پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند
سرخط خبرها

جزئیات آزمایش اولین «قرص مدفوع» جهان برای درمان سرطان لوزالمعده به کمک دانشمند ایرانی

  • کد خبر: ۳۱۹۴۴۶
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
جزئیات آزمایش اولین «قرص مدفوع» جهان برای درمان سرطان لوزالمعده به کمک دانشمند ایرانی
با همکاری دکتر سامان ملکی، پژوهشگر مؤسسه تحقیقاتی مرکز علوم بهداشت لندن، اولین قرص مدفوع در جهان برای درمان سرطان پیشرفته پانکراس در کانادا آزمایش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دانشمندان در حال آزمایش اولین «قرص مدفوع» هستند تا ببینند آیا باکتری روده می‌تواند به مبارزه با سرطان لوزالمعده کمک کند یا خیر.

دانشمندان مؤسسه تحقیقاتی لاوسون (Lawson) از مرکز مراقبت‌های بهداشتی سنت جوزف انتاریو و مؤسسه تحقیقاتی مرکز علوم بهداشت لندن (LHSCRI) در حال پیشبرد یک رویکرد نوآورانه برای بهبود اثربخشی شیمی‌درمانی در بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته لوزالمعده (پانکراس) هستند.

این مطالعه پیشگامانه، استفاده از پیوند مدفوع را از طریق کپسول‌های حاوی میکروب از روده اهداکنندگان سالم برای افزایش پاسخ بدن به درمان سرطان بررسی می‌کند.

سرطان لوزالمعده همچنان یکی از چالش برانگیزترین سرطان‌ها برای درمان بوده و نرخ بقای پنج ساله آن تنها تقریباً ۱۰ درصد است. پیش‌بینی می‌شود که در سال‌های آینده سومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در کانادا شود.

طبق گزارش انجمن سرطان آمریکا (ACS)، سرطان لوزالمعده حدود ۳ درصد از کل سرطان‌ها در ایالات متحده و حدود ۸ درصد از کل مرگ و میر‌های ناشی از سرطان را در این کشور تشکیل می‌دهد.

دکتر جان لنهان (John Lenehan)، دانشمند LHSCRI بر فوریت درمان‌های نوآورانه تأکید می‌کند. او می‌گوید: هدف ما از طریق این مطالعه، ارائه درمانی جدید و ابتکاری به بیماران است.

تومور‌های سرطانی محیط میکروبی مخصوص خود را ایجاد می‌کنند که از باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها تشکیل شده است که می‌تواند به محافظت از آنها در برابر درمان‌های معمولی مانند شیمی‌درمانی کمک کند. تحقیقات پیش‌بالینی نشان می‌دهد که پیوند میکروبیوتای مدفوع (FMT) با استفاده از کپسول‌های جدید توسعه‌یافته موسوم به LND ۱۰۱ می‌تواند ترکیب میکروبی تومور را تغییر دهد و آن را بیشتر پذیرای شیمی‌درمانی کند.

کارآزمایی ایمنی فاز اول که قرار است دو سال طول بکشد، شامل گروه کوچکی از بیماران مبتلا به سرطان پانکراس می‌شود. فرآیند FMT شامل جمع‌آوری مدفوع از اهداکنندگان سالم به شدت غربال شده، پردازش آن در آزمایشگاه و ایجاد کپسول‌های بی‌مزه و بدون بو است.  بیمارانی که در این مطالعه ثبت نام کرده‌اند، این کپسول‌ها را با این امید دریافت می‌کنند که میکروبیوم روده خود را تقویت کنند. میکروبیوم روده مجموعه‌ای از میکروارگانیسم‌ها در بدن است که نقش مهمی در سلامت و عملکرد سیستم ایمنی دارد.

دکتر سامان ملکی، دانشمند LHSCRI، اهمیت مطالعه تغییر میکروبیوم روده را در بیماران مبتلا به سرطان پانکراس که تحت این درمان قرار می‌گیرند، برجسته می‌کند. وی عنوان کرد: ما بررسی خواهیم کرد که چگونه باکتری‌های روده بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده پس از درمان با پیوند مدفوع با استفاده از کپسول‌ها تغییر می‌کند و این امر چگونه روی سیستم ایمنی آنها تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: هدف ما این است که تعیین کنیم آیا تغییر موفقیت آمیز میکروبیوم روده با پاسخ بهتر به شیمی‌درمانی مرتبط است یا خیر.

کپسول‌های LND ۱۰۱ در مؤسسه تحقیقاتی لاوسون ساخته شده‌اند و قبلاً در آزمایش‌های بالینی که سرطان‌های مختلف از جمله ملانوم را هدف قرار می‌دهند، نویدبخش نشان داده است.  به گفته پارواتی (Parvathy) که به عنوان مدیر تحقیقات برنامه FMT در سنت جوزف خدمت می‌کند، مطالعات قبلی، بی‌خطر بودن پیوند مدفوع را در سایر سرطان‌ها نشان داده است.

وی بیان کرد: مطالعات قبلی به رهبری مؤسسه لاوسون و LHSCRI نشان داده‌اند که این درمان در سایر سرطان‌ها بی‌خطر است و به نظر می‌رسد در بیماران مبتلا به ملانوم پیشرفته، سرطان ریه و کارسینوم سلول کلیوی پاسخ‌های بهتری به درمان‌های مرسوم داشته باشد.

وی ادامه داد: ما امیدواریم در مورد بیمارانی که سرطان لوزالمعده پیشرفته دارند نیز به موفقیت مشابهی دست یابیم.

این پژوهش با استفاده از قدرت میکروبیوم روده برای بهبود نتایج شیمی‌درمانی، گامی هیجان‌انگیز در جهت ایجاد تحول در درمان سرطان است که در صورت موفقیت آمیز بودن، این رویکرد می‌تواند راه را برای راهبرد‌های درمانی جدید هموار کند و نرخ بقاء را افزایش دهد و امیدی دوباره را برای کسانی که با سرطان لوزالمعده مبارزه می‌کنند، فراهم می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->