کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس» نگاهی به تاریخچه تئاتر در ایران | از آغاز تا افق‌های نو در عرصه هنر استوری احسان علیخانی درباره فوت حامد صفایی کارگردان عصر جدید حامد صفایی، بازیگر تئاتر و سینما درگذشت برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۷ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت سوم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم ویدئو | تیتراژ فصل ششم «جوکر ۲» فیلم‌های سینمایی نوروزی تلویزیون، امروز (۶ فروردین ۱۴۰۴) ترکیب رنگ و دیوار با طعم بهار در جشنواره هنر‌های شهری نوروز ۱۴۰۴ مشهد ویدئو | معرفی کتاب | حدیدچی دانلود قسمت دوم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم
سرخط خبرها

معاون امور هنری وزارت فرهنگ: افزایش حضور زنان در تولید آثار هنری، راهبردی برای توسعه فرهنگی است

  • کد خبر: ۳۱۸۸۷۸
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۸
معاون امور هنری وزارت فرهنگ: افزایش حضور زنان در تولید آثار هنری، راهبردی برای توسعه فرهنگی است
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر بهره‌گیری از ظرفیت فکری و مدیریتی زنان در حوزه فرهنگ و هنر تأکید کرد و آن را عاملی مؤثر در تقویت تعاملات اجتماعی و توسعه فرهنگی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، نادره رضایی امروز، هشتم اسفندماه، در اولین نشست هم‌افزایی، تبادل تجربیات و تبیین سیاست‌های راهبردی مدیریت امور زنان و خانواده در دولت چهاردهم، از تلاش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای توسعه و افزایش حضور بانوان در جریان تولید آثار فرهنگی هنری سخن گفت.

وی گفت: ما مکلف هستیم به بانوان عزیز کشورمان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه از منظر ظرفیت فکری بیندیشیم و از آن بهره بگیریم تا پیشرفت حاصل شود.

رضایی افزود: در شرایط دشوار جامعه، اگر کسی بخواهد دستی بگیرد و در کنار مسئولین باشد، دولت‌زنان، زنان و مردان در تمامی سطوح کلان مدیریت حاکمیتی باید نگاه ویژه‌ای به بهره‌گیری از ظرفیت و حضور هنرمندان به‌ویژه زنان هنرمند داشته باشند تا جایگاه هنرمندان بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد و رابطه‌ها ترمیم شود. ما باید سرمایه‌های خود را حفظ کنیم، هرچند این موضوع به گروه‌های اقتصادی محدود وابسته است.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصربح کرد: دغدغه اصلی مردم معیشت است، اما در همین شرایط، مردم به گشایش حوزه فرهنگ و هنر بیش از گشایش اجتماعی امیدوارند. پس باید آشتی و تعامل برقرار شود تا حوزه فرهنگ و هنر بیش از آنچه در لفظ و تریبون‌ها شاهد آن هستیم، مورد اهمیت قرار گیرد و از ظرفیت‌های آن بهره‌برداری شود.

رضایی با اشاره به حضور شرکت کنندگان در اولین نشست هم‌افزایی، تبادل تجربیات، تبیین سیاست‌های راهبردی مدیریت امور زنان و خانواده در دولت چهاردهم اظهار کرد: از همه شما خواهران عزیز می‌خواهم اگر جایی فکر می‌کنید که زبان فرهنگ و هنر می‌تواند مؤثر باشد، (در مورد هر یک از این بخش‌ها) به تبادل تجربه بپردازیم و از ظرفیت‌های یکدیگر برای هم‌افزایی استفاده کنیم. ما نیاز به راهبرد‌هایی برای آینده داریم و باید از تجربیات گذشته درس بگیریم. من با تجربه محدود خودم، به شما می‌گویم که یکی از مزیت‌های حضور زنان در مدیریت این است که ما می‌توانیم خودمان باشیم و به مردم شبیه‌تر باشیم. این باعث می‌شود مردم ما را بیشتر بپذیرند و به ما اعتماد کنند. پس در این فضا زنان بیش از مردان می‌توانند رابطه‌ها را ترمیم کنند و آشتی ایجاد کنند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: داده‌ها نشان می‌دهند که زنان در برخی ویژگی‌ها نمره بالاتری دارند، هرچند این موضوع باید در کنار درصد کم حضور زنان در مدیریت دیده شود. زنان با ویژگی‌های مراقبت‌محور و تجربه‌های گسترده در تعدد نقش‌ها، ظرفیت‌های زیادی برای مدیریت دارند. این تجربه‌ها به آنها کمک می‌کند تا در فشار‌های چند برابر، تاب‌آوری بیشتری داشته باشند و توانمندی‌های خود در این امر را به کار گیرند و تلاش کنند که با تلاش بیشتر در جایگاه‌های برابر قرار گیرند. تعدد نقش‌ها به زنان تجربه و ظرفیت می‌دهد که در جایگاه‌های مدیریتی مؤثر باشند.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیح داد: به نظر من، موضوع مهم‌تر از به کارگیری تعدادی زن در مدیریت، این است که فضای مدیریتی باید به گونه‌ای باشد که خلأ‌های ساختاری و مدیریتی را با مزیت زنان در مدیریت و مدیریت جامع‌نگر پر کند. این یکی از ویژگی‌های زنان است که می‌تواند در نشست‌های آینده بیشتر مورد بحث قرار گیرد. ما باید از تجربه‌های گذشته درس بگیریم، خطا‌ها را تکرار نکنیم و نگاهی نو به مدیریت داشته باشیم. این نیز از مزیت‌های زنان در مدیریت است.

رضایی بیان کرد: از خانم دکتر زهرا بهروز آذر (معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور) که شناختی ۲۰ ساله از ایشان دارم و کنشگری‌هایش را دیده‌ام، تشکر می‌کنم. این حرکت‌ها و گردهمایی‌ها برای به اشتراک گذاشتن تجربه‌های زیسته زنانه در مدیریت و هم‌افزایی ایده‌ها بسیار ارزشمند است. امیدوارم این روند ادامه داشته باشد. در این جا یادی می‌کنم از زنان مدیر و کنشگری که هر پله در ایران را با سختی و تلاش فراوان پیموده‌اند. بدون شک، زنان بسیاری با زحمت و تلاش خود مسیر را برای ما هموار کرده‌اند. ما باید از این زنان قدردانی کنیم و در این مسیر یکدیگر را یاری دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->