پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی
سرخط خبرها

رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است

  • کد خبر: ۳۲۴۲۹۲
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸
رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همکاری و همفکری دولت‌های اسلامی را مانع تعرض، زورگویی و باج‌خواهی قدرتهای متجاوز و ستمگر دانستند و گفتند: امروز متأسفانه باج‌خواهی و باج طلبی از دولتها و ملتهای ضعیف به کار رایج و صریح قدرتهای بزرگ تبدیل شده است که در مقابل آن، ما کشورهای اسلامی باید از حقوق دنیای اسلام دفاع کنیم و اجازه باج‌طلبی به آمریکا و غیرآمریکا را ندهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشور‌های اسلامی و جمعی از قشر‌های مختلف مردم، عزت روزافزون اسلام و مقابله با زورگویی و باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ را در گرو وحدت و بصیرت امت اسلامی خواندند و با تأکید بر دست برادری جمهوری اسلامی ایران به سمت همه دولت‌های اسلامی، گفتند: راه مواجهه مؤثر با جنایات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی و حامیان آن در فلسطین و لبنان، اتحاد و همدلی و همزبانی دولت‌های اسلامی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار با تبریک عید سعید و مبارک فطر به امت اسلامی و ملت ایران، این عید را یکی از نقاط اتصال دنیای اسلام به یکدیگر و موجب افزایش روزافزون عزت اسلام و رسول گرامی آن خواندند و گفتند: لازمه تحقق عزت روزافزون اسلامی، اتحاد و همت و بصیرت امت اسلامی است.ایشان با اشاره به حوادث پی در پی و پر سرعت جهانی گفتند: در قبال این حوادث سریع، دولت‌های اسلامی باید با سرعت و دقت جایگاه خود را مشخص و برای آنها فکر و برنامه‌ریزی کنند.

رهبر انقلاب، جمعیت زیاد مسلمانان، ثروت سرشار طبیعی و قرار گرفتن در جغرافیای حساسی از جهان را از فرصت‌های مهم دنیای اسلام برشمردند و گفتند: لازمه استفاده از این فرصت‌ها و موقعیت‌های حساس، اتحاد دنیای اسلام است. البته اتحاد به معنای یکی شدن دولت‌ها یا همفکر شدن آنها در همه گرایش‌های سیاسی نیست بلکه به معنی شناخت منافع مشترک و تعریف کردن منافع خود به‌گونه‌ای که باعث اختلاف و نزاع و دعوا بین یکدیگر نشود.

ایشان با تأکید بر اینکه مجموعه دنیای اسلام یک خانواده است و دولت‌های اسلامی باید با این نگاه فکر و عمل کنند، افزودند: جمهوری اسلامی دست خود را به سمت همه دولت‌های اسلامی دراز کرده و خود را با آنها برادر و در یک جبهه کلی و اساسی می‌داند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همکاری و همفکری دولت‌های اسلامی را مانع تعرض، زورگویی و باج‌خواهی قدرت‌های متجاوز و ستمگر دانستند و گفتند: امروز متأسفانه باج‌خواهی و باج طلبی از دولت‌ها و ملت‌های ضعیف به کار رایج و صریح قدرت‌های بزرگ تبدیل شده است که در مقابل آن، ما کشور‌های اسلامی باید از حقوق دنیای اسلام دفاع کنیم و اجازه باج‌طلبی به آمریکا و غیرآمریکا را ندهیم.ایشان با اشاره به مجروح بودن فلسطین و لبنان به دلیل جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آن، بر لزوم ایستادگی دنیای اسلام در مقابل این رنج ها، افزودند: با اتحاد و همدلی و همزبانی دولت‌های اسلامی، دیگران حساب کار خود را می‌کنند و امیدواریم مسئولان کشور‌های اسلامی بتوانند با همت و انگیزه و حرکت خود، امت اسلامی را به معنای واقعی تشکیل دهند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->