قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه در بازار امروز شنبه (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) بنزین سوپر امروز در کدام جایگاه‌های مشهد توزیع می‌شود؟ (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) خانه در مشهد چند؟ | با کمتر از یک میلیارد تومان هم می‌توانید صاحب‌خانه شوید + جدول (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) آخرین گزارش از وضعیت بازار رهن مسکن در تهران (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) حجم مبنای ۳ نماد فرابورسی از فردا (۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برداشته می‌شود رشد صادرات نفت ایران به بالاترین حد خود در ۶ سال اخیر (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) امضای استاندارد ایران جهانی شد توصیه‌های جدید جهادکشاورزی به گندمکاران علت افزایش عجیب قیمت طلا چیست؟ (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) سهمیه بنزین اردیبهشت امشب شارژ می‌شود (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پلمب ۳ سالن زیبایی در مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) معاون وزیر صمت هرگونه افزایش قیمت کالاها بدون مجوز را غیرقانونی دانست تشکیل پرونده برای یک نانوایی در کلاهدوز مشهد به دلیل تخلف (۳۰ فروردین۱۴۰۳) مدل خودرو، معیار جدید دهک‌بندی خانوار برای دریافت یارانه! قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به بیمه‌شدگان صندوق اجتماعی کشاورزان خراسان‌رضوی بازار سرد مرغ گرم در مشهد | مرغدار کیلویی ۳ تا ۷ هزار تومان در ضرر اجرای مصوبه افزایش حق مسکن فقط با تصویب هیئت دولت صرفه جویی ۴۳۰۰ مگاوات برق از محل افزایش بهره وری کولر‌های آبی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری در سال ۱۴۰۳ به کجا رسید؟ حدود ۲ میلیون خانه در حال ساخت است قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه در بازار امروز پنجشنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: تعطیلی پنجشنبه‌ها آثار زیان باری بر بخش اقتصادی خواهد داشت
سرخط خبرها

ریزش قیمت دلار و سکه در بازار

  • کد خبر: ۳۱۷۴۴
  • ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲
ریزش قیمت دلار و سکه در بازار
به نظر می‌رسد برخی از نوسان‌گیران نیز ترجیح دادند به‌جای آنکه در برابر نزول قیمت دلار مقاومت کنند، در فروش همراه بازارساز شوند و از خرید‌های پیشین کسب سود کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از ۸ افزایش متوالی، وقت نزول دلار رسید، نزولی سنگین که در سال ۹۹ سابقه نداشت. از همان ابتدای پنجمین روز هفته، دلار میل به کاهش قیمت را از خود نشان داد و حدود ساعت ۴ بعدازظهر درمعاملات عمده با قیمت ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد؛ این قیمت دلار ۸۰۰ تومان پایین‌تر از روز چهارم هفته بود که چنین میزان کاهشی را در سال ۹۹ تجربه نکرده بود. آخرین‌بار در تاریخ ۱۰ اسفند سال قبل، شاخص ارزی افت بیشتری را ثبت کرده بود.

 

به گفته برخی فعالان، ریزش قیمت دلار از اواخر روز سه‌شنبه شروع شد. این ریزش انتظارات کاهشی درباره بازار روز چهارشنبه را افزایش داده بود. برخی فعالان اعتقاد داشتند، معامله‌گران از خرید‌های قبلی خود سود گرفتند و همین سودگیری زمینه‌ساز افت قیمت‌ها شد. این در حالی بود که دسته دیگری باور داشتند، سیگنال افزایش عرضه ارز زمینه‌ساز تغییر مسیر معاملات ارزی شد. در دو روز اخیر خبرگزاری‌ها از عرضه‌های سنگین در بازار خبر دادند و عنوان کردند که بعضا این عرضه‌ها، مشتری خاصی نداشته است.

 

ولی خبر رسمی‌تر دیروز از سوی بانک مرکزی منتشر شد. روابط‌عمومی بانک مرکزی خبر داد که صرافی‌های غیربانکی می‌توانند نسبت به خرید منابع ارزی از طریق بانک‌های عامل اقدام کنند؛ این مساله بیانگر آن بود که بازارساز به دنبال افزایش عرضه ارز در بازار ارز است. در این میان، به نظر می‌رسد برخی از نوسان‌گیران نیز ترجیح دادند به‌جای آنکه در برابر نزول قیمت دلار مقاومت کنند، در فروش همراه بازارساز شوند و از خرید‌های پیشین کسب سود کنند.

 

نقش خالی‌فروشان ارزی را نیز نباید در افت روز چهارشنبه نادیده گرفت. به گفته فعالان، از انتهای روز سه‌شنبه که قیمت دلار تغییر جهت داد، خالی فروشان در بازار فعال‌تر شدند و سعی کردند با فروش‌های خود سمت انتظارات بازار را تحت‌تاثیر بیشتری قرار دهند.

 

به‌رغم افت شدید قیمت دلار، گفته می‌شد که همچنان برخی افراد عادی در ابتدای روز خریدار بازار بودند و سعی می‌کردند ارز مورد نیاز خود را از صرافی‌های منتخب بازارساز تهیه کنند.

یکی از مخاطبان به  خبر داد که تهیه ارز از این صرافی‌ها نسبت به قبل دشوارتر شده است. او می‌گفت بعضا برخی افراد از شب قبل نام خود را برای خرید دلار روز بعد ثبت می‌کنند. یکی از افرادی که اقدام به تهیه ارز از این صرافی‌ها کرده بود، گفت که حدود ساعت۸ صبح برای خرید ارز مراجعه کرده است و به او گفته‌اند که نفر شصت و سوم است. این موضوع نشان می‌دهد که برای شماری از افراد خرید دلار با نرخ صرافی‌های منتخب همچنان جذاب بود و احساس می‌کردند که با این اقدام می‌توانند تا حدی از ارزش پول خود حفاظت کنند. در این میان یکی از فعالان رسمی بازار می‌گفت که بسیاری از صرافی‌های منتخب نیز معمولا سهمیه ارز خود را تا ساعت ۱۲ ظهر فروخته‌اند و دیگر ارزی برای فروش ندارند.

 

با این حال، به نظر می‌رسید دیروز تقاضای چندانی از ظهر در بازار وجود نداشت و همین عامل نیز در افت قیمت اثرگذار بود. تنها عامل افزایشی که همچنان می‌تواند قیمت دلار را افزایشی کند، سطح قیمتی حواله درهم است.

به گفته یکی از فعالان باتجربه بازار، درهم دیروز کاهشی بود، ولی افت دلار بسیار بیشتر از نزول درهم بود. در صورت ادامه این روند، قیمت دلار در روز‌های بعد می‌تواند به مسیر افزایشی بازگردد، ولی حداقل در روز چهارشنبه کمتر معامله‌گری از بازگشت دلار به کانال ۲۰ هزار تومان سخن می‌گفت و بیشتر انتظارات سمت و سوی کاهشی داشت.

 

کاهش قیمت دلار، سکه را نیز در جهت کاهشی حرکت داد. روز چهاشنبه سکه تمام بهار آزادی ۳۲۰ هزار تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید. این افت در شرایطی صورت گرفت که طلای جهانی میل به سوی رکورد‌های افزایشی تازه‌ای کرده بود. با این حال، به‌نظر می‌رسد آنچه برای معامله‌گران بازار سکه از اهمیت بیشتری برخوردار بود، کاهش قیمت دلار بود.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->