همسر شهید رئیسی: خانواده‌ها در باتلاق فانتزی گرفتار شده‌اند | مبحث خانواده و معنویت به یک مطالبه جدی در مجامع بین المللی بدل شود تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان یک کشته و ۷ مصدوم برجای گذاشت + فیلم(۷ خرداد ۱۴۰۴) محل تولد تعیین کننده عمر است «برخورد نامناسب» ۸۰ درصد شکایات حوزه سلامت را شامل می‌شود راز جنایت مسلحانه در سیاهی شب فاش شد | کمین مشترک پلیس مشهد و ایوانکی برای شکار قاتل فراری انتخاب همسر براساس ویژگی های مزاجی | وقتی ازدواج به مزاجتان خوش‌ می‌آید زلزله ۳.۳ ریشتری قدمگاه خراسان رضوی را لرزاند (۷ خرداد ۱۴۰۴) تشرف بیش از ۷۵ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی تاکنون (۷ خرداد ۱۴۰۴) سازمان پزشکی قانونی: سالانه ۱۰۰ هزار پرونده روان‌پزشکی توسط قوه قضائیه بررسی می‌شود پیش‌بینی احداث هزار خوابگاه متأهلی در سال ۱۴۰۴ کاهش ۳ درصدی ازدواج در سال ۱۴۰۳ محدودیت‌های ترافیکی استان مازندران در تعطیلات نیمه خرداد اعلام شد آخرین وضعیت سندرم حاد تنفسی خاورمیانه در عربستان (۷ خرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در کشور در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۷ خرداد ۱۴۰۴) توقف صدور روادید عربستان برای زائران ایرانی (۷ خرداد ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا درخصوص سوء استفاده از نام شرکت‌های «آمازون» و «علی‌بابا» در فضای مجازی رکوردداری ایران در کشفیات مواد مخدر در منطقه نرخ بلیت‌های هواپیما چگونه اصلاح خواهد شد؟ سرهنگ راستی: میزان جرائم خشن از ابتدای سال ۱۴۰۴، با کاهش ۴۰ درصدی همراه بوده است شهریه کودکستان‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۵ـ۱۴۰۴، تا شهریور اعلام می‌شود روند افزایشی ابتلا به کرونا در مشهد و خراسان‌رضوی | نتیجه ۸.۵ درصد آزمایشات مثبت است تصادف اتوبوس تهران - شاهرود با ۲۶ مصدوم و یک کشته (۷ خرداد ۱۴۰۴) حریق ۴۷ هزار هکتار از جنگل‌ها و مراتع کشور در سال ۱۴۰۳ آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فولاد (۷ خرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی هتل‌های ویژه سالمندان در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهاشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۵۰ درصد صنعت گردشگری در دست فعالان غیرمجاز افزایش زباله‌های ماهواره‌ای چه پیامدهایی برای محیط زیست دارد؟ جزئیات و مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس اعلام شد (خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیگیری وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکل خدمت وظیفه معلمان جوان

  • کد خبر: ۳۲۰۹۸۹
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۴
پیگیری وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکل خدمت وظیفه معلمان جوان
بر اساس قانون خدمت وظیفه عمومی، فارغ التحصیلان مراکز تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی پس از گذراندن دوره تعهد خدمت، از خدمت وظیفه عمومی معاف هستند، اکنون تعهد خدمت برای ورودی سال‌های ۹۱ و ۹۲ دانشگاه فرهنگیان به اتمام رسیده است و در انتظار اجرای بخشنامه معاف از سربازی هستند تا بتوانند مشکلاتی از جمله دریافت تسهیلات و خروج ازکشور پروانه کسب و... خود را حل کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق بخشنامه معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در سال‌های ۹۱ و ۹۲ و تفاهم با سازمان نظام وظیفه، مقرر شده بود دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان بدون گذراندن دوره رزم مقدماتی، کارت پایان خدمت دریافت کنند، اما همچنان در انتظار صدور کارت پایان خدمت هستند.

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در نامه‌ای به رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح خواستار پیگیری و حل مشکل به وجود آمده شده است.

متن نامه بدین شرح است:

«بسمه تعالی

سردار سرلشکر پاسدار جناب آقای دکتر باقری رئیس محترم ستاد کل نیرو‌های مسلح

با سلام و احترام ضمن آرزوی توفیق روز افزون همانطور که استحضار دارید به موجب ماده ۷۶ قانون خدمت وظیفه عمومی، فارغ التحصیلان مراکز تربیت معلم، دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی از خدمت وظیفه عمومی معاف هستند و وزارت متبوع موظف است کلیه مشمولان این قانون را برای گذراندن دوره آموزش رزم مقدماتی به سازمان وظیفه عمومی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی معرفی کند تا پس از گذراندن دوره مذکور، کارت معافیت دریافت کنند و انجام امور شخصی از جمله دریافت گذرنامه به خارج از کشور و امور بانکی امکان پذیر شود.

با این حال به دلایل مختلف از جمله اشتغال تمام وقت فارغ التحصیلان در مدارس در طول سال تحصیلی و کمبود منابع مالی برای تأمین هزینه‌های دوره‌ها در طول سال‌های پس از ۱۳۹۳ بیش از ۱۱۰۷۶۰ نفر از همکاران ذکور موفق به شرکت در دوره‌ها و گذراندن دوره آموزش نظامی نشده‌اند. با عنایت به استمرار محدودیت‌های اعلام شده و انباشت مشمولان سال‌های گذشته و اقدام این وزارت در سال ۱۳۹۹ بر اساس تفاهم نامه منعقده و پرداخت مبالغی به حساب ستاد فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خواهشمند است ضمن بررسی و در صورت لزوم استجازه از محضر فرماندهی معظم کل قوا در خصوص پیشنهاد‌های زیر اقدام لازم معمول و نتیجه به این وزارت اعلام شود.

۱. با گذشت بیش از ۱۰ سال از فارغ التحصیلی تعدادی از معلمان گذراندن دوره رزم مقدماتی برای دریافت کارت پایان خدمت منتفی شود.

۲. با عنایت به تدبیر حکیمانه مقام عظمای ولایت در توصیف معلمان به عنوان افسران سپاه پیشرفت کشور دوره لازم مقدماتی به دوره آموزش جنگ شناختی و ترکیبی تغییر یابد و با استفاده از سامانه‌های آموزش مجازی این وزارت برگزار شود.

۳. پیش بینی برگزاری دوره آموزش رزم مقدماتی در طول سال تحصیلی در دانشگاه فرهنگیان و با استفاده از ظرفیت بسیج دانشجویی امکان پذیر شود.

حال باید دید جواب این نامه آرامش این جمعیت را به همراه خواهد داشت یا خیر وزیر آموزش و پرورش چندی پیش گفته بود پیگیر این مسأله هست.» 
منبع: دانشجو


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->