رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس
سرخط خبرها

جزئیات آزمایش اولین «قرص مدفوع» جهان برای درمان سرطان لوزالمعده به کمک دانشمند ایرانی

  • کد خبر: ۳۱۹۴۴۶
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
جزئیات آزمایش اولین «قرص مدفوع» جهان برای درمان سرطان لوزالمعده به کمک دانشمند ایرانی
با همکاری دکتر سامان ملکی، پژوهشگر مؤسسه تحقیقاتی مرکز علوم بهداشت لندن، اولین قرص مدفوع در جهان برای درمان سرطان پیشرفته پانکراس در کانادا آزمایش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دانشمندان در حال آزمایش اولین «قرص مدفوع» هستند تا ببینند آیا باکتری روده می‌تواند به مبارزه با سرطان لوزالمعده کمک کند یا خیر.

دانشمندان مؤسسه تحقیقاتی لاوسون (Lawson) از مرکز مراقبت‌های بهداشتی سنت جوزف انتاریو و مؤسسه تحقیقاتی مرکز علوم بهداشت لندن (LHSCRI) در حال پیشبرد یک رویکرد نوآورانه برای بهبود اثربخشی شیمی‌درمانی در بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته لوزالمعده (پانکراس) هستند.

این مطالعه پیشگامانه، استفاده از پیوند مدفوع را از طریق کپسول‌های حاوی میکروب از روده اهداکنندگان سالم برای افزایش پاسخ بدن به درمان سرطان بررسی می‌کند.

سرطان لوزالمعده همچنان یکی از چالش برانگیزترین سرطان‌ها برای درمان بوده و نرخ بقای پنج ساله آن تنها تقریباً ۱۰ درصد است. پیش‌بینی می‌شود که در سال‌های آینده سومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در کانادا شود.

طبق گزارش انجمن سرطان آمریکا (ACS)، سرطان لوزالمعده حدود ۳ درصد از کل سرطان‌ها در ایالات متحده و حدود ۸ درصد از کل مرگ و میر‌های ناشی از سرطان را در این کشور تشکیل می‌دهد.

دکتر جان لنهان (John Lenehan)، دانشمند LHSCRI بر فوریت درمان‌های نوآورانه تأکید می‌کند. او می‌گوید: هدف ما از طریق این مطالعه، ارائه درمانی جدید و ابتکاری به بیماران است.

تومور‌های سرطانی محیط میکروبی مخصوص خود را ایجاد می‌کنند که از باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها تشکیل شده است که می‌تواند به محافظت از آنها در برابر درمان‌های معمولی مانند شیمی‌درمانی کمک کند. تحقیقات پیش‌بالینی نشان می‌دهد که پیوند میکروبیوتای مدفوع (FMT) با استفاده از کپسول‌های جدید توسعه‌یافته موسوم به LND ۱۰۱ می‌تواند ترکیب میکروبی تومور را تغییر دهد و آن را بیشتر پذیرای شیمی‌درمانی کند.

کارآزمایی ایمنی فاز اول که قرار است دو سال طول بکشد، شامل گروه کوچکی از بیماران مبتلا به سرطان پانکراس می‌شود. فرآیند FMT شامل جمع‌آوری مدفوع از اهداکنندگان سالم به شدت غربال شده، پردازش آن در آزمایشگاه و ایجاد کپسول‌های بی‌مزه و بدون بو است.  بیمارانی که در این مطالعه ثبت نام کرده‌اند، این کپسول‌ها را با این امید دریافت می‌کنند که میکروبیوم روده خود را تقویت کنند. میکروبیوم روده مجموعه‌ای از میکروارگانیسم‌ها در بدن است که نقش مهمی در سلامت و عملکرد سیستم ایمنی دارد.

دکتر سامان ملکی، دانشمند LHSCRI، اهمیت مطالعه تغییر میکروبیوم روده را در بیماران مبتلا به سرطان پانکراس که تحت این درمان قرار می‌گیرند، برجسته می‌کند. وی عنوان کرد: ما بررسی خواهیم کرد که چگونه باکتری‌های روده بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده پس از درمان با پیوند مدفوع با استفاده از کپسول‌ها تغییر می‌کند و این امر چگونه روی سیستم ایمنی آنها تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: هدف ما این است که تعیین کنیم آیا تغییر موفقیت آمیز میکروبیوم روده با پاسخ بهتر به شیمی‌درمانی مرتبط است یا خیر.

کپسول‌های LND ۱۰۱ در مؤسسه تحقیقاتی لاوسون ساخته شده‌اند و قبلاً در آزمایش‌های بالینی که سرطان‌های مختلف از جمله ملانوم را هدف قرار می‌دهند، نویدبخش نشان داده است.  به گفته پارواتی (Parvathy) که به عنوان مدیر تحقیقات برنامه FMT در سنت جوزف خدمت می‌کند، مطالعات قبلی، بی‌خطر بودن پیوند مدفوع را در سایر سرطان‌ها نشان داده است.

وی بیان کرد: مطالعات قبلی به رهبری مؤسسه لاوسون و LHSCRI نشان داده‌اند که این درمان در سایر سرطان‌ها بی‌خطر است و به نظر می‌رسد در بیماران مبتلا به ملانوم پیشرفته، سرطان ریه و کارسینوم سلول کلیوی پاسخ‌های بهتری به درمان‌های مرسوم داشته باشد.

وی ادامه داد: ما امیدواریم در مورد بیمارانی که سرطان لوزالمعده پیشرفته دارند نیز به موفقیت مشابهی دست یابیم.

این پژوهش با استفاده از قدرت میکروبیوم روده برای بهبود نتایج شیمی‌درمانی، گامی هیجان‌انگیز در جهت ایجاد تحول در درمان سرطان است که در صورت موفقیت آمیز بودن، این رویکرد می‌تواند راه را برای راهبرد‌های درمانی جدید هموار کند و نرخ بقاء را افزایش دهد و امیدی دوباره را برای کسانی که با سرطان لوزالمعده مبارزه می‌کنند، فراهم می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->