پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟ کار بزرگ شهرداری در جام رمضان؛ کشف استعداد‌های ناب در فوتبال خیابانی مشهد پیشگام رونق جام ورزشی رمضان در خراسان رضوی است | حضور ۲۵۰۰ تیم ورزشی در سراسر استان افشین پیروانی از سرپرستی پرسپولیس کنار گذاشته می‌شود پنالتی خیبر مقابل استقلال سوخت حمله خداداد عزیزی به عاملان فحاشی به بیرانوند
سرخط خبرها

بختیاری‌زاده: هواداران استقلال سرمربی بزرگ می‌خواهند

  • کد خبر: ۳۱۶۸۱۹
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۵
بختیاری‌زاده: هواداران استقلال سرمربی بزرگ می‌خواهند
سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی موقت استقلال، اعتقاد دارد که باید به خواست هواداران توجه کرد و زمینه‌ساز حضور یک سرمربی بزرگ خارجی در این باشگاه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، از سهراب بختیاری‌زاده درباره آینده نیمکت استقلال سؤال کرده‌اند و او نیز مانند همه افرادی که منتظر روشن‌شدن تکلیف هستند، اطلاعاتی از آینده ندارد. حرف‌های سهراب بسیار جالب توجه است: «ما هم مثل شما خبر‌ها را تعقیب می‌کنیم. آقای ماتزاری گزینه اول استقلال هستند که هواداران استقلال هم از آمدن ایشان استقبال کرده‌اند. ایشان روی نیمکت تیم‌های مهمی مثل اینتر و ناپولی نشسته‌اند و کارنامه مشخصی دارند. به هرحال مطمئن هستم هدف باشگاه حضور یک مربی خارجی کارنامه‌دار در باشگاه است؛ چون هوادار این را می‌خواهد و این اتفاق رخ خواهد داد و همان‌طورکه گفتم، این مسئله باعث آرامش خاطر برای شروعی مناسب در فصل آینده استقلال خواهد شد.»

 دیگر موضوعی که سهراب بختیاری‌زاده به آن پرداخته موضوع مصدومیت‌های مکرر بازیکنان است. سرمربی موقت استقلال درباره تعدد مصدومان نیز این صحبت را به میان آورده است: «اصلاً دوست ندارم غر بزنم و شکوه کنم، ولی مصدوم‌های بسیاری داریم و من می‌توانم بگویم شرایطمان بی‌سابقه است. ما با همان تیم بازی شمس‌آذر منهای ابوالفضل جلالی، به اضافه آرمین سهرابیان به قطر خواهیم رفت و روی نیمکت هم، بازیکنان جوان تیم حضور دارند؛ البته شاید هم قسمت ما این است که باوجود همه محدودیت‌ها در این فصل عجیب، با تلاش بازیکنان در سخت‌ترین برهه صفحه صعود را ورق بزنیم و من مطمئنم تیم و بازیکنان با قلب خود بازی خواهند کرد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->