تحصیل معرفت بعد از عمل! تربیت به سبک رحمانی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی واعظ‌موسوی پیش بینی برگزاری ۲۰ محفل قرآنی در حج تمتع ۱۴۰۴ زیارت حرم نبوی با نرم‌افزار «نُسُک» | برگزاری سالگرد شهید رئیسی در هتل‌های مکه و مدینه مادر شهید رئیسی: تواضع بارزترین ویژگی ابراهیم بود نماهنگ «از تبار آفتاب» منتشر شد + فیلم در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟ چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟ خیری که محبت می‌آورد | مانند پیامبران خیرخواه یکدیگر باشیم تولیت آستان قدس رضوی: پیام رهبر معظم انقلاب به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم باید عملیاتی شود ارائه بیش از ۷ میلیون خدمت به مردم به‌مناسبت گرامیداشت شهدای خدمت راه اندازی «تریبون ابراهیم» به مناسبت بزرگداشت آیت الله شهید رئیسی هشدار کرونایی به جانبازان و ایثارگران آمادگی استان کردستان برای میزبانی از زائران اربعین از ابتدای مردادماه ۱۴۰۴ معرفی ۳۲ مسجد از ۱۴ استان برای ثبت جهانی تولد «کانون فرهنگی آیات» از دل یک خانه | روایت یک بانوی جوان مشهدی از وقف آپارتمان خود برای خدمت به اهل بیت (ع) چله خدمت، پویشی مردمی در امتداد راه رئیس‌جمهور شهید تمامی دستگاه‌ها ملزم به ترویج فرهنگ وقف هستند لزوم تحول در سبک زندگی روحانیت | ساده‌زیستی باید احیا شود مادر شهیدان خوراکیان درگذشت
سرخط خبرها

تشکیل پایگاه قرآنی با محوریت مساجد

  • کد خبر: ۳۱۷۴۵۴
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
تشکیل پایگاه قرآنی با محوریت مساجد
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد بر لزوم تبدیل مساجد به پایگاه قرآنی تأکید کرد و گفت: به همین جهت برای ۲ سال آینده در هر محله یک پایگاه قرآنی قوی با محوریت مساجد تشکیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام سیداحسان موسوی با اشاره به شعار دهه تکریم و تعظیم مساجد با عنوان «مسجد برقرار، تجلی‌گاه قرآن»، اظهار کرد: طبق فرموده پیامبر اکرم (ص) که فرمودند: «إِنَّما نُصِبَتِ المَساجِدَ لِلقِرآنِ؛ مسجد‌ها را برای قرآن خواندن ساخته‌اند»، تلاش داریم که مساجد خاستگاه و پایگاه قرآن قرار گیرند، چراکه خانه‌های خدا بهترین فضا و بستر برای انجام فعالیت‌های قرآنی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد بیان کرد: کار منظم و به روزی که در مساجد انجام می‌شود، تلاوت قرآن است و ما به دنبال تشکیل محافل قرآنی و پایگاه قرآن در مساجد هستیم، تا قرآن محور فعالیت‌های مساجد باشد و طبق برنامه ریزی درصدد هستیم که برای دو سال آینده در هر محله یک پایگاه قرآنی قوی با محوریت مساجد تشکیل شود.

وی با اشاره به اینکه مساجد همواره از صدر اسلام تاکنون خاستگاه فعالیت‌های قرآنی بوده‌اند، ابراز کرد: این توصیه و مطالبه رهبری تمرکز ما برای تبدیل مساجد به مسجد برقرار و پایگاه قرآنی را بیش از پیش سنگین می‌کند و این نیازمند همیاری ارکان مسجد در به ثمر نشستن آن است.

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد با بیان اینکه زیرساخت فعالیت‌های قرآنی در مساجد مهیا است، اذعان کرد: همان گونه که مساجد مبدأ شکل گیری انقلاب اسلامی بودند، امروز نیز همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید با روحیه وحدت، همگرایی و هم‌افزایی از ظرفیت مساجد برای گسترش فعالیت‌های مختلف از جمله برنامه‌های قرآنی بهره ببرند، تا گامی در جهت دستیابی به مسجد تراز اسلامی برداشته شود.

وی در ادامه گفت: پیامبر (ص) مسجد را خانه خدا یاد می‌کردند و تاکید امام و رهبری نیز بر همین مبنا استوار است، بنابراین ضرورت دارد که مسجد را پایگاه اصلی و اولیه قرآن قرار دهیم، این مهم زمانی محقق می‌شود که امام جماعت و امنای مساجد و بسیج با هم متحد و یکپارچه باشند، الگوبرداری مساجد از مساجد موفق در عرصه قرآنی می‌تواند در رسیدن به پایگاه اصلی قرآن هم مهم باشد.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: مسجد نعمتی است که خداوند به واسطه پیامبر (ص) به جامعه انسان‌ها هدیه کرده است و طبق آیه ۹۶ سوره آل عمران آیه «إِنَّ أَوَّلَ بَیْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِی بِبَکَّةَ مُبَارَکًا وَهُدًی لِلْعَالَمِینَ، یقیناً نخستین خانه‌ای که برای نیایش و عبادت مردم نهاده شد، اینکه جایگاه مقدس برای همه انسان‌ها است»، تلاش ما در این راستا است که با همه حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها مسجد را به تعبیر مقام معظم رهبری پایگاه همه نیکی‌ها قرار دهیم تا همه مردم از این مکان عبادی بهره برداری نمایند.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->