به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی با اشاره به اینکه طرح سلامت نوروزی از ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد، اظهار کرد: بازرسان و کارشناسان بهداشتی در قالب تیمهای سیار به مراکز مورد نظر سرکشی کرده و بر اصول بهداشتی نظارت کامل دارند.
وی تصریح کرد: نظارت تیمهای بهداشتی به مدت ۱۲ ساعت از ۸ صبح تا ۸ شب در همه ایام انجام میشود و بعد از مراسم افطار تا قبل از سحر بنا به تشخیص مراکز بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی کشور، نظارتها میتواند ادامه دار باشد.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رستورانهای بین راهی، تفرجگاه ها، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز سیاحتی از لحاظ امور بهداشتی مورد نظارت قرار میگیرند، ادامه داد: در صورت مشاهده تخلف، موارد را متذکر شده و در غیر این صورت واحد مربوطه پلمپ و به مراجع قضایی معرفی میشود.
فرهادی با تاکید بر اهمیت همکاری بین بخشی و بازدیدهای بهداشتی مشترک با سایر سازمانها در طرح سلامت نوروزی تصریح کرد: سازمان تعزیرات حکومتی، دامپزشکی و وزارت صمت از همکاران همیشگی ما در بهداشت محیط هستند که امید است حجم همکاریها با رعایت اصول بهداشتی، کاهش یابد.
وی با اشاره به تعامل نزدیک با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به منظور صلاحیت بهداشتی واحدهای اقامتی و بازدیدهای بهداشتی از این مجموعه ها، گفت: واحدهای اقامتی هر ساله در طرح سلامت نوروزی به منظور ارتقای سلامت مسافران، مورد بازدید و بررسی قرار میگیرد.
به گفته وی، بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط وزارت بهداشت در تعامل با دستگاههای مختلف سعی دارند خدمات مطلوبی را از لحاظ بهداشت و ایمنی به مسافران نوروزی ارایه دهند و از مردم نیز درخواست میشود همکاری خوبی با ما داشته باشند.
در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ حدود هزار و ۷۰۰ واحد غذایی متخلف پلمب و سه هزار مرکز نیز به مراجع قضایی معرفی شد.
منبع: ایرنا