۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر
سرخط خبرها

خدمات‌رسانی ۲۴ ساعته پرستاران به بیماران در بیمارستان‌های مشهد و خراسان رضوی طی روزهای اخیر (۲ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۳۲۴۴
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
خدمات‌رسانی ۲۴ ساعته پرستاران به بیماران در بیمارستان‌های مشهد و خراسان رضوی طی روزهای اخیر (۲ فروردین ۱۴۰۴)
مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در روز‌های اخیر شاهد افزایش مراجعه به بیمارستان‌ها اعم از زائر و مجاور بودیم و خدمات‌رسانی ۲۴ ساعته پرستاران عزیز به بیماران را به‌خوبی شاهد بودیم و ما همواره قدردان تلاش‌های خالصانه و خدمات صادقانه این قشر زحمتکش هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد صادقی، اظهار کرد: نیرو‌های حوزه پرستاری در تمامی بیمارستان‌ها تلاش‌های پرشمار و خستگی‌ناپذیری را در طول سال ۱۴۰۳ داشتند و در اینجا جاد دارد که ضمن عرض تبریک فرا رسیدن سال نو و عرض تسلیت شهادت امام علی (ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات یک خداقوت ویژه به تمامی این عزیزان عرض نماییم.

وی تصریح کرد: در این روز‌ها که شهر‌های مختلف کشور از جمله مشهد مملو از حضور مسافران نوروزی است، پرستاران عزیز به‌دور از خانواده و در مراکز درمانی حاضر شده‌اند تا که در خدمت مردم باشند و از تمامی هموطنان عزیزمان می‌خواهیم که در شب‌های پرفضیلت قدر دعاگوی خادمان خود در حوزه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پرستاران زحمتکش تمامی بیمارستان‌ها باشند.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در روز‌های اخیر تمامی پزشکان، پرستاران و دیگر اعضای کادر درمان به دلیل همزمانی چند مأموریت مهم و خاص شرایط متفاوتی را تجربه کردند، خاطرنشان کرد: در روز‌های اخیر شب چهارشنبه آخر، شب‌های قدر و سال تحویل را داشتیم و در تمامی این زمان‌ها شاهد ازدحام جمعیت مراجعه کننده به بیمارستان‌ها اعم از زائر و مجاور بودیم.

دکتر صادقی بیان کرد: در این ایام تقریباً تمامی مشاغل در تعطیلی به سر می‌برند، اما نیرو‌های خدوم حوزه سلامت در بخش‌های مختلف از جمله حوزه پرستاری در محل خدمت خود حاضر هستند و در این روز‌ها حتی به مراتب بیشتر از دیگر زمان‌های سال خدمات‌رسانی دارند.

وی با ذکر این نکته که در شرایط خاص این ایام اولویت خدمت‌رسانی بیمارستان‌ها موارد اورژانسی هستند، تأکید کرد: در این روز‌ها و شب‌ها از مردم می‌خواهیم که برای موارد غیراورژانسی به اورژانس‌های بیمارستان‌ها مراجعه نکنند تا که تمام توجه پزشکان، پرستاران و دیگر اعضای کادر درمان بیمارستان‌ها معطوف به موارد اورژانسی شود و از کسانی هم که بیماری دارند و اکنون ضرورتی برای درمان آن نیست می‌خواهیم که این کار به بعد از تعطیلات نوروزی موکول نمایند.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: از تمامی مسافران نوروزی می‌خواهیم که ضمن داشتن رانندگی ایمن و مطمئن به خواب و استراحت کافی، تغذیه سالم و اقامت در محل‌های اسکان استاندارد و مورد تأیید توجه کنند تا دچار مشکل، حادثه و بیماری نشوند و به سلامت و با ثبت خاطرات خوب به شهر خود بازگردند و امیدواریم که هیچکدام از هموطنان عزیزمان در این روز‌ها نیازی به دریافت خدمات سرپایی و بستری بیمارستانی پیدا نکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->