بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد
سرخط خبرها

معرفی مسیر نوبهار مشهد+ آدرس و جزئیات

  • کد خبر: ۳۲۴۱۲۹
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱
معرفی مسیر نوبهار مشهد+ آدرس و جزئیات
معاون خدمات شهری شهردار مشهد گفت: این مسیر در حاشیه بزرگراه امام‌ علی(ع)، حدفاصل دانشجو به سمت سیدرضی و در بوستان برکت جانمایی شده که در اصل، فضایی به وسعت دو هکتار و به طول حدود یک کیلومتر بوده و در آن بیش از ۱۲۰ نوع المان گل قرار داده شده است.

مهدی یعقوبی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با اشاره به جزئیات جشنواره نوبهار در مشهد اظهار کرد: این مسیر در حاشیه بزرگراه امام علی(ع)، حدفاصل دانشجو به سمت سیدرضی و در مجموعه فضای سبز بوستان برکت جانمایی شده که در اصل، فضایی به وسعت دو هکتار و به طول حدود یک کیلومتر است و در آن بیش از ۱۲۰ نوع المان گل مشتمل بر نورآرایی، گل‌آرایی و مجسمه‌های سبز توپیاری و انواع بوته‌های کم‌حجم و حجیم قرار داده شده است.

وی افزود: این جشنواره متمرکز بر مسیری است که هم مردم مشهد و هم زائران گرامی می‌توانند در حاشیه برنامه‌های نوروزی خود از آن بازدید کنند. مسیر نوبهار به شکلی طراحی شده که بازدید از آن برای اقشار مختلف مردم جذاب باشد و با جانمایی فضا‌های فرهنگی‌خانوادگی و غرفه‌های عرضه محصولات در آن، زمان بازدید از آن به بیش از ۳ ساعت خواهد رسید و بر ماندگاری زائر در مشهدالرضا(ع) خواهد افزود.

معاون خدمات شهری شهردار مشهد با تأکید بر اینکه این مسیر از پنجم فروردین آماده خدمت‌رسانی به مردم است، خاطرنشان کرد: اگرچه در واقع از پنجم فروردین‌ماه این مسیر در اختیار مردم قرار گرفته، اما به‌صورت رسمی، روز گذشته با حضور استاندار خراسان رضوی و جمعی از مدیران شهری از این جشنواره رونمایی شد. تا نیمه اول فروردین‌ماه نیز این جشنواره برپا خواهد بود و با توجه به کاشت گل‌های فصلی، تا جایی که آب‌وهوا اجازه بدهد، مردم می‌توانند از این فضا بازدید کنند.

وی ادامه داد: البته که این جشنواره تنها حوزه فضاآرایی شهری است و همین الان بیش از ۱۹ جشنواره المان گل اغلب در ورودی بوستان‌های بزرگی همچون بهار، رستگارمقدم، کرامت و نقاط دیگر شهر برپا شده است. افزون بر این، در سطح شهر هم بیش از ۱۷ هکتار گل‌کاری انجام شده و علاوه بر کاشت ۱۴.۵ میلیون بوته گل، حدود هزار و ۱۰۰ المان گل و ۴ هزار فلاورباکس نیز درمعرض دید عموم قرار گرفته است. مضاف بر این موارد، از اواخر فروردین‌ماه نیز جشنواره ملی گل‌های پیازی با تمرکز بر انواع گل لاله در بوستان ملت و باغ گل‌ها آغاز می‌شود تا بوته‌هایی که آذر ۱۴۰۳ کاشته شده‌اند، در فصل گل‌دهی از آن‌ها رونمایی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->