ایلان ماسک از حملات شدید خود به رهبران بریتانیا به دنبال چیست؟ گوگل از مقاله‌های صفحه دیسکاور، پادکست می‌سازد یک فیزیکدان ادعا می‌کند «پارادوکس پدربزرگ» سفر در زمان را حل کرده است زمان احتمالی عرضه آیفون SE ۴ مشخص شد تلگرام همکاری‌اش را با دولت‌ها برای اشتراک‌گذاری اطلاعات کاربران افزایش داده است شرکت متا رویکردش در نمایش محتوای سیاسی در فیسبوک، اینستاگرام و تردز را تغییر می‌دهد تریلر جدید فصل دوم سریال «آخرین بازمانده از ما» (The Last of Us) + ویدئو معاون وزیر علوم: هدف ما در برنامه هفتم توسعه کشور، رسیدن به رتبه ۱۴ تولیدات علمی جهان است تصویر ترکیبی تلسکوپ هابل و جیمز وب از برخورد دو کهکشان اضافه‌شدن دستیار هوش مصنوعی Copilot به تلویزیون‌های سامسونگ و ال‌جی بالاخره اولین آیفون در سامانه جامع تجارت ثبت سفارش شد آیا شبکه 5G گوشی‌های سامسونگ با به‌روزرسانی One UI 7 در ایران فعال می‌شود؟ توانایی‌های شگفت‌انگیز ربات انسان‌نمای چینی در چرخش ۳۶۰ درجه پا + فیلم افشاگری مدیرعامل تپسی‌فود از اقدام جدید اسنپ‌فود علیه این شرکت! قاصدک، پلی به دنیای متنوع پیام‌رسان‌ها|رمزنگاری پیام‌ها با فناوری روز دنیا توسط متخصصان ایرانی تصویر لو رفته از گلکسی S25 اولترا لبه‌های گرد و حاشیه‌های بسیار نازک آن را نشان می‌دهد نسل جدید ماهواره‌های استارلینک پهنای باند دانلود ۱ ترابیتی دارند ضرورت حکمرانی منطقی در فضای مجازی سال ۲۰۲۵ و تولد نسل جدیدی به نام بتا + لیست کامل نسل‌ها چینی‌ها بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان را در بیابان‌ می‌سازند لینک‌های ماهواره‌ای جایگزین کابل‌های اینترنت زیر دربا می‌شوند!
سرخط خبرها

دومین رویداد ملی در حوزه نانو حسگرها برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۳۸۱
  • ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳
دومین رویداد ملی در حوزه نانو حسگرها برگزار می‌شود
دومین رویداد ملی ایده‌پردازی، طراحی و ساخت نانو حسگر‌های زیستی تشخیص سریع برگزار می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، شبکه پیشران طراحی و ساخت حسگر‌های تشخیص سریع به عنوان اولین شبکه ملی نوآوری در حوزه فناوری‌های راهبردی با همکاری و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد توسعه زیست فناوری کشور، دومین رویداد ملی ایده پردازی و طراحی و ساخت نانوحسگر‌های زیستی تشخیص سریع را در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌کند.
 
این رویداد با هدف بومی‌سازی فناوری‌های راهبردی طراحی و ساخت سامانه‌های تشخیص سریع در کاربرد‌های مختلف پزشکی و غیر پزشکی در شهریور ماه سال جاری برگزار می‌شود.
 
دکتر ابوالفضل میرزاپور، دبیر شبکه پیشران و رویداد ملی طراحی و ساخت نانوحسگر‌های زیستی تشخیص سریع ضمن تاکید به ضرورت بومی‌سازی این فناوری در کشور و ظرفیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی گسترده دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در حوزه طراحی و ساخت نانوحسگر‌های زیستی این رویداد ملی را بستری جهت هدفمندسازی و هم‌افزایی ظرفیت‌های علمی و دانش کشور به منظور توسعه فناوری و ارتقاء کارآفرینی در حوزه حسگر‌های زیستی دانست.


وی افزود: علی‌رغم توانمندی‌های دانشی قابل توجه کشور در این حوزه متاسفانه بخش قابل توجهی از نیاز کشور در این حوزه از طریق واردات تامین می‌شود. در حالی که امکان دستیابی به این فناوری‌ها در داخل و با تکیه بر توانمندی متخصصان داخلی وجود دارد.


دبیر دومین رویداد ملی ایده پردازی و طراحی و ساخت نانوحسگر‌های زیستی تشخیص سریع مهمترین حوزه‌های موضوعی رویداد را طراحی و ساخت انواع حسگر‌های تشخیص مستمر بیرون بدنی و درون بدنی، طراحی و ساخت نانوحسگر‌های تشخیصی LFA، طراحی و ساخت حسگر‌های تشخیصی سریع پوشیدنی و طراحی و ساخت حسگر‌های تشخیص سریع غیر متعارف اعلام کرد.


وی مهمترین هدف این رویداد را راه‌اندازی شبکه‌ای از افراد خبره و متخصص در این حوزه دانست که تاکنون پژوهش‌های قابل توجهی در این حوزه داشته‌اند. این رویداد بستری برای هم افزایی و تمرکز این متخصصان بر مسائل کلیدی کشور در این بخش فراهم خواهد کرد.
 

میرزاپور گفت: طرح‌های دریافت شده برتر پس از ارزیابی علمی و تخصصی و هم چنین بررسی قابلیت‌های نوآورانه ضمن بهره مندی از جوایز نقدی و حمایت‌های معنوی شبکه می‌توانند طرح‌های خود را در روز رویداد که در شهریور ماه سال ۹۹ برگزار می‌شود و در حضور سرمایه گذاران، شتابدهنده‌ها و صندوق‌های سرمایه گذاری ارائه دهند. طرح‌های برگزیده ضمن دریافت گواهی تائید از حمایت‌های تجاری سازی شبکه بهره‌مند می‌شوند.


دبیر شبکه پیشران همچنین از راه اندازی اولین مدرسه تخصصی نانوبیوسنسور خبر داد و افزود: مدرسه تخصصی نانوبیوسنسور که به صورت سالانه برگزار می‌شود در نظر دارد با بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی، آموزشی و تحقیقاتی کشور در این حوزه سطح علمی و مهارتی دانشجویان و پژوهشگرانی که در این حوزه مشغول فعالیت هستند، را افزایش دهد. آشنایی با مفاهیم پایه نانوبیوسنسور، آشنایی با روش‌های طراحی و ساخت نانوبیوسنسور‌های تشخیص سریع بر پایه موبایل از اصلی‌ترین واحد‌های درسی این مدرسه تخصصی است.


منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->