۳۱شهریور آخرین فرصت استفاده از شرایط ویژه تخفیف و تقسیط بدهی مودیان حقیقی و حقوقی به شهرداری است تقویت ناوگان اتوبوسرانی در خطوط منتهی به حرم مطهر رضوی همزمان با سالروز میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) تهیه پیوست زیست‌محیطی برای پروژه‌های عمرانی | مشهد پیشتاز در حفاظت محیط زیست شهری ورود خودروهای پلاک مشهد به بوستان زائرپذیر غدیر ممنوع شد پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه بازسازی بازار فرش منطقه ثامن مشهد | اجرای دو فاز با ۷۵ میلیارد تومان اعتبار و ۲۴ گنبد آجری فروش غیرقانونی قرص‌های سقط در فضای مجازی جرم است افزایش نرخ سرویس مدارس مشهد در حد میانگین نرخ تورم است | امسال در زمینه تأمین خودرو چالشی نخواهیم داشت + فیلم درخشش خراسان رضوی در جشنواره تعاونی‌های برتر کشور مشهدالرضا؛ غرق شادی و سرور میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) بهره‌گیری از پساب در آبیاری فضای سبز مشهد با مشارکت بخش خصوصی توسعه زیرساخت‌های اقامتی مشهد طی افتتاحیه‌های هفته دولت شهروند خبرنگار | چالش‌های پارک حاشیه‌ای در خیابان فرهاد مشهد+ پاسخ کیفیت هوای مشهد همچنان در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: قرارگاه ساماندهی ساخت‌وساز شهری تشکیل شود تخریب دامنه شمالی و نوک قله اژدرکوه | جاده شمالی تیر آخر را به قلب اژدها زد! کارگر پاکدست فرودگاه مشهد کیف پول یک میلیاردی را به صاحبش بازگرداند +عکس گره کوهستان پارک شادی کورتر شد | با وجود آمادگی مدیریت شهری مشهد زمین پارک به سازمان دیگری واگذار شد شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد در کشور، رتبه‌ اول و در غرب آسیا، رتبه‌ سوم هوشمندسازی را دارد «کینیاز دابیژا»، سرکنسول روسیه تزاری در مشهد متهم ردیف‌اول واقعه به توپ‌بستن حرم رضوی اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه
سرخط خبرها

گلایه مشترکان از قبوض پیامکی برق

  • کد خبر: ۳۱۹
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۸
گلایه مشترکان از قبوض پیامکی برق

لیلی رحمانی - سال هاست که به دریافت قبوض کاغذی عادت کرده ایم؛ قبوضی که آن ها را یا از لای در منزل برمی‎داشتیم یا با کمی ‎جست وجو ازمیان دسته رهاشده قبوض داخل مجتمع آپارتمانی، قبض خودمان را برمی‎داشتیم و پرداخت می‎کردیم اما از مدتی قبل و برپایه اعلام شرکت برق، قرار است از این پس به جای دریافت کاغذی قبوض، پیامک میزان مصرف را بر روی تلفن های همراه خود دریافت کنیم؛ مسئله ای که البته هنوز به طور کامل رواج پیدا نکرده و موجب برخی نارضایتی ها هم شده است.
یکی از شهروندان در تماس با شهرآرا می‎گوید: مگر هزینه صدور قبض کاغذی چقدر است که شرکت برق با وجود این همه مبلغی که برای کنتور و اشتراک ماهیانه برق دریافت می‎کند، می‎خواهد آن را از ما دریغ کند؟ این مبالغ در قبال این هزینه ها ناچیز است.
وی ادامه می‎دهد: کسی که در روستا زندگی می‎کند و امکان دسترسی به امکانات الکترونیکی را ندارد، در این طرح نادیده گرفته شده است و ازطرفی مشترکانی همچون من که چند کنتور هم زمان دارند، تفکیک پیامک های ارسالی، برایشان سخت و زمان بر خواهد بود. او با اعتراض به الزامی ‎بودن طرح یادشده بیان می‎کند: نباید چنین طرح هایی الزام آور باشد تا مشترکانی که مایل به این روش نیستند، با همان روش کاغذی، قبوض خود را دریافت کنند.
طرحی که الزام آور است
علیرضا کاشی، سخن گوی شرکت توزیع برق استان، درباره این گلایه و اعتراضات مشابه، به خبرنگار ما می‎گوید: طرح «حذف قبوض کاغذی» ازسوی وزارت نیرو برای ما الزام آور است و تاکنون نیز دوسوم مشترکان، اقدام به همکاری و ارسال پیامک کرده اند که بدهی هایشان نیز به همین صورت به آن ها اعلام می‎شود.
وی می‎افزاید: تا کمتر از سه ماه آینده این طرح به صورت کامل اجرایی خواهد شد و درصورتی که مشترکانی برای این طرح اعلام همکاری نکرده باشند، خودمان با ارائه فرم های مخصوص، به آن ها مراجعه می‎کنیم.
کاشی با اشاره به دلایل الزام این طرح بیان می‎کند: هزینه های کاغذ برای چاپ قبوض، تنها یکی از دلایل برای الزام طرح حذف قبوض کاغذی است؛ هرچند همین هزینه ها هم به نوعی اسراف محسوب می‎شود اما مسائل زیست محیطی و توسعه دولت الکترونیک از دیگر دلایلی است که برای اجرای این طرح وجوددارد.
امکان ثبت چند کنتور به صورت هم زمان
وی ادامه می‎دهد: هیچ محدودیتی برای ثبت چند کنتور به صورت هم زمان بر روی یک خط تلفن همراه وجود ندارد و مشترکان علاوه بر ثبت کنتورهای به نام خود، می‎توانند کنتوری را که به نام شخص دیگری است و توانایی بهره بردن از تلفن همراه را ندارد، نیز ثبت و برای او اعلام بدهیکنند.
وی تصریح می‎کند: قطعا همه مشترکان حتی در دورترین نقاط، شخصی را در اطراف خود دارند که به تلفن همراه دسترسی داشته باشد.
کاشی بیان می‎کند: زمانی که مشترک اقدام به ارسال پیامک می‎کند، رمز برای وی ارسال می‎شود؛ یعنی با ردیف شماره رمز اعلام شده و با بررسی آن، می‎توان پیامک مربوط به هر کنتور را از سایر پیامک ها شناسایی کرد.
وی همچنین اظهار می‎کند: با تمام‎ طرح هایی که در مسیر رسیدن به دولت الکترونیک است، در آغاز مخالفت هایی وجود دارد و در این مورد نیز اگر مشترکی درخواست صدور قبض کاغذی را داشته باشد، می‎تواند با مراجعه به دفاتر پیشخوان یا ازطریق سایت این شرکت، قبض مربوط و تمام سوابق بدهی خود را بگیرد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->