عصای پیر غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتاً شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی تغییر نکرده است  | منتفی شدن افزایش سن بازنشستگی در تأمین اجتماعی به ۶۲ سال پایان شگرد مرموز پیرمرد شامی در  مشهد | باند خانوادگی سرقت، متلاشی شد ماهیت اشیای نورانی ناشناس در آسمان شب خراسان رضوی چه بود؟ آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴ از امروز، یکم اردیبهشت‌ماه پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ در حال واریز است (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) بازسازی حادثه زورگیری از زن جوان در بزرگراه بعثت با حضور دستگاه قضایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرمای تابستان در دل بهار یک دیالوگ جنجالی، یک زبان جدید | ریمیکس محمدرضا گلزار و تاثیرات فرهنگی آن محاسبه شهریه مدارس کودک بر اساس دوره آموزشی از مهر تا خرداد تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور جزئیات جدید از بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) از هر ۱۰۰۰ تولد ۴ نوزاد با شکاف لب متولد می‌شوند یک کشته و ۸۴ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی پیش‌بینی بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۳ استان طی امروز و فردا (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) چگونه می‌توان موهایی سالم داشت؟ «پنتاوالان» همچنان کمیاب | چشم امید نوزادان ایرانی به دست داروسازان هندی بیش از یک‌سوم جمعیت ایران تا سال ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش خبر داد: به‌زودی ردیف جدید استخدامی می‌گیریم

  • کد خبر: ۳۱۷۳۲۰
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۶
وزیر آموزش و پرورش خبر داد: به‌زودی ردیف جدید استخدامی می‌گیریم
وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر رفع مشکل کمبود معلم در کشور گفت: به‌زودی تعدادی ردیف استخدامی جدید اختصاص داده می‌شود و از طریق آزمون‌های ماده ۲۸، نیرو‌های جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی روز سه شنبه در حاشیه آیین مدرسه ۱۲ کلاسه متوسطه اول شهید بهشتی کلاردشت در جمع خبرنگاران افزود: همچنین فرایند جذب نیروی انسانی بازنگری خواهد شد تا حداکثر نیرو‌های بومی استخدام شوند و ماندگاری بیشتری در مناطق خود داشته باشند.

وی درباره وضعیت نیرو‌های خرید خدمات آموزشی خاطرنشان کرد: مشکل حقوق این نیرو‌ها حل شده و موضوع تبدیل وضعیت آنان نیز در حال پیگیری است. علاوه بر این در صورت نیاز، از نیرو‌های نهضتی، مربیان پیش‌دبستانی دولتی و طرح امین استفاده خواهد شد.

کاظمی با اشاره به دستاورد‌های دولت چهاردهم در حوزه آموزش‌و پرورش تصریح کرد: در این ۶ ماه، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پروژه آموزشی در سراسر کشور افتتاح شده و دولت مدرسه‌سازی و ارتقای وضعیت آموزشی را در اولویت قرار داده است.

وزیر آموزش‌وپرورش یادآور شد: پروژه‌های نیمه‌تمام، حل مشکل نیروی انسانی، جذب نیرو‌های بومی و بهبود وضعیت مدارس از برنامه دولت چهاردهم در آموزش و پرورش است.

وی به تلاش دولت چهاردهم برای بهبود وضعیت مدارس کشور خبر داد و گفت: پروژه‌های نیمه‌تمامی که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت داشته‌اند، در اولویت تکمیل قرار گرفته‌اند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه دولت برای رفع مشکلات فضای آموزشی و تجهیزات مدارس، بیان کرد: استانداران این موضوع را در اولویت خود قرار داده‌اند و به‌صورت هفتگی روند پیشرفت پروژه‌ها را پیگیری می‌کنند.

کاظمی در باره تنوع مدارس افزود: تنوع مدارس یکی از چالش‌های نظام آموزشی است که برخلاف سیاست‌های جدید وزارت آموزش‌وپرورش است و ما باید به سمت کاهش و حتی پایان دادن به این تنوع حرکت کنیم و تنها ۲ نوع مدرسه یکی مدارس عادی دولتی و مدارس ویژه استعداد‌های درخشان (سمپاد) داشته باشیم و مدارس غیردولتی نیز به‌عنوان یک نهاد کمکی در کنار آموزش و پرورش فعالیت خواهند کرد.

به گفته وی این سیاست به‌منظور برقراری عدالت آموزشی و کاهش سردرگمی خانواده‌ها اتخاذ شده است و در آینده اجرایی خواهد شد.

کاظمی در آیین افتتاح دبستان هفت کلاسه شهید ادریس پولادی در منطقه مرزن آباد هم یادآور شد: اقتصاد و امنیت در آموزش و پرورش باید حل شود و توسعه را نیز باید در این نهاد یافت.

وی ادامه داد: احداث مدرسه توسط خیران در واقع لطف خداوند به خیران است که به آنها توفیق خدمتگزاری مردم را می‌دهد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این کار یک باقیات الصالحات برای خیران سازنده دبستان شهید پولادی است، افزود: هیچ کاری به اندازه کار کردن در آموزش و پرورش یک کشور ارزش افزوده ندارد و آموزش و پرورش نقطه آغاز تحول یک کشور است.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: سرمایه گذاری در آموزش و پرورش تا ۱۲ سال زمان لازم دارد تا یک فرد وارد دانشگاه شود و از آنجا به نیروی انسانی ماهر و علمی تبدیل شود.

کاظمی با تأکید بر اینکه مسئولیت داریم تا دانش آموزان را از نظر علمی و هم از نطر فرهنگ و سنن کشورمان تربیت کنیم، گفت: باید فضای قرآن و نماز را در مدارس نشر دهیم؛ بنابراین در آموزش و پرورش تلاش می‌کنیم تا مدارس ما به بالاترین سطح کیفیت برسد.

وی به معیشت معلمان اشاره کرد و گفت: ما در وزارتخانه به طور جدی پیگیر معیشت معلمان کشور هستیم و امیدواریم بتوانیم گره‌ای در این حوزه باز شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->