۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نظارت ۲ هزار کارشناس بهداشت محیط بر فعالیت رستوران‌های شهری و جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۳۵۷۶
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶
نظارت ۲ هزار کارشناس بهداشت محیط بر فعالیت رستوران‌های شهری و جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دو هزار کارشناس بهداشت محیط در ایام تعطیلات نوروز بر نحوه فعالیت رستوران‌های شهری و بین‌شهری با محوریت تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی با اشاره به اینکه طرح سلامت نوروزی از ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد، اظهار کرد: بازرسان و کارشناسان بهداشتی در قالب تیم‌های سیار به مراکز مورد نظر سرکشی کرده و بر اصول بهداشتی نظارت کامل دارند.

وی تصریح کرد: نظارت تیم‌های بهداشتی به مدت ۱۲ ساعت از ۸ صبح تا ۸ شب در همه ایام انجام می‌شود و بعد از مراسم افطار تا قبل از سحر بنا به تشخیص مراکز بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، نظارت‌ها می‌تواند ادامه دار باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رستوران‌های بین راهی، تفرجگاه ها، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز سیاحتی از لحاظ امور بهداشتی مورد نظارت قرار می‌گیرند، ادامه داد: در صورت مشاهده تخلف، موارد را متذکر شده و در غیر این صورت واحد مربوطه پلمپ و به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

فرهادی با تاکید بر اهمیت همکاری بین بخشی و بازدید‌های بهداشتی مشترک با سایر سازمان‌ها در طرح سلامت نوروزی تصریح کرد: سازمان تعزیرات حکومتی، دامپزشکی و وزارت صمت از همکاران همیشگی ما در بهداشت محیط هستند که امید است حجم همکاری‌ها با رعایت اصول بهداشتی، کاهش یابد.

وی با اشاره به تعامل نزدیک با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به منظور صلاحیت بهداشتی واحد‌های اقامتی و بازدید‌های بهداشتی از این مجموعه ها، گفت: واحد‌های اقامتی هر ساله در طرح سلامت نوروزی به منظور ارتقای سلامت مسافران، مورد بازدید و بررسی قرار می‌گیرد.

به گفته وی، بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط وزارت بهداشت در تعامل با دستگاه‌های مختلف سعی دارند خدمات مطلوبی را از لحاظ بهداشت و ایمنی به مسافران نوروزی ارایه دهند و از مردم نیز درخواست می‌شود همکاری خوبی با ما داشته باشند.

در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ حدود هزار و ۷۰۰ واحد غذایی متخلف پلمب و سه هزار مرکز نیز به مراجع قضایی معرفی شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->