آغاز ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین+ لینک ثبت‌نام (۲۷ تیر ۱۴۰۴) اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران
سرخط خبرها

در محضر امام رئوف (ع)

  • کد خبر: ۳۱۷۴۸۸
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
در محضر امام رئوف (ع)
گاه فکر می‌کنم کاش اصلا به این دنیا نمی‌آمدم، ولی هر وقت به خیابان مشرف به حرم تو می‌رسم و گنبد طلایی‌ات از دور برق می‌زند، قضیه فرق می‌کند.

از «الندشت» تا «میدان شهدا» مسیر کوتاه است. مترو یا به قول امروزی‌ها قطارشهری را خیلی دوست دارم. علتش را نمی‌دانم، ولی همیشه عاشق رفتن به عمق زمین بوده‌ام؛ حال خوبی دارد. مسیر زود تمام می‌شود. سریع‌تر از آنچه فکرش را می‌کنم، می‌رسم. قصد آمدن به حرم شما را دارم. پیاده می‌شوم؛ پشت به همه مسافر‌ها و آدم‌ها.

راستش نمی‌فهمم پله‌های برقی را خودم بالا می‌آیم یا ایستاده در مسیر و جریانی پیش می‌روم؟ چرت می‌زنم یا هوشیار و سرحالم؟ راه رسیدن به در خروجی را می‌دوم یا راه می‌روم؟ اما مثل همیشه با خودم حرف می‌زنم؛ از دلخوری‌ها و دلتنگی‌هایم می‌گویم. از یکی دلگیرم و سر آن دیگری داد می‌زنم. خلاصه آن‌قدر درباره مسائل مختلف با تو حرف زده‌ام که حالا خسته‌ام و احتمالا در خواب نزدیک به بیداری به حرمت می‌آیم. خیلی با دفعات قبلی که سراغت آمده بودم، فرقی نکرده‌ام؛ مثل همیشه آدم گرفتار زندگی‌ام. جزئیاتش را خودت بهتر از من می‌دانی و اینکه برخی روز‌ها و ساعت‌ها چقدر کم‌حوصله‌ام.

 تنها فرقی که با قبل کرده‌ام، این است که یاد گرفته‌ام همه اینها می‌گذرد و تمام می‌شود و هیچ‌کدامشان نمی‌ماند. می‌دانی، اما این روز‌ها آن‌قدر آدم‌های عجیب‌وغریب اطرافم می‌بینم که گاه فکر می‌کنم زندگی جور دیگری شده است. هیچ تبحری ندارم برای اینکه برای دیگران موضوع را استدلال کنم. هیچ پاسخ روشنی هم برای این موضوع پیدا نکرده‌ام. اما گاه فکر می‌کنم کاش اصلا به این دنیا نمی‌آمدم، ولی هر وقت به خیابان مشرف به حرم تو می‌رسم و گنبد طلایی‌ات از دور برق می‌زند، قضیه فرق می‌کند.

 حکما برای همه آدم‌های دنیا این نقطه از جغرافیای عالم، حال‌خوب‌کن‌ترین و تماشایی‌ترین است و این روز‌های پر از چراغانی محشر است و دستی که نقل تعارفم می‌کند و صدایی که به صلوات بلند می‌شود. کاش می‌توانستم این لحظه‌های نایاب را از دست ندهم! این حسرت، زمانی برایم پررنگ‌تر می‌شود که شماره یکی روی تلفن‌همراهم می‌افتد که از فرسنگ‌ها دورتر زنگ می‌زند و خوابش را تعریف می‌کند؛ خواب دیده بود در همان خیابان روبه‌روی حرم راه می‌رود و گریه می‌کند.

کاش آدم حاضرجوابی بودم و در این موقعیت‌های غیرمنتظره حرفی می‌زدم تا مخاطب آن سمت خط آرام شود. اما از من بیشتر از این برنمی‌آید که تهش را با همین جمله کوتاه تمام کنم: «ان‌شاءا... روزی‌تان شود بیایید مشهد، زیارت حرم آقا!» ... و مکالمه به پایان برسد. چقدر چراغ‌های روشن خانه تو زمستانم را گرم می‌کند و چه خوب که تو را اینجا و این نقطه از شهرمان داریم و همسایه دیواربه‌دیوارت هستیم.

حالا گام‌هایم را بلندتر برمی‌دارم، به امید رسیدن به همان گوشه دنج از حرم تو.... تو همیشه شنونده خوبی بوده‌ای برای همه و همیشه. هیچ‌وقت هم حوصله‌ات سر نرفته است یا اینکه بخواهی کج‌خلقی بکنی وقتی من خواسته‌ام برای مادرم سلامتی طلب کنم و برای دوستانم رزق پربرکت و عاقبت‌به‌خیری یا برای رفتگانم، آمرزش و رحمت. 

رسیده‌ام به همان جای همیشگی و دعای عالیه‌المضامین را دانلود کرده‌ام و انگار یکی به نیابت همه، دعا‌های خوب را گلچین کرده و آماده برای ما آنجا کنار گذاشته است و حالا بهتر است سکوت کنم تا شما حرفی بزنید و فقط یادتان باشد که دست خالی نروم. فکر کن ماه به این عزیزی کنار آدمی به این رئوفی باشی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->