گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

هشدار مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران به محتکران و گران‌فروشان لاستیک

  • کد خبر: ۳۲۱۲۰
  • ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۵
هشدار مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران به محتکران و گران‌فروشان لاستیک
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با تاکید بر لزوم برخورد با گرانی و احتکار تایر در بازار گفت: سازمان تعزیرات با هر گونه گران‌فروشی، عدم عرضه، احتکار و مخفی کردن تایر مقابله می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، بازار تایر در شهر‌های مختلف کشور روز‌های پر تلاطمی را تجربه می‌کند؛ به طوری که عدم ثبات قیمت تایر در سایز‌های سواری و سبک مشکلات زیادی را برای مالکان این خودرو‌ها ایجاد کرده و فرآیند دریافت تایر دولتی نیز به دلیل عدم عرضه مناسب در سایت‌های فروش آنلاین، بسیار زمانبر و همراه با مشکلات فراوان بوده است.

پس از عدم تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تامین برخی کالا‌های اساسی مانند برنج و شکر، این کالا‌ها در بازار با افزایش قیمت نسبی روبه‌رو شدند؛ حالا نوبت به لاستیک خودرو رسیده و به بهانه حذف ارز دولتی فرمان قیمت‌گذاری تایر از دست نهاد‌های نظارتی خارج شده و با فعالیت افراد سودجو در بازار، قیمت این کالا با افزایش چند برابری مواجه شده است به طوری که حتی با وجود اصلاح قیمت‌ها توسط سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، به نظر می‌رسد که بدون مداخله سازمان تعزیرات حکومتی گران فروشی تایر ادامه یابد.

پیش از این، حمید‌‎محله‌ای، معاون دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صمت در گفتگو با خبرنگار تسنیم، بر اهمیت ثبت اطلاعات کالا‌های اساسی در سامانه جامع تجارت به منظور تنظیم و مدیریت هرچه بهتر بازار تاکید کرده بود؛ به گفته وی بخشی از تایرسازان در این زمینه به تکالیف قانونی خود عمل نمی‌کنند.

بر همین اساس این شائبه به وجود آمده است که یکی از عوامل اصلی گرانی تایر سبک، عدم شفافیت تولیدکنندگان در ثبت اطلاعات در سامانه جامعه تجارت است، چرا که بر خلاف بازار تایر سواری، در بخش ناوگان سنگین از اواسط سال ۱۳۹۸ با ورود وزارت صمت و ساماندهی صورت گرفته ذیل سامانه توزیع تایر، کمبود و گرانی در بازار تایر خودرو‌های سنگین برطرف شده و اطلاعات کامل تولید و واردات و فروش تایر به صورت سیستمی ثبت و بررسی می‌شد.

برای بررسی بهتر این موضوع و به جهت اطلاع از چگونگی برخورد با عوامل گرانی و کمبود تایر سواری با محمد علی اسفنانی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران توضیحاتی را مطرح کرده است.

با عوامل گرانی تایر در کشور برخورد خواهد شد

اسفنانی معیار گرانفروشی را قیمت اعلام شده از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و مصوبات ستاد تنظیم بازار اعلام کرد و گفت: در صورت فروش تایر با قیمتی بالاتر از قیمت مصوب در مغازه‌ها، فضای مجازی و فروشگاه‌های اینترنتی، سازمان تعزیرات قطعا با متخلفان برخورد خواهد کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با تاکید بر اینکه سازمان تعزیرات حمایت خود را از تولیدکنندگان داخلی ادامه می‌دهد، اظهار داشت: سیاست سازمان تعزیرات جلوگیری از تولید و فعالیت تولیدکنندگان نیست، اما همانطور که در گذشته با تولیدکنندگان متخلف لبنیات و لوازم خانگی برخورد شد. در صورت اثبات این مسئله که تولیدکنندگان لاستیک سبک و سنگین در گرانی و کمبود این کالا‌ها نقش دارند، برخورد لازم با آن‌ها صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه هرگونه رسانه‌ای شدن انبار‌های احتکار تایر پیش از اطلاع یافتن سازمان تعزیرات تبعات منفی را به همراه دارد، افزود: با پخش اخبار مربوط به کشف انبار‌های احتکارکننده تایر از رسانه ملی آن هم بدون حضور نماینده سازمان، احتکارکنندگان انبار‌ها را به طور شبانه و فوری تخلیه کرده و سپس اجناس را به مکان دیگری انتقال می‌دهند تا فرآیند دسترسی و کشف این انبار‌ها را مختل کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به گزارش پخش شده از خبر صدا و سیما راجع به احتکار تایر گفت: از صدا و سیما و همچنین افراد مطلع از احتکار کالا‌ها خواهشمندیم قبل از رسانه‌ای کردن موضوع، با سازمان تعزیرات هماهنگی‌های لازم را به عمل بیاورند تا همراه با خبرنگار، گشت تعزیرات اعزام و با احتکار کنندگان برخورد آنی صورت پذیرد.

احتمال برخورد با تولیدکنندگان متخلف

اسفنانی با بیان اینکه در صورت مشاهده تخلف از جانب تولیدکنندگان تایر و احراز احتکار کالا، قاطعانه با آنان برخورد خواهد شد، گفت: سازمان تعزیرات با هرگونه گران فروشی، عدم عرضه مناسب، احتکار و مخفی کردن کالا مقابله خواهد کرد و در این مسیر بین هیچ صنف و گروهی تمایز قائل نخواهد شد.

گفتنی است در نود و ششمین جلسه کارگروه تنظیم بازار به تاریخ ۲۶/۳/۹۹، مقرر گردید که تمام کارخانجات تولیدی و واردکنندگان تایر به خصوص نمایندگان توزیع و خرده‌فروشی‌ها ملزم به ثبت اطلاعات تولید، واردات و فروش خود در سامانه جامع تجارت شوند و عدم ثبت اطلاعات توسط آنان به معنی عرضه خارج از شبکه و تخلف از وظایف قانونی ایشان است.
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->