پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: بیش از ۹۰ درصد سرمایه‌گذاری‌های استان توسط بخش خصوصی انجام می‌شود شرایط بخشودگی جرائم مربوط به تکالیف مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۳ اعلام شد اطلاعیه شرکت توزیع برق خراسان رضوی درباره بروز خاموشی‌ها (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ سوخت نیروگاه‌ها ۵۰ درصد افزایش یافت (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) نامه‌ای به جوراب ارزش معادن ایران به ۲۷.۳ تریلیون دلار می‌رسد افزایش قیمت خودرو‌های خارجی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | فیدلیتی ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان ریزش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) زنگنه: اعتبارات جدیدی برای تسریع پروژه قطار سریع السیر تهران-مشهد در نظر گرفته شده است روزی یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جریمه بابت بکارگیری اتباع غیرمجاز ایران رتبه چهارم تولید دام در جهان را دارد | ظرفیت ایران در تولید و صادرات دام سبک وضعیت انرژی ایران در سال ۱۴۰۴ | اگر دست بجنبانیم بازار خارجی را از دست نخواهیم داد هر روز منفی‌تر از دیروز | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حقوق ۲۰ تا ۴۲ درصدی کارمندان ابلاغ شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) توضیح مدیرعامل توانیر درباره بروز برخی خاموشی‌ها اوج گیری دوباره قیمت سکه در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) معجزه پرندگان | از رنگینی تا رقص در آسمان علت قطعی‌های مکرر برق چیست و تا کی ادامه دارد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | ورود دوباره دلار به کانال ۱۰۴ هزار تومان هشدار اتحادیه طلای مشهد به خریداران طلا سرمایه گذاری خارجی در سال ۱۴۰۳ رشد ۶۳ درصدی یافت آیین‌نامه ساماندهی نیروهای شرکتی‌ تدوین شد | تبدیل قرارداد‌ها از خرداد ماه ۱۴۰۴ نعمت‌زاده مجددا به وزارت صمت بازگشت | وزیر اسبق، مشاور وزیر کنونی صمت در دولت چهاردهم شد سرمایه خرد مردم چطور به سرمایه‌گذاری کمک کند؟ تأثیر افزایش دستمزدها بر دخل‌ و خرج مردم | زور افزایش حقوق به سبد معیشت نرسید چرا پرداخت سود سهام عدالت متوفیان متوقف شد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آنچه مردم درباره کالابرگ الکترونیکی باید بدانند

  • کد خبر: ۳۲۰۵۴۲
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷
آنچه مردم درباره کالابرگ الکترونیکی باید بدانند
مدیر اجتماعی اداره کل کار و رفاه اجتماعی استان: ۸۸هزارو۱۳۶ خانوار در مشهد مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طرح کالابرگ الکترونیکی برای هفت دهک درآمدی، یکی از موضوعات مهم و نقل محافل مردمی است. طبق اخبار منتشرشده، قرار است سه دهک اول به ازای هر نفر ۵۰۰هزار تومان دریافت کنند و برای دیگردهک‌ها به ازای هر نفر ۳۵۰هزار تومان پرداخت‌ می‌شود.

اما چندوچون اجرای این طرح موضوعی است که با پیام‌ها و تماس‌های پرشمار شهروندان همراه است. تعدادی از شهروندان گلایه شان از نبود اطلاعات شفاف درباره توزیع کالابرگ است. برخی نیز نمی‌دانند این کالابرگ‌ها شامل چه اقلامی هستند و چگونه می‌توانند آن را دریافت کنند.

هنوز فعال نیست!

شهروندی با ارسال پیام به سامانه صدای مردم شهرآرا، مشکل خود را این طور مطرح کرد: «چندین بار به فروشگاه‌های مختلف مراجعه کردم، اما هربار که رفتم، گفتند متصدیان فروشگاه گفته‌اند هنوز کالابرگ‌ها فعال نشده است. برخی نیز گفتند اطلاعاتی در این باره ندارند.»

یکی دیگر از شهروندان مشهدی معتقد است اطلاع رسانی در این باره بسیار ضعیف بوده و گلایه اش را این طور مطرح کرده است: «اگر قرار است کالابرگ توزیع شود، چرا دقیق نمی‌گویند که به چه کسانی تعلق می‌گیرد و از چه زمانی می‌توان آن را استفاده کرد؟»

تطبیق نداشتن مالکیت سیم کارت

یکی دیگر از شهروندان با اشاره به کد دستوری اعلام شده، بیان کرد: «کد دستوری با خطا روبه روست. به عبارت دیگر، با وجود آنکه سیم کارت به نام خودم است، هنگامی که کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* را با گوشی خودم می‌زنم، اعلام می‌کند سیم کارت با کد ملی تطابق ندارد.»

چالش دهک

نکته دیگری که تعدادی از شهروندان به آن اشاره می‌کنند، به دهک بندی ارتباط دارد. شهروندی در این باره این طور پیام داده است: «من مستأجرم و یک موتورسیکلت دارم. با وجود این، دهک من ۹ اعلام شده است. اعتراض کرده‌ام، اما هنوز نتیجه اعلام نشده است. تکلیف ما چیست؟ من نیز مغازه داشتم و به دلیل مالیات و اجاره مغازه ناچار شدم مغازه را جمع کنم. الان هیچ درآمدی ندارم. نمی‌دانم چرا جزو دهک ۹ قرار گرفته‌ام. الان باید چه کار کنم؟»

کالابرگ شامل چه اقلامی است؟

یکی از سؤالات مردم این است که کالابرگ‌ها دقیقا شامل چه اقلامی هستند و هر خانوار چقدر سهم دارد؟ نحوه بهره مندی از این نوع کالابرگ‌ها دیگرموضوع موردبحث مردم است. یکی از شهروندان در این باره می‌گوید: «ما فقط می‌خواهیم بدانیم که چطور باید از این کالابرگ استفاده کنیم.»

اعلام نام فروشگاه‌های دارای امکان تهیه کالابرگ

به دنبال پیگیری مطالبات شهروندان، تلاش‌های ما حاکی از آن است که یک روز پیش از شروع ماه مبارک رمضان، این طرح در مرحله اول با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار زیر پوشش سازمان‌های حمایتی (بهزیستی و کمیته امداد) آغازبه کار کرد که این اعتبار براساس دهک درآمدی و بعد خانوار، برای خرید یازده قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص

یافته است. البته اعتبار سرپرستان خانوار شارژ شده و پول نقد به حساب واریز نشده است؛ بنابراین اگر افراد به حساب‌های بانکی خود مراجعه کنند، این اعتبار را مشاهده نمی‌کنند، اما با هرکدام از کارت‌های سرپرست خانوار اگر به فروشگاه‌های طرف قرارداد مراجعه کنند، می‌توانند اقدام به خرید کنند.

۸۸هزارو۱۳۶ خانوار مشمول در مشهد

حمیدرضا محمدی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه دومین مرحله طرح کالابرگ به منظور حمایت از خانواده‌های نیازمند، از اول ماه مبارک رمضان اجرا شده است، گفت: خانواده‌ها می‌توانند از هفته اول ماه رمضان از این طرح بهره‌مند شوند. مدیر اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی افزود: خانواده‌ها برای استفاده از این اعتبار باید به فروشگاه‌های شهر مراجعه کنند و لزومی ندارد از هر یازده کالای اساسی خرید کنند، بلکه می‌توانند کالایی را که مصرف بیشتری دارند، بخرند.

این طرح برای همه فروشگاه‌های معتبر متصل به سامانه کالابرگ اجرا خواهد شد. بر اساس اعلام محمدی، یک میلیون و۸۴۴هزار خانوار در استان خراسان رضوی و ۸۸هزارو۱۳۶خانوار در مشهد مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی هستند. همچنین در سطح استان حدود ۲۲هزار فروشگاه به اجرای این طرح خواهند پرداخت. محمدی تأکید کرد: مرحله بعدی این طرح در فروردین آغاز می‌شود و جزئیاتش به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

***

ریز و درشت سبد کالا برگ

  • مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی می‌توانند متناسب با نیازشان کالا‌های تعیین‌شده را (دست‌کم سه نوع کالای مختلف) خریداری کنند.
  • در مقدار خرید هر کالا محدودیتی وجود ندارد. در صورت خرید بیش از سقف، ما به‌التفاوت هزینه باید پرداخت شود.
  • در صورت استفاده‌نکردن کامل از اعتبار مرحله اول، مانده اعتبار به دوره بعد منتقل خواهد شد.
  • اعتبار کالابرگ الکترونیکی تا پایان خرداد۱۴۰۴ قابل استفاده است.
  • مشمولان می‌توانند خرید‌هایشان را در چند نوبت انجام دهند.
  • امکان استعلام مانده اعتبار از طریق کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* فراهم شده و مرکز تماس ۶۳۶۹ ـ ۰۲۱ آماده پاسخگویی است.
  • خریداران می‌توانند محصولات تولیدکنندگان مختلف را از گروه‌های کالایی انتخاب کنند.
  • مشمولان این طرح می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌ها و اطلاع از مانده اعتبار خود، اپلیکیشن «شما» را نصب و مشاهده کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->