بیانات رهبر انقلاب درباره اقتدا به نبی مکرم اسلام(ص) در زندگی فردی و اجتماعی | اُسوه حسنه + فیلم مقام وزارت امور خارجه در مشهد: نام‌گذاری «سال وحدت امت اسلامی» در سازمان همکاری اسلامی تصویب شد هدف قانونگذار از ارائه کالابرگ، تامین کالای اساسی به نرخ ثابت بود اسلام آباد تجاوز هوایی اسرائیل به قطر را محکوم کرد شورای امنیت درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر تشکیل جلسه خواهد داد لاریجانی: پیام حمله رژیم صهیونیستی به قطر قدرت نمایی در آینده است اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصمیم غیرمنتظره پاکستان برای اخراج افغان‌های مجاز

  • کد خبر: ۳۲۰۶۳۹
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱
تصمیم غیرمنتظره پاکستان برای اخراج افغان‌های مجاز
دولت پاکستان درپی افزایش تنش‌های طالبان و پاکستان در تورخم، اعلام کرد دارندگان کارت شهروندی افغانستان تا پایان ماه جاری فرصت دارند این کشور را ترک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت کشور پاکستان با اعلام تصمیم ناگهانی این کشور برای اخراج مهاجرین افغان دارای کارت شهروندی افغانستان، تأکید کرد این مهاجرین تا پایان ماه جاری میلادی فرصت دارند تا به طور داوطلبانه پاکستان را ترک کنند.

در این اطلاعیه آمده است: در ادامه تصمیم دولت برای بازگرداندن تمام اتباع خارجی غیرقانونی، رهبری ملی اکنون تصمیم گرفته است که دارندگان کارت شهروندی افغانستان (آی‌سی‌سی) را نیز به کشورشان بازگرداند. از تمام اتباع خارجی غیرقانونی و دارندگان کارت شهروندی افغانستان خواسته می‌شود که تا ۳۱ مارس ۲۰۲۵ به‌صورت داوطلبانه کشور را ترک کنند؛ پس از آن، روند اخراج از اول آوریل ۲۰۲۵ آغاز خواهد شد.

حکومت طالبان تاکنون به این تصمیم واکنش نشان نداده است.

مهلت ۲۲ روزه برای خروج منطقی نیست

سمیع یوسف‌زی، خبرنگار افغان با اشاره به تصمیم ناگهانی اسلام‌آباد برای اخراج مهاجرین افغان اظهار داشت: تقریباً یک میلیون مهاجر افغان دارنده کارت شهروندی با ضرب‌الاجل ۲۲ روزه‌ای مواجه شده‌اند که کاملاً غیرواقع‌بینانه است.

وی افزود: اگر پاکستان با ارائه کمک‌های مناسب، یک ضرب‌الاجل منطقی تعیین کند، بیشتر مهاجران افغان به‌صورت داوطلبانه آنجا را ترک خواهند کرد، زیرا گزینه دیگری ندارند.

یوسف‌زی با تأکید بر اینکه این تصمیم بیشتر به استراتژی اعمال فشار شباهت دارد، آن را به درگیری‌های طالبان و پاکستان در گذرگاه مرزی تورخم مرتبط دانست.

این خبرنگار افغان تأکید کرد: درگیری‌ها در تورخم هیچ ارتباطی با پناهجویان ندارد؛ این مسئله بیشتر به تنش‌های مرزی، اختلافات تجاری و روابط پاکستان و طالبان مربوط می‌شود. اما در این میان، مهاجران افغان گرفتار شده و بیشترین آسیب را از این بازی‌های سیاسی متحمل می‌شوند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->