نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

امسال ۱۵۰۰ نیرو جذب آموزش و پرورش استثنایی می‌شوند

  • کد خبر: ۳۲۱۹۸
  • ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶
امسال ۱۵۰۰ نیرو جذب آموزش و پرورش استثنایی می‌شوند
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: امسال ۱۵۰۰ نیرو جذب آموزش و پرورش استثنایی می‌شوند.

جانقربان- دکتر سیدجواد حسینی در گفتگو با شهرآرانیوز افزود: اکنون آموزش و پرورش ۱۲ هزار نیرو کم دارد که در سال‌های آینده این نیرو تأمین خواهد شد.


وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد بودجه استثنایی افزایش یافته است، اظهار کرد: مناسب‌سازی رویه‌ها در دستورکار قرار گرفته است و در سال تحصیلی ۹۹ بسته‌های تحولی، مدرسه انطباقی، توسعه مشارکت‌ها و تعاملات اجتماعی در بستر‌های نوآورانه ارائه خواهد شد.


حسینی افزود: ۱۶ بسته حمایتی در اختیار دانش‌آموزان استثنایی و خانواده آن‌ها قرار می‌گیرد و خوشبختانه امروز این گروه از دانش‌آموزان تنها مشکلی که در حوزه درمان ندارند، مشکلات اقتصادی است.


این مقام مسئول گفت: اکنون ۱۳۱ پروژه در آموزش و پرورش استثنایی در دست اجراست که تا آخر سال به پایان خواهد رسید.


معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور  اظهار کرد: باتوجه‌به آمایشی که در کشور انجام شده است، اکنون ۲۱۰ مدرسه در حوزه آموزش و پرورش استثنایی کمبود داریم که کلنگ ۶۹ مدرسه به همت خیران به زمین خورده است و ۱۱ مدرسه دیگر را مجمع خیران مدرسه‌ساز برعهده گرفته است و ساخت ۱۲ مدرسه اوتیسم را نیز بنیاد نوسازی مدارس متقبل شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->