نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

روشنک: دربی پنجشنبه برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۸۰۹۹
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
روشنک: دربی پنجشنبه برگزار می‌شود
مسئول برگزاری مسابقات فوتبال لیگ برتر گفت: اگر بازی استقلال را عقب بیندازیم، خود استقلالی‌ها لطمه خواهند دید.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

مسئولان سازمان لیگ در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز اعلام کردند: دربی قطعاً پنجشنبه هفته جاری (۹ اسفند ۱۴۰۳) در تهران برگزار خواهد شد. درحالی‌که همچنان زمزمه لغو دربی به دلیل اعتراض باشگاه استقلال به زمان برگزاری این مسابقه در فضای رسانه‌ای فوتبال ایران شنیده می‌شود، اما امیرحسین روشنک، مسئول برگزاری مسابقات فوتبال لیگ برتر، به خبرنگار شهرآرانیوز اعلام کرد که این بازی در موعد مقرر برگزار خواهد شد.

روشنک گفت: «اگر بازی استقلال را عقب بیندازیم، خود استقلالی‌ها لطمه خواهند دید. استقلال درگیر سه جام است؛ هم لیگ برتر، هم جام حذفی و هم لیگ نخبگان. اگر این بازی را به تعویق بیندازیم، در بازی‌های آینده دچار مشکل خواهد شد و نمی‌توانیم مسابقات را روی نظم جلو ببریم. اگر شرایط استقلال به‌گونه دیگری بود، شاید می‌توانستیم چنین کاری را انجام بدهیم. ضمن اینکه باید شرایط پرسپولیس را هم در نظر بگیریم.»

روشنک تأکید کرد: «استقلال زمان استاندارد را برای حضور در دو بازی آینده پیش رو دارد و خوشبختانه در هر دو بازی آینده میزبان است. بین دربی و بازی با النصر عربستان ۴ روز فاصله است. زمان کافی برای استراحت استقلال وجود دارد و ما استاندارد‌ها را رعایت کردیم.»

از روشنک درباره احتمال دخالت فدراسیون فوتبال نیز سؤال کردیم، او در پاسخ گفت: «به اعتقاد من، فدراسیون فوتبال همواره سازمان لیگ را مسئول برگزاری مسابقات می‌داند و اعتقاد ما هم همین است که باید تصمیم‌گیری برعهده سازمان لیگ باشد. استقلال نماینده ماست و همه ما موظف به حمایت از این تیم هستیم. اما زمان کافی برای تمرین و استراحت بعد از هر دو بازی وجود دارد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->