خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا خبر استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه
سرخط خبرها

جدیدترین توصیه‌های کرونایی سخن‌گوی وزارت بهداشت

  • کد خبر: ۳۲۰۷۶
  • ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۷
جدیدترین توصیه‌های کرونایی سخن‌گوی وزارت بهداشت
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مردم خواست که به توصیه‌های غیرعلمی در فضای مجازی مثل عدم واکسیناسیون کودکان و خوردن برخی مواد غذایی برای درمان کرونا توجه نکنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیما سادات لاری درباره شایعه‌های کرونایی و برخی موارد مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر عدم واکسیناسیون کودکان بیان کرد: از ابتدای شیوع کرونا در کشور، برخی افراد در مورد این ویروس و راه‌های درمان آن شروع به پخش شایعه‌هایی در فضای مجازی کردند که با همکاری رسانه‌ها بخش زیادی از این مطالب نادرست برای مردم شفاف سازی شد و همچنان توصیه وزارت بهداشت این است که مردم به هیچ عنوان به این شایعه‌ها توجه نکنند.

وی ادامه داد: تنها مرجع علمی که در مورد کرونا می‌تواند توصیه‌های بهداشتی و تغذیه‌ای انجام بدهد، وزارت بهداشت و انجمن‌های علمی و پزشکی در کشور هستند. از طرفی کمیته علمی نیز بسیاری از موارد مطرح شده را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.

معاون وزیر بهداشت گفت: مطرح شدن مواردی مانند عدم تزریق واکسن برای کودکان در شرایط کرونا که در فضای مجازی مطرح می‌شود، به هیچ عنوان علمی نیست. کشور ما در طول سال‌ها به همت نیروهای بهداشتی، با انجام واکسیناسیون، بسیاری از بیماری‌ها را ریشه‌کن کرده یا تحت کنترل قرار داده است و این موضوع یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.

لاری اظهار کرد: همچنین مواردی مانند خوردن گلاب یا سایر مواد غذایی که برای درمان کرونا توصیه می‌شود، مبنای علمی ندارد. بر اساس آنچه وزارت بهداشت بارها اعلام کرده، استفاده از همه گروه‌های غذایی و تغذیه مناسب می‌تواند شرایط جسمی و سلامت افراد را حفظ کند. ولی این‌که خوردن یک ماده غذایی بر درمان کرونا موثر باشد، مبنای علمی ندارد.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: بنابراین به مردم باز هم توصیه می‌کنیم که به ویدیوها یا صداها یا مطالب منتشر شده در فضای مجازی اعتماد نکنند و سلامت خود و خانواده‌شان را در خطر نیندازند. زیرا به طور مثال مواردی مانند عدم تزریق واکسن می‌تواند عواقب خطرناکی برای کودکان داشته باشد. این در حالی است که همه تمهیدات بهداشتی در مراکز بهداشتی و درمانی برای واکسیناسیون کودکان انجام شده و خانواده‌ها نباید در این زمینه نگرانی داشته باشند.

محمد مهدی گویا رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز پیش از این از مردم خواسته بود که در دوران همه گیری کرونا، واکسیناسیون کودکان را فراموش نکنند.

گویا اظهار کرد: بیش از ۲۰ سال است در کشور ما موردی از بیماری فلج اطفال با ویروس وحشی مشاهده نشده است. بیش از سه سال است که انتقال محلی بیماری سرخک در کشوررخ  نداده است. این‌ها در شرایطی است که ما در همسایگی کشورهایی قرار داریم که بعضی از آنها به شدت درگیر این بیماری ها هستند و حجم بالای رفت و آمدهای مردم این کشور با کشور ما یکی از مهمترین عواملی محسوب می‌شود که ممکن است در ورود و گسترش بیماری‌های پیشگیری با واکسن در کشورمان تاثیرگذار باشد. به همین دلیل طوری برنامه‌ریزی شده که نیروهای بهداشتی سراسر کشور و شبکه بهداشت و درمان کشور با حساسیت ویژه‌ای موضوع واکسیناسیون کودکان را دنبال می‌کنند و مراقب هستند که مبادا کودکی واکسن‌های مورد نیاز خود را دریافت نکند و خدای ناکرده شاهد بازگشت این بیماری‌ها در کشور شویم.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفته بود: همه‌گیری کرونا توجه بسیار زیادی را در سطح کشور به خود جلب کرده است.  همه تلاش‌ها صورت گرفته که مبادا برنامه پاسخ به کرونا تاثیر منفی روی سایر برنامه‌های بسیار با اهمیت بهداشتی کشور داشته باشد که شاید مهمترین آنها موضوع واکسیناسیون کودکان باشد. متاسفانه اطلاعات ما نشان می‌دهد در برخی از مناطق کشور برنامه واکسیناسیون بعضی از کودکان به دلیل کاهش مراجعه خانواده‌ها با تاخیر مواجه شده است. هرچند نظام مراقبت‌های بهداشتی اولیه کشور همه تلاش خود را به کار گرفته تا چنین تاخیری رخ ندهد و واکسیناسیون کودکان به موقع انجام شود، ولی باز هم لازم است مردم عزیز کشور و به خصوص والدین کودکان به این موضوع توجه جدی داشته و اجازه ندهند واکسیناسیون کودکان به تاخیر بیفتد. واکسیناسیون کودکان جزو برنامه‌های جاری کلیه مراکز بهداشتی کشور و خانه‌های بهداشت است و طوری برنامه ریزی شده که به هیچ عنوان این برنامه با وقفه روبه‌رو نشود.  انتظار می‌رود که اگر به دلیل ملاحظات مربوط به همه گیری کرونا خانواده‌ها برای واکسیناسیون فرزندان خود مراجعه نکرده‌اند هرچه سریعتر این کار را انجام بدهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->