مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس تمدید شد اجرای مرحله سوم طرح «یسنا» با هدف حمایت از مادران باردار و دارای فرزند زیر ۲ سال قوه قضائیه خبر داد: اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین در ایران بر فرآیند ثبت نام دانش‌آموزان نظارت خواهد شد عادتی که خطر بروز عفونت‌ها را افزایش می‌دهد سامانه کنترل اردو‌های دانش‌آموزی راه‌اندازی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) استقرار بیش از ۱۶۰ موکب درمانی در مراسم اربعین ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰ هزار بازنشسته دارد کاهش وزن اصولی با طب سنتی آمادگی کامل برای ارائه دارو به زائران اربعین در مرزها چرا زایمان زودرس اتفاق می‌افتد؟ دلایل کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان چیست؟ هیچ محصولی به عنوان رفع عوارض واکسن کرونا تأیید نشده است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد
سرخط خبرها

مصرف خودسرانه دگزامتازون می‌تواند کشنده باشد

  • کد خبر: ۳۱۹۸۱
  • ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۶
مصرف خودسرانه دگزامتازون می‌تواند کشنده باشد
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مصرف خودسرانه دگزامتازون برای درمان کرونا می‌تواند کشنده باشد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا شانه ساز در برنامه انتهای الوند در مورد تامین داروی بیماران مبتلا به کرونا، اظهار کرد: علیرغم اینکه هیچ داروی خاصی برای درمان کرونا شناخته‌نشده، اما در زمینه تامین داروی موردنیاز مردم از همان روز‌های اول هر دارویی که در دنیا شانس درمان کرونا را داشت و مطرح می‌شد را بلافاصله تهیه کردیم.

وی افزود: همچنین همگام با کشور‌های صاحب علم و فن در حوزه داروسازی، تیم پزشکی و داروسازی ما نیز مطالعات بالینی را انجام داده و امروز خوشبختانه قادر هستیم تمامی دارو‌هایی که برای این بیماری مطرح است را تولید کنیم و از این بابت نگرانی خاصی وجود ندارد.

معاون وزیر بهداشت با تاکید براینکه در کشور توانایی تولید اقلام مبارزه با کرونا وجود دارد، تصریح کرد: قبل از شیوع کرونا کل مصرف ماسک روزانه در کشور ۱۲۰ هزار عدد بود که پس از شیوع کرونا، امروز قابلیت تولید روزانه تنها یکی از واحد‌های تولیدی ۱۰۰ هزار ماسک است و می‌تواند ظرفیت تولید را به دو برابر افزایش دهد. خوشبختانه با اقدام جهادی تولیدکنندگان در حال حاضر حدود ۷ میلیون ماسک در واحد‌های صنعتی و صنفی ماسک تولید می‌شود و نیاز کشور را به‌کلی برطرف می‌کند.

وی از مردم خواست در استفاده از ماسک و محلول‌های ضدعفونی کوتاهی نکنند چراکه رعایت اصول بهداشتی نقش تعیین‌کننده‌ای در پیشگیری از ابتلا به این بیماری دارد.

شانه ساز درمورد داروی دگزامتازون نیز با اشاره به اینکه در هفته‌های اول شیوع کرونا، تیم پزشکی و داروسازی در کمیته علمی کرونا به این جمع‌بندی رسیدند که در ترکیب سه دارویی برای درمان کرونا یکی از دارو‌ها می‌تواند پردنیزولون (یک کورتون خوراکی) باشد، مورد نقد بسیاری از محافل قرار گرفت و عنوان شد به دلیل اینکه کورتون باعث تضعیف سیستم ایمنی می‌شود، نباید استفاده شود. اما ما در مورد این موضوع اطمینان داشتیم و امروز دنیا به این مطلب رسیده است که آمپول دگزامتازون می‌تواند در درمان بیماران مبتلا، مورداستفاده قرار گیرد.

وی با تاکید براینکه داروی دگزامتازون واقعا یک تیغ دو لبه است، هشداد داد: اگر این دارو به صورت نابجا استفاده شود بسیار خطرناک است و در صورت مصرف خودسرانه باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و می‌تواند کشنده باشد.

شانه ساز خاطرنشان کرد: این دارو به‌هیچ‌عنوان بدون نسخه قابل تهیه نیست و اگر کسی برای تهیه آن به داروخانه مراجعه کند، قطعا عرضه نخواهد شد.
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->