اتحادیه اروپا ۹ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) حضرموت یمن محور تشدید درگیری‌ها بین عربستان و امارات جان کری: ترامپ فرصت دستیابی به توافق با ایران را دارد مصدومیت یک صهیونیست | عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی اواخر هفته به مسکو سفر می‌کند جزئیات مراسم رژه روز ارتش (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد روسیه: انتظار داریم نتایجی ملموس از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا به دست آید نگرانی فرانسه از مذاکرات ایران و آمریکا | باید با منافع ما منطبق باشد یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: مذاکره و تهدید را هم‌زمان نپذیرفتیم انتقاد فرمانده کل فراجا از کیفیت برخی خودروهای داخلی | رادان: برخی خودروها ارابه مرگ هستند تلاش داعش و حزب بعث برای وحشت‌پراکنی در عراق استعفای قریب‌الوقوع رئیس شاباک جزئیات پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی برای پایان جنگ غزه استقبال وزارت خارجه انگلیس از مذاکرات ایران و آمریکا ۱۰ میلیون امضا علیه اردوغان | اپوزیسیون ترکیه بیدار شد دونالد ترامپ: به‌زودی درباره ایران تصمیم می‌گیریم پزشکیان اردیبهشت‌ماه به کرمانشاه سفر خواهد کرد رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: ترامپ بی‌جهت آمریکا را درگیر نمی‌کند | در مذاکرات نباید تعجیل یا تأجیل کرد آکسیوس مدعی شد: احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات در رم | گروسی به تهران می‌آید سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به خراسان رضوی امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) بمباران صنعا توسط جنگنده‌های آمریکایی اروپا به دنبال شرکای تجاری جدید در کشورهای عربی حمله یمن به فرودگاه بن‌گورین و پایگاه سودت میخا در سرزمین‌های اشغالی ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: غزه کوچک‌تر خواهد شد نتانیاهو خطاب به ماکرون: درس اخلاق به ما نده پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قدردانی کرد محسن اسماعیلی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شد
سرخط خبرها

کشمکش نتانیاهو و شاباک بر سر شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی

  • کد خبر: ۳۲۰۰۸۳
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
کشمکش نتانیاهو و شاباک بر سر شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی
دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) در تحقیقات خود «بنیامین نتانیاهو» را در طراحی یک سیاست شکست خورده مقصر دانست و در واکنش به این تحقیقات، دفتر نتانیاهو با صدور بیانیه‌ای شاباک را مقصر اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی، شاباک به شکست خود در ارزیابی قدرت حماس قبل از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) اعتراف کرد.

شاباک همچنین به مسئولیت نتانیاهو در طراحی یک سیاست شکست خورده در طول سال‌ها اشاره کرد.

پس از انتشار تحقیقات شاباک، «یائیر لاپید» رهبر مخالفان کابینه رژیم اسرائیل و «بنی گانتس» رهبر حزب آبی و سفید و وزیر پیشین جنگ رژیم از نتانیاهو خواستند عذرخواهی کند.

آنها تاکید کردند که نتانیاهو در تلاش است تقصیر را به گردن دیگران بیندازد.

در همین حال، دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از نتایج تحقیقات سرویس امنیت داخلی این رژیم (شاباک) در مورد اتفاقات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (عملیات طوفان الاقصی) انتقاد کرد و گفت که آنها (شاباک) به سوالات پاسخ نمی‌دهند.

به گزارش روزنامه صهیونیستی «یدیعوت احرنوت» (Yedioth Ahronoth) در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده است که «رونین بار» رئیس شاباک، به جای همکاری با بازرس کابینه، تحقیقاتی را ارائه داده که به هیچ سوالی پاسخ نداده است.

دفتر نتانیاهو افزود که نتایج تحقیقات شاباک با میزان شکست و سهل انگاری این دستگاه امنیتی و رئیس آن مطابقت ندارد.

بیانیه دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد که رئیس شاباک در هر آنچه به مبارزه دستگاه امنیت داخلی (شاباک) با حماس به طور کلی و در حوادث هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) به طور خاص مربوط می‌شود، شکست خورد.

گروه‌های مقاومت فلسطین هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در واکنش به هفت دهه جنایات اشغالگران، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳ (سوم آذرماه ۱۴۰۲) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بست و این منطقه را به مدت چندین ماه بمباران کرد.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت ۴۷۰ روز جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد و مجبور به پذیرش آتش بس شد.

تلاش رژیم صهیونیستی برای نجات از باتلاق غزه ادامه یافت تا اینکه این رژیم با میانجی‌گری آمریکا، مصر و قطر خواستار آزادی اسرای خود شد.

توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) اجرایی شد که شامل سه مرحله است که هر مرحله ۴۲ روز به طول می‌انجامد و در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

در حالی که قرار بود مذاکرات برای مرحله دوم توافق در شانزدهمین روز از مرحله اول توافق (سوم فوریه) آغاز شود، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع از آن شد، زیرا می‌خواهد تنها مرحله اول را تمدید کند که با مخالفت حماس مواجه شد.

مرحله اول توافق روز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ بدون توافق برای ورود به مرحله دوم پایان یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->