جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشمکش نتانیاهو و شاباک بر سر شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی

  • کد خبر: ۳۲۰۰۸۳
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
کشمکش نتانیاهو و شاباک بر سر شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی
دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) در تحقیقات خود «بنیامین نتانیاهو» را در طراحی یک سیاست شکست خورده مقصر دانست و در واکنش به این تحقیقات، دفتر نتانیاهو با صدور بیانیه‌ای شاباک را مقصر اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی، شاباک به شکست خود در ارزیابی قدرت حماس قبل از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) اعتراف کرد.

شاباک همچنین به مسئولیت نتانیاهو در طراحی یک سیاست شکست خورده در طول سال‌ها اشاره کرد.

پس از انتشار تحقیقات شاباک، «یائیر لاپید» رهبر مخالفان کابینه رژیم اسرائیل و «بنی گانتس» رهبر حزب آبی و سفید و وزیر پیشین جنگ رژیم از نتانیاهو خواستند عذرخواهی کند.

آنها تاکید کردند که نتانیاهو در تلاش است تقصیر را به گردن دیگران بیندازد.

در همین حال، دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از نتایج تحقیقات سرویس امنیت داخلی این رژیم (شاباک) در مورد اتفاقات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (عملیات طوفان الاقصی) انتقاد کرد و گفت که آنها (شاباک) به سوالات پاسخ نمی‌دهند.

به گزارش روزنامه صهیونیستی «یدیعوت احرنوت» (Yedioth Ahronoth) در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده است که «رونین بار» رئیس شاباک، به جای همکاری با بازرس کابینه، تحقیقاتی را ارائه داده که به هیچ سوالی پاسخ نداده است.

دفتر نتانیاهو افزود که نتایج تحقیقات شاباک با میزان شکست و سهل انگاری این دستگاه امنیتی و رئیس آن مطابقت ندارد.

بیانیه دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد که رئیس شاباک در هر آنچه به مبارزه دستگاه امنیت داخلی (شاباک) با حماس به طور کلی و در حوادث هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) به طور خاص مربوط می‌شود، شکست خورد.

گروه‌های مقاومت فلسطین هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در واکنش به هفت دهه جنایات اشغالگران، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳ (سوم آذرماه ۱۴۰۲) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بست و این منطقه را به مدت چندین ماه بمباران کرد.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت ۴۷۰ روز جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد و مجبور به پذیرش آتش بس شد.

تلاش رژیم صهیونیستی برای نجات از باتلاق غزه ادامه یافت تا اینکه این رژیم با میانجی‌گری آمریکا، مصر و قطر خواستار آزادی اسرای خود شد.

توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) اجرایی شد که شامل سه مرحله است که هر مرحله ۴۲ روز به طول می‌انجامد و در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

در حالی که قرار بود مذاکرات برای مرحله دوم توافق در شانزدهمین روز از مرحله اول توافق (سوم فوریه) آغاز شود، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع از آن شد، زیرا می‌خواهد تنها مرحله اول را تمدید کند که با مخالفت حماس مواجه شد.

مرحله اول توافق روز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ بدون توافق برای ورود به مرحله دوم پایان یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->