت هزینه‌های یک جراحی قلب را پرداخت کنند. بیمه‌های ما با هزینه کمتر در پیشگیری، سود بیشتر خود را ضمانت می‌کنند».

دکتر تمیزی با اشاره به اینکه عمده بیماری‌های مزمن علائم کمتری دارند و بیماری‌های لثه هم از این دست هستند و کم علامت هستند، گفت: ممکن است بیمار ۱۰ سال مبتلا به بیماری لثه باشد و متوجه نشود و عمدتا زمانی به ما مراجعه می‌کنند که خیلی دیر شده و در مواردی می‌بینیم دندان سالم لق شده و با کوچکترین حرکتی از ریشه جدا می‌شود؛ این زمان خیلی دیر است؛ لذا توصیه من این است که حتما چکاب‌های روتین دقیق را ۶ ماه یکبار و حتما سالی یکبار انجام دهید.

وی در پایان افزود: خدمات دولتی رایگان بایستی توسعه یابد و سرمایه‌گذاری بیمه‌ها با نگاه بازتری بر روی پیشگیری افزایش یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->