معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

جزئیات آزمایش اولین «قرص مدفوع» جهان برای درمان سرطان لوزالمعده به کمک دانشمند ایرانی

  • کد خبر: ۳۱۹۴۴۶
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
جزئیات آزمایش اولین «قرص مدفوع» جهان برای درمان سرطان لوزالمعده به کمک دانشمند ایرانی
با همکاری دکتر سامان ملکی، پژوهشگر مؤسسه تحقیقاتی مرکز علوم بهداشت لندن، اولین قرص مدفوع در جهان برای درمان سرطان پیشرفته پانکراس در کانادا آزمایش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دانشمندان در حال آزمایش اولین «قرص مدفوع» هستند تا ببینند آیا باکتری روده می‌تواند به مبارزه با سرطان لوزالمعده کمک کند یا خیر.

دانشمندان مؤسسه تحقیقاتی لاوسون (Lawson) از مرکز مراقبت‌های بهداشتی سنت جوزف انتاریو و مؤسسه تحقیقاتی مرکز علوم بهداشت لندن (LHSCRI) در حال پیشبرد یک رویکرد نوآورانه برای بهبود اثربخشی شیمی‌درمانی در بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته لوزالمعده (پانکراس) هستند.

این مطالعه پیشگامانه، استفاده از پیوند مدفوع را از طریق کپسول‌های حاوی میکروب از روده اهداکنندگان سالم برای افزایش پاسخ بدن به درمان سرطان بررسی می‌کند.

سرطان لوزالمعده همچنان یکی از چالش برانگیزترین سرطان‌ها برای درمان بوده و نرخ بقای پنج ساله آن تنها تقریباً ۱۰ درصد است. پیش‌بینی می‌شود که در سال‌های آینده سومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در کانادا شود.

طبق گزارش انجمن سرطان آمریکا (ACS)، سرطان لوزالمعده حدود ۳ درصد از کل سرطان‌ها در ایالات متحده و حدود ۸ درصد از کل مرگ و میر‌های ناشی از سرطان را در این کشور تشکیل می‌دهد.

دکتر جان لنهان (John Lenehan)، دانشمند LHSCRI بر فوریت درمان‌های نوآورانه تأکید می‌کند. او می‌گوید: هدف ما از طریق این مطالعه، ارائه درمانی جدید و ابتکاری به بیماران است.

تومور‌های سرطانی محیط میکروبی مخصوص خود را ایجاد می‌کنند که از باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها تشکیل شده است که می‌تواند به محافظت از آنها در برابر درمان‌های معمولی مانند شیمی‌درمانی کمک کند. تحقیقات پیش‌بالینی نشان می‌دهد که پیوند میکروبیوتای مدفوع (FMT) با استفاده از کپسول‌های جدید توسعه‌یافته موسوم به LND ۱۰۱ می‌تواند ترکیب میکروبی تومور را تغییر دهد و آن را بیشتر پذیرای شیمی‌درمانی کند.

کارآزمایی ایمنی فاز اول که قرار است دو سال طول بکشد، شامل گروه کوچکی از بیماران مبتلا به سرطان پانکراس می‌شود. فرآیند FMT شامل جمع‌آوری مدفوع از اهداکنندگان سالم به شدت غربال شده، پردازش آن در آزمایشگاه و ایجاد کپسول‌های بی‌مزه و بدون بو است.  بیمارانی که در این مطالعه ثبت نام کرده‌اند، این کپسول‌ها را با این امید دریافت می‌کنند که میکروبیوم روده خود را تقویت کنند. میکروبیوم روده مجموعه‌ای از میکروارگانیسم‌ها در بدن است که نقش مهمی در سلامت و عملکرد سیستم ایمنی دارد.

دکتر سامان ملکی، دانشمند LHSCRI، اهمیت مطالعه تغییر میکروبیوم روده را در بیماران مبتلا به سرطان پانکراس که تحت این درمان قرار می‌گیرند، برجسته می‌کند. وی عنوان کرد: ما بررسی خواهیم کرد که چگونه باکتری‌های روده بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده پس از درمان با پیوند مدفوع با استفاده از کپسول‌ها تغییر می‌کند و این امر چگونه روی سیستم ایمنی آنها تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: هدف ما این است که تعیین کنیم آیا تغییر موفقیت آمیز میکروبیوم روده با پاسخ بهتر به شیمی‌درمانی مرتبط است یا خیر.

کپسول‌های LND ۱۰۱ در مؤسسه تحقیقاتی لاوسون ساخته شده‌اند و قبلاً در آزمایش‌های بالینی که سرطان‌های مختلف از جمله ملانوم را هدف قرار می‌دهند، نویدبخش نشان داده است.  به گفته پارواتی (Parvathy) که به عنوان مدیر تحقیقات برنامه FMT در سنت جوزف خدمت می‌کند، مطالعات قبلی، بی‌خطر بودن پیوند مدفوع را در سایر سرطان‌ها نشان داده است.

وی بیان کرد: مطالعات قبلی به رهبری مؤسسه لاوسون و LHSCRI نشان داده‌اند که این درمان در سایر سرطان‌ها بی‌خطر است و به نظر می‌رسد در بیماران مبتلا به ملانوم پیشرفته، سرطان ریه و کارسینوم سلول کلیوی پاسخ‌های بهتری به درمان‌های مرسوم داشته باشد.

وی ادامه داد: ما امیدواریم در مورد بیمارانی که سرطان لوزالمعده پیشرفته دارند نیز به موفقیت مشابهی دست یابیم.

این پژوهش با استفاده از قدرت میکروبیوم روده برای بهبود نتایج شیمی‌درمانی، گامی هیجان‌انگیز در جهت ایجاد تحول در درمان سرطان است که در صورت موفقیت آمیز بودن، این رویکرد می‌تواند راه را برای راهبرد‌های درمانی جدید هموار کند و نرخ بقاء را افزایش دهد و امیدی دوباره را برای کسانی که با سرطان لوزالمعده مبارزه می‌کنند، فراهم می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->