به گزارش شهرآرانیوز، آزیتا حکمت دوست گفت: افرادی که دچار ترشح زیاد اسید معده هستند و ممکن است دچار رفلاکس اسید شوند، باید رژیم غذایی خود را با دقت تنظیم کنند و این افراد از مصرف مواد غذایی تحریککننده ترشح اسید معده مانند کافئین (چای پررنگ، قهوه و شکلات)، غذاهای تند و ادویهجات تند، و مرکبات ترش مانند لیمو، پرتقال و رب گوجه فرنگی پرهیز کنند، چرا که این مواد موجب افزایش ترشح اسید معده میشوند.
حکمت دوست افزود: منابع پروتئینی مانند ماهی میتوانند به متعادلسازی ترشح اسید معده کمک کنند؛ بهویژه برای کسانی که معده سرد دارند، مصرف این پروتئینها میتواند مفید باشد.
وی در ادامه داد: در دوران روزهداری، پس از خوردن سحری، بهتر است فرد دراز نکشد، چرا که این کار میتواند باعث بازگشت محتویات معده به مری و ترش کردن شود و توصیه میشود که پس از سحری، حداقل چند ساعت در حالت عمودی قرار بگیرید و بلافاصله نخوابید.
به گفته حکمت دوست؛ با رعایت این نکات، افراد میتوانند از بروز مشکلات ناشی از ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید جلوگیری کنند و به راحتی روزه خود را بگذرانند.
منبع: خبرگزاری مهر