آغاز نشست خبری سخنگوی دولت در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تجلیل از ۸ خانواده‌ شهید خدمت با حضور رئیس‌جمهور و مشاور و دستیار رهبری + فیلم گفت‌وگوی تلفنی هاکان فیدان با عراقچی شهباز شریف به تهران می‌آید موافقت مجلس با کلیات «طرح ملی هوش مصنوعی» حماس به دنبال تضمین آمریکا است | پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است اف‌بی‌آی: انفجار در کالیفرنیا «تروریستی» بود رأی نخستین ۷ متهم پرونده عوامل پشتیبان حادثه تروریستی شاهچراغ صادر شد یحیی سریع: یگان موشکی یمن فرودگاه بن گوریون تل‌آویو را با موشک و پهپاد هدف قرار داد وزیر خارجه آمریکا: ترامپ خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از راه دیپلماتیک است قالیباف: هدف از سفر به اندونزی رساندن صدای مظلومیت مردم غزه بود سفارت ایران در لندن از آزادی ۳ تن از اتباع ایرانی دستگیرشده در انگلیس خبر داد حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
در مراسم گرامیداشت هفته قوه قضائیه:

قاضی‌زاده هاشمی: عدالت، اصلی‌ترین مسئله جامعه بشری

  • کد خبر: ۳۱۹۰۵
  • ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۱
قاضی‌زاده هاشمی: عدالت، اصلی‌ترین مسئله جامعه بشری
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: باید با مؤلفه‌ها، ساختارها و قوانین فسادزا برخورد بیشتری بشود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید امیر حسین قاضی‌ زاده‌ هاشمی در مراسم گرامیداشت هفته قوه قضائیه که با حضور اعضای شورای عالی قضایی استان، استاندار و رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد افزود: مشکلی در کشور داریم که معمولاً برخورد ما با معلول‌ها نسبت به علت‌ها قوت بیشتری دارد و در حوزه اجرا هم به همین ترتیب است. 

وی ادامه داد: عدالت، اصلی‌ترین مسئله جامعه بشری از ابتدای شکل‌گیری جامعه‌ است و عدالت در بعد فردی و بعد اجتماعی معانی خاص خود را دارد.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: اسلام، پایه عدالت را عمل به شرع می‌داند و انقلاب اسلامی هم شکل گرفت تا شرع مقدس در زندگی اجتماعی مردم جاری بشود و این جاری شدن باید ابتدا در مقررات و سپس در اقدامات اجرایی خود را نشان بدهد.
قاضی‌ زاده‌ هاشمی افزود: قوه قضائیه مسئولیت‌های گسترده‌ای پیدا کرده است و بخشی از این مسئولیت‌ها از جمله پیشگیری، احقاق حقوق عامه، نظارت بر اجرا و رسیدگی به شکایات و مظلمه‌خواهی مردم است.
استاندار خراسان رضوی هم در این نشست گفت: بخش قضا و داوری در دنیا هم به جهت اهمیتی که دارد بسیار مورد توجه کشورها قرار گرفته است.
علیرضا رزم حسینی افزود: مراجعه کمتر به دستگاه قضا نشان‌دهنده فعال‌تر بودن بخش اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است و هر جا از اول انقلاب رشد اقتصادی خوبی داشته‌ایم پرونده‌های قضایی کمتر وجود داشته است.
وی ادامه داد: عملکرد بسیار درخشان رییس دستگاه قضا تاکنون متوجه به ترک فعل‌ها و اساساً تشکیل نشدن پرونده است و در صورت سامان‌دهی این بخش پرونده‌های قضایی کمتر خواهد شد و زندانیان کمتری خواهیم داشت.
در ادامه این جلسه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نیز گفت: اگر در کسب و کار، اقتصاد، شهر و دنیای بهتر زندگی کنیم به طور قطع پرونده کمتری تشکیل شده و اختلافات خانوادگی کمتری را شاهد خواهیم بود و این نگاهی است که در استان ما تا حدودی شکل گرفته و اجرایی شده است.
غلامعلی صادقی افزود: توقع ما این است که دو قوه مجریه و مقننه به کمک بخش قضا بیایند و این کثرت کاری که خدمتگزاران مردم در واحدهای قضایی را فرسوده کرده است کمی کاهش دهند.
وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی بعد از تصویب هر قانونی چند عنوان جزایی به آن اضافه می‌کند که اگر این رویه اصلاح نشود دستگاه قضایی نخواهد توانست با وجود قانون به مردم بگوید که به پرونده‌ها رسیدگی نمی‌کند.
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: دستگاه قضایی استان علاوه بر این که به اقدامات جدید برای کاهش پرونده‌ها نیاز دارد با محدودیت‌های بودجه‌ای و مشکلات دیگری هم دست و پنجه نرم می‌کند و انتظار دارد که نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در این بخش هم مساعدت لازم را انجام دهند.

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: در همین مدت کوتاهی که رییس جدید قوه قضائیه کار خود را شروع کرده‌اند بارقه‌های امید در باور و اذهان مردم و تغییر نگاه مردم نسبت به قوه قضائیه را شاهد هستیم.
احسان ارکانی با تأکید بر این که قوه قضائیه در جایگاه شایسته خود قرار گرفته است افزود: هر چه قدر که دستگاه قضا تقویت و برای آن اعتبار تخصیص داده شود عواید و منافع این سرمایه‌گذاری چندین برابر به کشور برمی‌گردد.

منبع: استانداری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->