علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است
سرخط خبرها

رئیس مجلس: وزارت جهاد کشاورزی قانون مدیریت داده و اطلاعات ملی را اجرا کند

  • کد خبر: ۳۲۱۴۲۵
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
رئیس مجلس: وزارت جهاد کشاورزی قانون مدیریت داده و اطلاعات ملی را اجرا کند
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی قانون دوام (مدیریت داده و اطلاعات ملی) را اجرا کند، گفت: زیبنده نیست که در حوزه کشاورزی قانون دوام را از تولید تا مصرف اجرایی نکرده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ مجلس پس از قرائت گزارش کمیسیون کشاورزی در مورد وضعیت بازار و سخنرانی نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما به شما ارادت داریم و شما را هم فرزند مجلس و هم از مدیران خوب جهادی در مجموعه وزارتخانه جهاد کشاورزی می‌دانیم و فکر می‌کنم که در این دوره با حضور شما باید بتوانیم مشکلات اساسی در این حوزه را در کشور برطرف کنیم.

وی افزود: من حداقل از سال ۷۱ که در قرارگاه سازندگی بودم تاکنون درگیر یک واقعیت تلخی بودم که تاکنون برطرف نشده است؛ ما در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی دارای یک زنجیره هستیم که از تولید آغاز می‌شود و با موضوع مصرف به پایان می‌رسد، مخصوصاً حلقه میانی که مربوط به توزیع و «سلف‌خری» است هم اکنون نقش بیشتری نسبت به تولید پیدا کرده است؛ الان «سلف‌خرها» منفعت چندین برابر می‌برند و تولیدکنندگان حداقل به اندازه هزینه‌های خود سود نمی‌برد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز بخش عمده‌ای از زمین‌های کشاورزی ما دارای مساحتی کمتر از دو هکتار هستند، گفت: هم اکنون در حوزه تجهیزات، مشکلات جدی‌ در حوزه کشاورزی داریم. در دهه ۷۰ تلاش کردیم که مجموعه ماشین‌آلات را به صورت پایگاهی ایجاد کنیم اما عملاً موفق نشدیم.

قالیباف با تاکید بر لزوم توجه کمیسیون کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی به ماده ۳۳ برنامه هفتم پیشرفت گفت: در مجلس و دولت قبل هم موضوع اصلاح الگوی کشت مطرح بود. متاسفانه باید بگوییم که هنوز داده‌های میزان تولیدمان را به صورت دقیق نداریم درحالی که کنترل بازار زمانی اتفاق می‌افتد که ما بر داده‌ها، میزان کاشت و برداشت تسلط داشته باشیم.

وی یادآور شد: در این خصوص قوانینی وجود دارد اما به دلیل عدم وجود آمار دقیق گاهی اوقات به کشاورزان صدمه وارد می‌شود، معتقدم که اگر زنجیره را درست کنیم، این اتفاق نمی‌افتد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ابلاغ قانون برنامه هفتم پیشرفت در تیرماه سال جاری، افزود: معتقدیم که باید این سامانه در سال اول اجرای قانون برنامه هفتم اجرایی می‌شد؛ با این حال انتظار داریم که در ابتدای کشت سال آینده یعنی در شهریورماه سال ۱۴۰۴ ماده ۳۳ این قانون اجرایی شود و هم کمیسیون و هم وزارتخانه مسئول هستند تا سامانه مربوطه را بعد از یک سال و نیم طبق برنامه اجرایی کنند.

قالیباف تصریح کرد: مجلس و دولت حتماً کمک خواهند کرد که به این کار سامان دهند تا به مردم و کشاورزان آسیب بیشتری در این گرانی‌ها وارد نشود.

وی گفت: از وزارت جهاد کشاورزی می‌خواهیم ماده ۳۳ قانون برنامه را که مربوط به تسلط بر داده‌ها در حوزه کشاورزی است و همچنین قانون دوام (قانون مدیریت داده و اطلاعات ملی) را اجرا کند؛ زیبنده نیست که در حوزه کشاورزی قانون دوام را از تولید تا مصرف اجرایی نکرده‌ایم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->