به گزارش شهرآرانیوز، مردم، یکی پس از دیگری، به میدان شهدا میآمدند. بسیاری از آنها قصد داشتند به حرم مطهر امام رضا (ع) بروند، اما ازدحام جمعیت و تکمیل ظرفیت حرم، راه را بر آنها بسته بود. اما اینجا، در میدان شهدا، گویی راه دیگری به سوی آسمان گشوده شده بود.
نورنما و پخش زنده مراسم شب قدر از حرم مطهر رضوی، آنها را به ماندن دعوت میکرد.
برخی از مردم از همان عرصه میدان شهدا دلهایشان را به پنجره فولاد مضجع شریف آقا علی بن موسی الرضا گره زدند؛ در میدان شهدا ماندند، روی زمین و رو به سوی گنبد طلایی حرم امام رضا (ع) نشستند و دلهایشان را به نورنما سپردند.
همنوا با دعای جوشن کبیر حاضرین یکصدا، با چشمانی خیره به نورنما و دلی پر از اشتیاق، شروع به خواندن کردند: «اللهم انی اسئلک باسمک یا الله...»
صدایشان در فضا میپیچید و با نورها درمیآمیخت. اینجا، در میدان شهدا، گویی حرم مطهر گستردهتر شده بود و همه میتوانستند در حریم آن قرار گیرند.
میدان شهدا، در شبهای قدر به مکانی مقدس بدل شده بود. مردم، با چشمانی خیره به نورنما و دلی پر از امید، دعا میکردند و اشک میریختند.
آنها که نتوانسته بودند به داخل حرم بروند، اینجا، در سایه نورهای نورنما، خود را در حریم امام رضا (ع) احساس میکردند.
این نمایش که به همت سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد اجرا شد، نه تنها زیبایی شبهای قدر را دوچندان کرده بود، بلکه پلی بود میان زمین و آسمان، میان دلهای مشتاق و آستان مقدس امام رضا (ع).