مدیرکل راهبری و نظارت بر حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: ایمن‌ترین حمل‌و‌نقل کشور را داریم ۲۱ هزار میلیارد تومان اعتبار برای ۱۲ پروژه عمرانی شهر مشهد ساخت و خرید ۳۴۰ چشمه سرویس بهداشتی جدید در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) | احتمال تداوم آلودگی هوا تا صبح فردا بیش از نیمی از بوستان‌های شهر مشهد زمین بازی کودکان دارند | ۳۸۴ زمین به وسایل بازی استاندارد مجهز شدند آلودگی هوای مشهد از وضعیت اضطرار عبور کرد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۲ قرن کم‌آبی در مشهد پیشنهاد اضافه‌شدن کارگروه «جمعیت و خانواده» به آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) ارائه خدمات فرامرزی اتوبوسرانی مشهد و تقویت ناوگان منتهی به حرم مطهر رضوی در ایام اربعین مشهد باید به سمت رایگان شدن پروانه ساختمانی حرکت کند | احیای بافت‌های فرسوده نیازمند کمک دولت است آماده‌سازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق تامین آب مورد نیاز برای آبیاری کمربند سبز جنوبی از بند گلستان اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است
سرخط خبرها
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خبر داد

ساخت ۲۰۰۰ واحد مسکونی در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۳۲۱۴۱
  • ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۵
ساخت ۲۰۰۰ واحد مسکونی در حاشیه شهر مشهد
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: ۲۰۰۰ واحد مسکونی برای احداث در حاشیه شهر مشهد مشخص شده که ۸۰۰ واحد آن به صورت متمرکز برای جابه‌جا شدن افرادی که خانه‌های آن‌ها در معابر است و یا قطعات کوچکی دارند، در نظر گرفته شده است.
به گزارش شهرآرانیوز،علیرضا تابش در دیدار با علیرضا رزم‌حسینی، استاندار خراسان رضوی، که در محل دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: امروز جلسه خوبی با موضوع حاشیه شهر مشهد برگزار شد. بر این اساس در جلسه گذشته که به اینجا آمدیم، با حضور آقای نوبخت و استاندار خراسان رضوی تفاهم‌نامه سه‌جانبه ساخت ۸۰۰۰ واحد مسکونی برای محرومان در روستا‌های استان منعقد شد.

وی افزود: بر اساس این طرح بنا شد آورده مردم را از سیستم دولت به همراه وام تامین کنیم و تا جایی که زمین داریم، آن را به صورت رایگان واگذار کنیم تا افراد مستضعف روستایی به این وسیله صاحب منزل شوند.

تابش با اشاره به پیشرفت خوب پروژه‌های مسکونی در حال احداث این طرح در استان تصریح کرد: روند احداث ۲ تا ۳۰۰۰ واحد به راه افتاده و امروز هم در جلسه قول داده شد که تا آخر سال این واحد‌ها به بهره‌برداری برسد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در خصوص حاشیه شهر مشهد گفت: زمینی را شهرداری انتخاب و به ما واگذار کرده که طرح آن در حال تصویب در کمیسیون ماده ۵ است. در این راستا ما هم برای خدمات زیربنایی و آماده‌سازی آن تامین اعتبار کرده‌ایم و پول آن را به بنیاد مسکن استان داده‌ایم و آمادگی داریم که هر وقت طرح آن تصویب شود، اقدام کنیم.

تابش با بیان اینکه در روند احداث این واحد‌های مسکونی عمدتا افراد شناسایی و همان افراد جابه‌جا می‌شوند، عنوان کرد: با این وجود اینگونه نیست که واحد بسازیم و به جمعیت حاشیه شهر اضافه کنیم. به همین جهت ۱۲۰۰ واحد هم در منطقه «درجاسازی» می‌کنیم که ۴۰۰ واحد آن به بانک‌ها معرفی شده است.

 رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: هم من و هم استاندار خراسان رضوی امید داریم که امسال این ۲۰۰۰ واحد در حاشیه شهر مشهد به عنوان پایلوت به بهره‌برداری برسد و بتوانیم آن را تکثیر کنیم.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->