مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم
سرخط خبرها

جزئیات آزمایش اولین «قرص مدفوع» جهان برای درمان سرطان لوزالمعده به کمک دانشمند ایرانی

  • کد خبر: ۳۱۹۴۴۶
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
جزئیات آزمایش اولین «قرص مدفوع» جهان برای درمان سرطان لوزالمعده به کمک دانشمند ایرانی
با همکاری دکتر سامان ملکی، پژوهشگر مؤسسه تحقیقاتی مرکز علوم بهداشت لندن، اولین قرص مدفوع در جهان برای درمان سرطان پیشرفته پانکراس در کانادا آزمایش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دانشمندان در حال آزمایش اولین «قرص مدفوع» هستند تا ببینند آیا باکتری روده می‌تواند به مبارزه با سرطان لوزالمعده کمک کند یا خیر.

دانشمندان مؤسسه تحقیقاتی لاوسون (Lawson) از مرکز مراقبت‌های بهداشتی سنت جوزف انتاریو و مؤسسه تحقیقاتی مرکز علوم بهداشت لندن (LHSCRI) در حال پیشبرد یک رویکرد نوآورانه برای بهبود اثربخشی شیمی‌درمانی در بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته لوزالمعده (پانکراس) هستند.

این مطالعه پیشگامانه، استفاده از پیوند مدفوع را از طریق کپسول‌های حاوی میکروب از روده اهداکنندگان سالم برای افزایش پاسخ بدن به درمان سرطان بررسی می‌کند.

سرطان لوزالمعده همچنان یکی از چالش برانگیزترین سرطان‌ها برای درمان بوده و نرخ بقای پنج ساله آن تنها تقریباً ۱۰ درصد است. پیش‌بینی می‌شود که در سال‌های آینده سومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در کانادا شود.

طبق گزارش انجمن سرطان آمریکا (ACS)، سرطان لوزالمعده حدود ۳ درصد از کل سرطان‌ها در ایالات متحده و حدود ۸ درصد از کل مرگ و میر‌های ناشی از سرطان را در این کشور تشکیل می‌دهد.

دکتر جان لنهان (John Lenehan)، دانشمند LHSCRI بر فوریت درمان‌های نوآورانه تأکید می‌کند. او می‌گوید: هدف ما از طریق این مطالعه، ارائه درمانی جدید و ابتکاری به بیماران است.

تومور‌های سرطانی محیط میکروبی مخصوص خود را ایجاد می‌کنند که از باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها تشکیل شده است که می‌تواند به محافظت از آنها در برابر درمان‌های معمولی مانند شیمی‌درمانی کمک کند. تحقیقات پیش‌بالینی نشان می‌دهد که پیوند میکروبیوتای مدفوع (FMT) با استفاده از کپسول‌های جدید توسعه‌یافته موسوم به LND ۱۰۱ می‌تواند ترکیب میکروبی تومور را تغییر دهد و آن را بیشتر پذیرای شیمی‌درمانی کند.

کارآزمایی ایمنی فاز اول که قرار است دو سال طول بکشد، شامل گروه کوچکی از بیماران مبتلا به سرطان پانکراس می‌شود. فرآیند FMT شامل جمع‌آوری مدفوع از اهداکنندگان سالم به شدت غربال شده، پردازش آن در آزمایشگاه و ایجاد کپسول‌های بی‌مزه و بدون بو است.  بیمارانی که در این مطالعه ثبت نام کرده‌اند، این کپسول‌ها را با این امید دریافت می‌کنند که میکروبیوم روده خود را تقویت کنند. میکروبیوم روده مجموعه‌ای از میکروارگانیسم‌ها در بدن است که نقش مهمی در سلامت و عملکرد سیستم ایمنی دارد.

دکتر سامان ملکی، دانشمند LHSCRI، اهمیت مطالعه تغییر میکروبیوم روده را در بیماران مبتلا به سرطان پانکراس که تحت این درمان قرار می‌گیرند، برجسته می‌کند. وی عنوان کرد: ما بررسی خواهیم کرد که چگونه باکتری‌های روده بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده پس از درمان با پیوند مدفوع با استفاده از کپسول‌ها تغییر می‌کند و این امر چگونه روی سیستم ایمنی آنها تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: هدف ما این است که تعیین کنیم آیا تغییر موفقیت آمیز میکروبیوم روده با پاسخ بهتر به شیمی‌درمانی مرتبط است یا خیر.

کپسول‌های LND ۱۰۱ در مؤسسه تحقیقاتی لاوسون ساخته شده‌اند و قبلاً در آزمایش‌های بالینی که سرطان‌های مختلف از جمله ملانوم را هدف قرار می‌دهند، نویدبخش نشان داده است.  به گفته پارواتی (Parvathy) که به عنوان مدیر تحقیقات برنامه FMT در سنت جوزف خدمت می‌کند، مطالعات قبلی، بی‌خطر بودن پیوند مدفوع را در سایر سرطان‌ها نشان داده است.

وی بیان کرد: مطالعات قبلی به رهبری مؤسسه لاوسون و LHSCRI نشان داده‌اند که این درمان در سایر سرطان‌ها بی‌خطر است و به نظر می‌رسد در بیماران مبتلا به ملانوم پیشرفته، سرطان ریه و کارسینوم سلول کلیوی پاسخ‌های بهتری به درمان‌های مرسوم داشته باشد.

وی ادامه داد: ما امیدواریم در مورد بیمارانی که سرطان لوزالمعده پیشرفته دارند نیز به موفقیت مشابهی دست یابیم.

این پژوهش با استفاده از قدرت میکروبیوم روده برای بهبود نتایج شیمی‌درمانی، گامی هیجان‌انگیز در جهت ایجاد تحول در درمان سرطان است که در صورت موفقیت آمیز بودن، این رویکرد می‌تواند راه را برای راهبرد‌های درمانی جدید هموار کند و نرخ بقاء را افزایش دهد و امیدی دوباره را برای کسانی که با سرطان لوزالمعده مبارزه می‌کنند، فراهم می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->