راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

جزئیات آزمایش اولین «قرص مدفوع» جهان برای درمان سرطان لوزالمعده به کمک دانشمند ایرانی

  • کد خبر: ۳۱۹۴۴۶
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
جزئیات آزمایش اولین «قرص مدفوع» جهان برای درمان سرطان لوزالمعده به کمک دانشمند ایرانی
با همکاری دکتر سامان ملکی، پژوهشگر مؤسسه تحقیقاتی مرکز علوم بهداشت لندن، اولین قرص مدفوع در جهان برای درمان سرطان پیشرفته پانکراس در کانادا آزمایش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دانشمندان در حال آزمایش اولین «قرص مدفوع» هستند تا ببینند آیا باکتری روده می‌تواند به مبارزه با سرطان لوزالمعده کمک کند یا خیر.

دانشمندان مؤسسه تحقیقاتی لاوسون (Lawson) از مرکز مراقبت‌های بهداشتی سنت جوزف انتاریو و مؤسسه تحقیقاتی مرکز علوم بهداشت لندن (LHSCRI) در حال پیشبرد یک رویکرد نوآورانه برای بهبود اثربخشی شیمی‌درمانی در بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته لوزالمعده (پانکراس) هستند.

این مطالعه پیشگامانه، استفاده از پیوند مدفوع را از طریق کپسول‌های حاوی میکروب از روده اهداکنندگان سالم برای افزایش پاسخ بدن به درمان سرطان بررسی می‌کند.

سرطان لوزالمعده همچنان یکی از چالش برانگیزترین سرطان‌ها برای درمان بوده و نرخ بقای پنج ساله آن تنها تقریباً ۱۰ درصد است. پیش‌بینی می‌شود که در سال‌های آینده سومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در کانادا شود.

طبق گزارش انجمن سرطان آمریکا (ACS)، سرطان لوزالمعده حدود ۳ درصد از کل سرطان‌ها در ایالات متحده و حدود ۸ درصد از کل مرگ و میر‌های ناشی از سرطان را در این کشور تشکیل می‌دهد.

دکتر جان لنهان (John Lenehan)، دانشمند LHSCRI بر فوریت درمان‌های نوآورانه تأکید می‌کند. او می‌گوید: هدف ما از طریق این مطالعه، ارائه درمانی جدید و ابتکاری به بیماران است.

تومور‌های سرطانی محیط میکروبی مخصوص خود را ایجاد می‌کنند که از باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها تشکیل شده است که می‌تواند به محافظت از آنها در برابر درمان‌های معمولی مانند شیمی‌درمانی کمک کند. تحقیقات پیش‌بالینی نشان می‌دهد که پیوند میکروبیوتای مدفوع (FMT) با استفاده از کپسول‌های جدید توسعه‌یافته موسوم به LND ۱۰۱ می‌تواند ترکیب میکروبی تومور را تغییر دهد و آن را بیشتر پذیرای شیمی‌درمانی کند.

کارآزمایی ایمنی فاز اول که قرار است دو سال طول بکشد، شامل گروه کوچکی از بیماران مبتلا به سرطان پانکراس می‌شود. فرآیند FMT شامل جمع‌آوری مدفوع از اهداکنندگان سالم به شدت غربال شده، پردازش آن در آزمایشگاه و ایجاد کپسول‌های بی‌مزه و بدون بو است.  بیمارانی که در این مطالعه ثبت نام کرده‌اند، این کپسول‌ها را با این امید دریافت می‌کنند که میکروبیوم روده خود را تقویت کنند. میکروبیوم روده مجموعه‌ای از میکروارگانیسم‌ها در بدن است که نقش مهمی در سلامت و عملکرد سیستم ایمنی دارد.

دکتر سامان ملکی، دانشمند LHSCRI، اهمیت مطالعه تغییر میکروبیوم روده را در بیماران مبتلا به سرطان پانکراس که تحت این درمان قرار می‌گیرند، برجسته می‌کند. وی عنوان کرد: ما بررسی خواهیم کرد که چگونه باکتری‌های روده بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده پس از درمان با پیوند مدفوع با استفاده از کپسول‌ها تغییر می‌کند و این امر چگونه روی سیستم ایمنی آنها تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: هدف ما این است که تعیین کنیم آیا تغییر موفقیت آمیز میکروبیوم روده با پاسخ بهتر به شیمی‌درمانی مرتبط است یا خیر.

کپسول‌های LND ۱۰۱ در مؤسسه تحقیقاتی لاوسون ساخته شده‌اند و قبلاً در آزمایش‌های بالینی که سرطان‌های مختلف از جمله ملانوم را هدف قرار می‌دهند، نویدبخش نشان داده است.  به گفته پارواتی (Parvathy) که به عنوان مدیر تحقیقات برنامه FMT در سنت جوزف خدمت می‌کند، مطالعات قبلی، بی‌خطر بودن پیوند مدفوع را در سایر سرطان‌ها نشان داده است.

وی بیان کرد: مطالعات قبلی به رهبری مؤسسه لاوسون و LHSCRI نشان داده‌اند که این درمان در سایر سرطان‌ها بی‌خطر است و به نظر می‌رسد در بیماران مبتلا به ملانوم پیشرفته، سرطان ریه و کارسینوم سلول کلیوی پاسخ‌های بهتری به درمان‌های مرسوم داشته باشد.

وی ادامه داد: ما امیدواریم در مورد بیمارانی که سرطان لوزالمعده پیشرفته دارند نیز به موفقیت مشابهی دست یابیم.

این پژوهش با استفاده از قدرت میکروبیوم روده برای بهبود نتایج شیمی‌درمانی، گامی هیجان‌انگیز در جهت ایجاد تحول در درمان سرطان است که در صورت موفقیت آمیز بودن، این رویکرد می‌تواند راه را برای راهبرد‌های درمانی جدید هموار کند و نرخ بقاء را افزایش دهد و امیدی دوباره را برای کسانی که با سرطان لوزالمعده مبارزه می‌کنند، فراهم می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->