سفر محرمانه مشاور امنیت ملی تایوان به آمریکا در سایه تهدیدات نظامی چین شوک در میدان سوریه؛ حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه‌های ترکیه و زمزمه جنگ با آنکارا | تحلیل تنش تل‌آویو-ترکیه واکنش ترامپ به سقوط وال‌استریت: فرار به زمین گلف در بحبوحه جنگ تجاری! افشاگری رئیس برکنارشده شاباک درباره اختلاف با نتانیاهو: درخواست حکم امنیتی برای تعویق دادگاه برنامه هسته‌ای ایران و جنگ غزه؛ محور سفر نتانیاهو به آمریکا انهدام خودروی بمب‌گذاری‌شده داعش در غرب الانبار عراق اظهارات تلافی‌جویانه نخست‌وزیر کانادا: آماده‌ایم جای آمریکا را در رهبری اقتصاد جهان بگیریم رسانه روسی نوشت: آمریکا و ایران، مسائل را بدون رژیم صهیونیستی حل می‌کنند شهادت نزدیک به ۱۳۰۰ نفر در کمتر از ۲۰ روز در غزه رئیس جمهور، شهرام دبیری، مسافر قطب جنوب را از دولت اخراج کرد عربستان حملات رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد ۲ حمله هواپیماهای متجاوز آمریکایی به استان صعده یمن دستگاه امنیتی آمریکا در تلاطم | برکناری ژنرال تیموتی هاگ بدون توضیح! انصارالله هشدار داد: آتش‌بس در غزه، شرط صلح منطقه‌ای حمله موشکی روسیه به اوکراین؛ ۱۲ کشته و بیش از ۵۰ زخمی در یک روز + جزئیات انفجارها سخنگوی القسام هشدار داد: نیمی از اسرای زنده صهیونیست در خط مقدم حمله ارتش اشغالگر | مسئولیت جان آن‌ها با نتانیاهو است مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه داد: سازش‌کاران با صهیونیست‌ها به سرنوشت بدی دچار می‌شوند آنروا از کشتار روزانه ۱۰۰ کودک پرده برداشت غیرقابل‌پیش‌بینی‌بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری‌زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدیدشدن بیش از ۷ هزار نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند
سرخط خبرها

کشمکش نتانیاهو و شاباک بر سر شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی

  • کد خبر: ۳۲۰۰۸۳
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
کشمکش نتانیاهو و شاباک بر سر شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی
دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) در تحقیقات خود «بنیامین نتانیاهو» را در طراحی یک سیاست شکست خورده مقصر دانست و در واکنش به این تحقیقات، دفتر نتانیاهو با صدور بیانیه‌ای شاباک را مقصر اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی، شاباک به شکست خود در ارزیابی قدرت حماس قبل از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) اعتراف کرد.

شاباک همچنین به مسئولیت نتانیاهو در طراحی یک سیاست شکست خورده در طول سال‌ها اشاره کرد.

پس از انتشار تحقیقات شاباک، «یائیر لاپید» رهبر مخالفان کابینه رژیم اسرائیل و «بنی گانتس» رهبر حزب آبی و سفید و وزیر پیشین جنگ رژیم از نتانیاهو خواستند عذرخواهی کند.

آنها تاکید کردند که نتانیاهو در تلاش است تقصیر را به گردن دیگران بیندازد.

در همین حال، دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از نتایج تحقیقات سرویس امنیت داخلی این رژیم (شاباک) در مورد اتفاقات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (عملیات طوفان الاقصی) انتقاد کرد و گفت که آنها (شاباک) به سوالات پاسخ نمی‌دهند.

به گزارش روزنامه صهیونیستی «یدیعوت احرنوت» (Yedioth Ahronoth) در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده است که «رونین بار» رئیس شاباک، به جای همکاری با بازرس کابینه، تحقیقاتی را ارائه داده که به هیچ سوالی پاسخ نداده است.

دفتر نتانیاهو افزود که نتایج تحقیقات شاباک با میزان شکست و سهل انگاری این دستگاه امنیتی و رئیس آن مطابقت ندارد.

بیانیه دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد که رئیس شاباک در هر آنچه به مبارزه دستگاه امنیت داخلی (شاباک) با حماس به طور کلی و در حوادث هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) به طور خاص مربوط می‌شود، شکست خورد.

گروه‌های مقاومت فلسطین هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در واکنش به هفت دهه جنایات اشغالگران، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳ (سوم آذرماه ۱۴۰۲) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بست و این منطقه را به مدت چندین ماه بمباران کرد.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت ۴۷۰ روز جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد و مجبور به پذیرش آتش بس شد.

تلاش رژیم صهیونیستی برای نجات از باتلاق غزه ادامه یافت تا اینکه این رژیم با میانجی‌گری آمریکا، مصر و قطر خواستار آزادی اسرای خود شد.

توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) اجرایی شد که شامل سه مرحله است که هر مرحله ۴۲ روز به طول می‌انجامد و در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

در حالی که قرار بود مذاکرات برای مرحله دوم توافق در شانزدهمین روز از مرحله اول توافق (سوم فوریه) آغاز شود، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع از آن شد، زیرا می‌خواهد تنها مرحله اول را تمدید کند که با مخالفت حماس مواجه شد.

مرحله اول توافق روز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ بدون توافق برای ورود به مرحله دوم پایان یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->