کیفرخواست قاتل ایلیا صادر شد انهدام بیش از ۹۷ هزار متر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در هرمزگان نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اعلام شد علت دود اطراف سایت هسته‌ای اصفهان چه بود؟ زلزله‌ای شدید جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار افغانستان را لرزاند (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) شناسایی بیش از ۱۳۰۰ نوع ماده مخدر نوظهور در جهان آمار جان‌باختگان زلزله افغانستان از مرز ۲ هزار نفر رد شد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) دستگیری قاتل فراری پس از ۱۴ سال در تهران وزیر میراث فرهنگی: باید سهم گردشگری ایران از چین افزایش یابد + ویدئو سازمان غذا و دارو: نگرانی‌ها درباره کمبود انسولین بی‌مورد است کشف و توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان + عکس (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) هواپیمایی برای پرواز رشد اشتغال پایان یک انتظار ۱۵ ساله! | نسخه آی‌پد اینستاگرام منتشر شد هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز فیشورسیلنت دندان چیست و چه کسانی باید آن را روی دندان بگذارند؟ یک ورزش موثر و توصیه شده برای کاهش استرس نسل Z پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۳ شهریور ۱۴۰۴) | پایداری نسبی دما تا اواسط هفته آینده در استان پوشش بیمه‌ای ۲ هزار فعال صنایع‌دستی کشور واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی: همه امتیازات قانونی بوده است تربیت پرستار بیمارستانی غیرقانونی است وزیر علوم در همدان مطرح کرد: امسال ۴ هزار خوابگاه دانشجویان متاهل تحویل داده خواهد شد حل معضل کودکان بازمانده از تحصیل در مشهد نیازمند عزم ملی است ۶۰۰ ایستگاه دریافت هدایای مردمی در جشن عاطفه‌ها در خراسان رضوی | همدلی مردم در آستانه بازگشایی مدارس مشاهده پلنگ ایرانی در جنگل‌های هیرکانی شرق گیلان + فیلم (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) عدالت آموزشی، جوهره مأموریت آموزش و پرورش خلأهای قانونی و جولان انبارهای ضایعات در دل خانه‌های مشهد افزایش ۲۰ تا ۳۵ درصدی شهریه سال تحصیلی جدید دانشگاه آزاد اسلامی این نوع پنیر‌ها را بیشتر مصرف کنید
سرخط خبرها

تدارک ۸۴ رام قطار روزانه با ظرفیت ۳۸ هزار مسافر به مشهد در نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۰۰۰۴
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷
تدارک ۸۴ رام قطار روزانه با ظرفیت ۳۸ هزار مسافر به مشهد در نوروز ۱۴۰۴
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: ۸۴ رام قطار با ظرفیت جابه‌جایی بیش از ۳۸ هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ تدارک دیده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر شهامت سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ در جلسه ستاد خدمات سفر که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: سفر‌های نوروزی شامل حوزه‌های حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای، فرودگاه‌ها است که در طرح نوروزی مورد توجه قرار دارند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: حمل‌ونقل ریلی به عنوان نخستین محور شامل ایجاد ظرفیت و پایانه‌های مناسب، پیش‌فروش بلیت رفت‌وبرگشت و ارائه خدمات مناسب در طول مسیر است.

وی افزود: براساس آمار، چهار درصد از مسافران ورودی به مشهد مقدس، معادل ۳۸ هزار و ۵۰۰ نفر از طریق ۸۴ قطار، با استفاده از خدمات ریلی جابه‌جا می‌شوند.

شهامت عنوان کرد: در حوزه فرودگاه‌ها نیز سال گذشته دو درصد از ظرفیت مسافران به این بخش اختصاص یافته که شامل ۲۶۰ پرواز رفت‌وبرگشت و جابه‌جایی ۲۵ هزار نفر است. در کنار آن، در حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای حدود ۳۲۰۰ نفر با ۹۶ هزار مسافر جابه‌جا شده‌اند که نشان‌دهنده ظرفیت سالانه نزدیک به ۸۰ هزار نفر است.

وی افزود: با نزدیک‌شدن به ایام اوج سفر، به‌ویژه از ۱۰ تا ۱۵ فروردین‌ماه، برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای برای مدیریت ترافیک و خدمات‌رسانی صورت گرفته است. بیشترین مسافران ورودی به مشهد از استان‌های تهران، مازندران، اصفهان، گلستان، قم و یزد هستند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی بیان کرد: درخصوص ایمنی و آماده‌سازی راه‌ها اقدامات مؤثری انجام شده که یکی از نکات مثبت طرح نوروزی به شمار می‌رود. همچنین هزینه‌های ترمیم مجدد راه‌ها حدود ۳۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

وی اظهار کرد: در راستای افزایش اطلاع‌رسانی همراهی صداوسیما و رسانه‌ها را خواستاریم. ظرفیت‌های جدیدی برای اطلاع‌رسانی صورت گرفته، استودیو در مدیریت راه‌های استان ایجاد شده و پیامک‌های اطلاع‌رسانی نیز به ورودی‌ها افزوده خواهد شد.

شهامت گفت: پویش‌هایی برای ایمنی در راستای کاهش تصادفات و بهبود شرایط مجتمع‌های بین‌راهی با همکاری بهداشت و درمان نیز انجام می‌شود و در مجموع هدف ما بهبود شرایط سفر زائران و مسافران می‌باشد تا سفر آسان‌تری را برای آنان فراهم کنیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی در پایان، به کاهش ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای به دلیل فرسودگی و عدم تخصیصات ارزی برای بازسازی خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->