کشف شاه کلید سرقت‌های مشهد از  جیب یک دزد «سلیاک» چیست و چه علائمی دارد؟ بارش باران و کاهش دما در ۸ استان طی امروز (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) علت ایجاد کم خونی در کودکان چیست؟ عامل پنهان افزایش وزن هشدار؛ بلاگر‌ها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند! اعضای کانون عالی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ برمبنای احکام جدید پرداخت شود ۶.۶ درصد جمعیت ایران سنگ کلیه دارند خودکشی مرد جوانی که همسرش را به شکل فجیعی به قتل رساند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقوق ماما‌ها از تیرماه ۱۴۰۴ افزایش خواهد یافت انسولین و اسپری‌های تنفسی در داروخانه‌ها موجود است طوفان و تندباد با سرعت ۹۷ کیلومتربرساعت سبزوار را درنوردید (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای نیترات زیاد در هندوانه‌های ایرانی چیست؟ + پاسخ کارشناسی قاتل فراری قبل از خروج از کشور دستگیر شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی رئیس پلیس راهور فراجا از واردات خودروهای بی‌کیفیت و تردد آن‌ها در جاده‎‌ها طرح رتبه‌بندی برای کادر اداری مدارس هم اجرا می‌شود| به‌روز‌رسانی پاداش بازنشستگی معلمان از سال ۱۴۰۴ + ویدئو نجات خراسان رضوی از معضل کمبود مدرسه تا یک‌سال دیگر | مدرسه‌سازی، نقطه آغاز توسعه آموزش و پرورش است + ویدئو رئیس سازمان بهزیستی: تاب‌آوری مهمترین عامل در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است بحران آب در ایران | واردات یا انتقال، کدام به‌صرفه‌تر است؟ زلزله نسبتا شدید قم را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات آیا واکسن کرونا در بروز برخی بیماری‌ها تأثیر داشته است؟ هوش مصنوعی جای معلم را نمی‌گیرد | معلم پرورش‌دهنده امید در دانش‌آموزان است المپیاد‌های ورزشی درون مدرسه‌ای از اول مهر ۱۴۰۴ تقویت می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است
سرخط خبرها

رویکردهای نوین یادگیری در انتظار دانش‌آموزان از مهرماه ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۲۷۷۶
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
رویکردهای نوین یادگیری در انتظار دانش‌آموزان از مهرماه ۱۴۰۴
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: ما از ظرفیت باقی‌مانده در تابستان برای توانمندسازی مدیران و معلمان استفاده می‌کنیم و امیدواریم از مهرماه ۱۴۰۴ شاهد تحول در رویکردها و روش‌ها و محیط‌های یادگیری در مدارس باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، رضوان حکیم‌زاده درباره تحول در روش‌های تدریس با تأکید بر کارگروهی و خلاقیت اظهار کرد: تحول در محیط‌های یادگیری و اصلاح روش‌های تدریس برنامه‌ای است که از ابتدای سال جاری با تأکید و اهتمام شخص رئیس‌جمهور دکتر پزشکیان در وزارت آموزش‌وپرورش دنبال می‌شود.

وی افزود: هدف ما از اصلاح روش‌های تدریس این است که دانش‌آموزان به‌صورت فعال در کلاس درس مشارکت خلاقانه داشته باشند و به‌جای روش‌های سنتی که در آن معلمان، متکلم‌وحده و دانش‌آموزان منفعل هستند از روش‌های جدید و گروهی استفاده کنیم تا دانش آموزان انگیزه بیشتری برای یادگیری پیدا کرده و معلمان نیز ایده‌های خلاقانه خود را در کلاس درس پیاده‌سازی کنند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: این موضوع که مورد تأکید رئیس‌جمهور قرار گرفته در راستای اجرایی و عملیاتی‌کردن سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است که بر ضرورت به‌روزرسانی و نوآوری و خلاقیت در روش‌های آموزش تأکید دارد.

حکیم‌زاده با اشاره به اینکه روش‌های تدریس فعال و خلاقانه و مبتنی بر کارگروهی، مستلزم کنارگذاشتن روش‌های سنتی است اظهار کرد: طراحی‌های ارائه درس‌ها به‌گونه‌ای باید باشد که دانش‌آموزان از ابتدا در فرایند یادگیری مشارکت داشته باشند و کار‌های عملی انجام دهند، البته یادگیری تنها محدود به کلاس درس نیست و همکاری و مشارکت دانش‌آموزان با یکدیگر و تغییر چیدمان سنتی کلاس درس نیز از دیگر موضوعات محوری در این تغییر و تحول روش‌های آموزشی است.

این مقام مسئول ادامه داد: ما در تلاشیم تا دانش آموزان از دریافت‌کنندگان منفعل که هیچ فعالیتی ندارند و از یادگیری لذت نمی‌برند به مطالعات گروهی تشویق شوند و به دوستان خود ارائه دهند و یا پروژه‌ای تعریف شود که دانش‌آموزان با هم‌فکری خود راه‌حل‌هایی را پیدا کنند. امیدواریم محیط‌های یادگیری برای دانش‌آموزان برانگیزاننده باشد و مشارکت فعال آنها باعث یادگیری فعال و عمیق شود.

وی افزود: معلمان علاوه بر اینکه روش‌های تدریس فعال را آموزش می‌بینند می‌توانند در مورد تعامل با دانش‌آموزان مبتنی بر احترام و بازخورد‌های مثبت و پذیرش دانش‌آموزان، ایجاد انگیزه برای یادگیری بهتر و همچنین استفاده مؤثر از فناوری‌ها نیز آموزش ببینند.

حکیم‌زاده در گفت‌وگویی رادیویی عنوان کرد: اجرای آزمایشی این طرح در تعدادی از مدارس و مناطق شهر قدس آغاز شده و درعین‌حال، اجتماعات یادگیری شبکه‌ای را نیز به‌صورت هم‌زمان دنبال می‌کنیم به‌طوری‌که تا به امروز ۱۳ هزار اجتماع شبکه یادگیری در سراسر کشور شروع به کارکرده است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: برنامه توانمندسازی معلمان به‌گونه‌ای است که امیدواریم از ظرفیت باقی‌مانده در تابستان برای توانمندسازی مدیران و معلمان استفاده کنیم و از مهرماه ۱۴۰۴ شاهد این تحول در رویکرد‌ها و روش‌ها و محیط‌های یادگیری در مدارس باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->