پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟ کار بزرگ شهرداری در جام رمضان؛ کشف استعداد‌های ناب در فوتبال خیابانی مشهد پیشگام رونق جام ورزشی رمضان در خراسان رضوی است | حضور ۲۵۰۰ تیم ورزشی در سراسر استان افشین پیروانی از سرپرستی پرسپولیس کنار گذاشته می‌شود پنالتی خیبر مقابل استقلال سوخت حمله خداداد عزیزی به عاملان فحاشی به بیرانوند
سرخط خبرها

سایه علیپور روی سر هاشمی‌نسب

  • کد خبر: ۳۱۸۸۰۸
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
سایه علیپور روی سر هاشمی‌نسب
علی علیپور تاکنون چهار گل در دربی‌ها زده است و می‌تواند با گلزنی دوباره به استقلال، به رکورد مهدی هاشمی‌نسب با پنج گل برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی علیپور در شرایطی مهیای حضور در دربی تهران می‌شود که با گلزنی مقابل آلومینیوم، شمار گل‌های خود در لیگ برتر را به عدد هشت رساند و مجموع گل‌های این فصلش را به یازده افزایش داد.

او که بهترین گلزن پرسپولیس در این فصل محسوب می‌شود، حالا فرصت دارد تا در یکی از مهم‌ترین بازی‌های سال، بار دیگر بدرخشد و نام خود را در تاریخ دربی پایتخت ثبت کند.

علیپور سابقه درخشانی در تقابل با استقلال دارد. چهار گل، یک پاس‌گل و گرفتن یک پنالتی، کارنامه‌ای است که نشان می‌دهد او همواره یکی از خطرناک‌ترین بازیکنان پرسپولیس در این بازی سنتی بوده است. با این حال، مهاجم شماره ۹ سرخ‌ها بعد از بازی با آلومینیوم تأکید کرد که توجهی به این آمار ندارد و تنها چیزی که برای او اهمیت دارد، موفقیت تیم است. او صراحتاً اعلام کرد که وقتی پرسپولیس نبرد، هیچ آمار فردی برایش ارزشمند نیست.

باوجوداین، به نظر می‌رسد که اسماعیل کارتال همچنان به علیپور به عنوان مهاجم اصلی تیمش در دربی اعتماد دارد و احتمالاً او را در ترکیب فیکس قرار خواهد داد. سرعت، قدرت بدنی و شم گلزنی علیپور، ویژگی‌هایی هستند که می‌توانند در برابر خط دفاع استقلال به کار پرسپولیس بیایند. او این فرصت را دارد تا با زدن پنجمین گلش در دربی، بار دیگر به مهره‌ای تعیین‌کننده در این نبرد حساس تبدیل شود.

دربی همیشه فضایی متفاوت از سایر مسابقات دارد و علیپور که تجربه زیادی در این رقابت سنتی دارد، می‌تواند با درخشش در این بازی، هم به تیمش در مسیر قهرمانی کمک کند و هم نام خود را بیش از پیش در تاریخ این تقابل ماندگار کند. حالا همه چیز به عملکرد او در میدان بستگی دارد؛ پرسپولیسی‌ها که درخشش او با شماره ۷۰ را دیده‌اند، بی‌‎تاب نخستین گلش با پیراهن جذاب شماره ۹ در دربی هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->