آخرین وضعیت ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» | تزریق به مدار با موفقیت انجام شده است + فیلم آیا گلکسی زد فلیپ FE سال ۲۰۲۵ عرضه می‌شود؟ تغییر قابلیت بلاک در ایکس | حالا پست‌های عمومی شما را همه می‌بینند پرواز اولین تاکسی برقی تویوتا در آسمان ژاپن + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی به فضا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل
سرخط خبرها

تولید حسگر با قابلیتی مشابه خفاش

  • کد خبر: ۲۹۷۴۳
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۵
تولید حسگر با قابلیتی مشابه خفاش
یک استارت آپ، حسگری ابداع کرده که می‌تواند به فاصله گذاری اجتماعی در ادارات کمک کند.
به گزارش شهرآرانیوز، استارت آپ IMERAI در اسکاتلند حسگری شبیه خفاش ابداع کرده که با پایان یافتن قرنطینه به حفظ قوانین فاصله گذاری اجتماعی کمک می‌کند.

استارت آپ مذکور هوش مصنوعی توسعه داد که با استفاده از قابلیت جهت یابی پژواکی می‌تواند فضا‌های سرپوشیده را مکان یابی کند. قابلیت جهت یابی پژواکی در حقیقت جهت یابی از راه ارسال صدا و سنجش پژواک است و خفاش نیز با همین شیوه محیط اطراف خود را شناسایی می‌کند.

الکس بوون (بنیانگذار استارت آپ) در اصل این فناوری را برای وسایل خانه مانند دستیار‌های دیجیتال ابداع کرده بود، اما اکنون امیدوار است آن در ساختمان‌های اداری به کار گیرد تا به حفظ فاصله گذاری اجتماعی در ساختمان‌های اداری و محیط‌های دیگر کمک کند.

بوون و همکارانش برای توسعه حسگر از میکروفون‌های MEMS استفاده کردند. این نوع میکروفون‌ها در موبایل و دستیار‌های هوشمند خانگی استفاده می‌شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->