تمام مواد غذایی کپک زده را دور بریزید | هیچ قسمتی را نخورید مدیرکل دبیرخانه گزینش وزارت آموزش و پرورش: آزمون استخدامی فرهنگیان به‌زودی برگزار می‌شود مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: تراز یک جامعه، تراز معلمش است سرقت ۸ میلیاردی ۴ زن از فروش آجیل و خشکبار انهدام باند سرقت پدرخوانده در مشهد دستگیری جوان گوشی‌قاپ با هوشمندی شهروندان مشهدی قتل فجیع زن ۲۱ساله به‌ دست شوهرش به‌خاطر سوء‌ظن خیانت! ۵ مصدوم بر اثر برخورد خودروی سمند با تپه خاک در نیشابور (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین رژیم غذایی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و دیابت میانگین زمان رسیدن امدادگران خراسان‌رضوی به حادثه، کمتر از کشور است اسناد تاریخی پس از ۴۰ سال منع انتشار ندارند مظفری: به ازای هر مدرسه در خراسان رضوی بیش از ۱۷۲ دانش‌آموز وجود دارد ۱۸۶ هزار میلیارد ریال، مشارکت تاریخی خیرین خراسان رضوی در نهضت مدرسه‌سازی آماده باش ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی در پی وقوع زلزله‌های استان ۷۵ درصد از پروژه‌های آموزشی استان وارد مرحله عمرانی شد‌ه‌اند | پیشرفت فیزیکی ۵۳۰ مدرسه در خراسان رضوی حمله به رفیق برای چند پک قلیان واکسن HPV ایرانی با دانش بومی وارد بازار شد ثبت ۳۸ هزار چندقلوزایی در سال ۱۴۰۳ حمل پاوربانک در چمدان زائران حج ممنوع شد زنگ خطر تب کریمه کنگو در این شهر ایران به صدا در آمد رشد ۵برابری فعالیت‌های حوزه توانبخشی هلال‌احمر خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی‌ طی امروز و فردا (پنجشنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرداخت بیش از ۶۴۰ میلیارد ریال به بیماران خاص در خراسان رضوی تعرفه مشاوره روانشناسی اعلام شد | ۴۵ دقیقه مشاوره: ۶۲۰ هزار تومان مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهری ایران: نظام برنامه‌ریزی شهری باید مانع از حاشیه‌نشینی شود | آمار بالای حاشیه‌نشینی در مشهد + فیلم استفاده از سیستم‌های کنترلی در نیروگاه حرارتی، در دستورکار وزارتخانه‌های نفت و نیرو گرم‌ترین زمستان استرالیا در راه است چپ‌دست‌ها بیشتر از بقیه به این بیماری دچار می‌شوند عادات روزمره، سلامت روان را بهبود می‌بخشد علائمی که زنان نادیده می‌گیرند | نشانه‌های پنهان سکته قلبی
سرخط خبرها

نظارت ۲ هزار کارشناس بهداشت محیط بر فعالیت رستوران‌های شهری و جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۳۵۷۶
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶
نظارت ۲ هزار کارشناس بهداشت محیط بر فعالیت رستوران‌های شهری و جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دو هزار کارشناس بهداشت محیط در ایام تعطیلات نوروز بر نحوه فعالیت رستوران‌های شهری و بین‌شهری با محوریت تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی با اشاره به اینکه طرح سلامت نوروزی از ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد، اظهار کرد: بازرسان و کارشناسان بهداشتی در قالب تیم‌های سیار به مراکز مورد نظر سرکشی کرده و بر اصول بهداشتی نظارت کامل دارند.

وی تصریح کرد: نظارت تیم‌های بهداشتی به مدت ۱۲ ساعت از ۸ صبح تا ۸ شب در همه ایام انجام می‌شود و بعد از مراسم افطار تا قبل از سحر بنا به تشخیص مراکز بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، نظارت‌ها می‌تواند ادامه دار باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رستوران‌های بین راهی، تفرجگاه ها، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز سیاحتی از لحاظ امور بهداشتی مورد نظارت قرار می‌گیرند، ادامه داد: در صورت مشاهده تخلف، موارد را متذکر شده و در غیر این صورت واحد مربوطه پلمپ و به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

فرهادی با تاکید بر اهمیت همکاری بین بخشی و بازدید‌های بهداشتی مشترک با سایر سازمان‌ها در طرح سلامت نوروزی تصریح کرد: سازمان تعزیرات حکومتی، دامپزشکی و وزارت صمت از همکاران همیشگی ما در بهداشت محیط هستند که امید است حجم همکاری‌ها با رعایت اصول بهداشتی، کاهش یابد.

وی با اشاره به تعامل نزدیک با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به منظور صلاحیت بهداشتی واحد‌های اقامتی و بازدید‌های بهداشتی از این مجموعه ها، گفت: واحد‌های اقامتی هر ساله در طرح سلامت نوروزی به منظور ارتقای سلامت مسافران، مورد بازدید و بررسی قرار می‌گیرد.

به گفته وی، بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط وزارت بهداشت در تعامل با دستگاه‌های مختلف سعی دارند خدمات مطلوبی را از لحاظ بهداشت و ایمنی به مسافران نوروزی ارایه دهند و از مردم نیز درخواست می‌شود همکاری خوبی با ما داشته باشند.

در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ حدود هزار و ۷۰۰ واحد غذایی متخلف پلمب و سه هزار مرکز نیز به مراجع قضایی معرفی شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->