نماینده مجلس تاکید کرد: ضرورت مدیریت آب‌های سطحی و استفاده از روش‌های آبیاری نوین زمین‌های کشاورزی افزایش موارد ابتلا به کرونا در کشور (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی؛ رگبار و رعدوبرق شدید در ۴ استان (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند هشدار سازمان حج و زیارت در خصوص کلاهبرداری از زائران سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: ساختار امتحانات نهایی از کنکور ۱۴۰۶ به بعد تغییر نخواهد کرد دستمزد راهنمایان گردشگری در سال ۱۴۰۴ چه میزان است؟ اعلام جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در گروه‌های آزمایشی کنکور تمام مواد غذایی کپک زده را دور بریزید | هیچ قسمتی را نخورید مدیرکل دبیرخانه گزینش وزارت آموزش و پرورش: آزمون استخدامی فرهنگیان به‌زودی برگزار می‌شود مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: تراز یک جامعه، تراز معلمش است سرقت ۸ میلیاردی ۴ زن از فروش آجیل و خشکبار انهدام باند سرقت پدرخوانده در مشهد دستگیری جوان گوشی‌قاپ با هوشمندی شهروندان مشهدی قتل فجیع زن ۲۱ساله به‌ دست شوهرش به‌خاطر سوء‌ظن خیانت! ۵ مصدوم بر اثر برخورد خودروی سمند با تپه خاک در نیشابور (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین رژیم غذایی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و دیابت میانگین زمان رسیدن امدادگران خراسان‌رضوی به حادثه، کمتر از کشور است اسناد تاریخی پس از ۴۰ سال منع انتشار ندارند مظفری: به ازای هر مدرسه در خراسان رضوی بیش از ۱۷۲ دانش‌آموز وجود دارد ۱۸۶ هزار میلیارد ریال، مشارکت تاریخی خیرین خراسان رضوی در نهضت مدرسه‌سازی آماده باش ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی در پی وقوع زلزله‌های استان ۷۵ درصد از پروژه‌های آموزشی استان وارد مرحله عمرانی شد‌ه‌اند | پیشرفت فیزیکی ۵۳۰ مدرسه در خراسان رضوی حمله به رفیق برای چند پک قلیان واکسن HPV ایرانی با دانش بومی وارد بازار شد ثبت ۳۸ هزار چندقلوزایی در سال ۱۴۰۳ حمل پاوربانک در چمدان زائران حج ممنوع شد زنگ خطر تب کریمه کنگو در این شهر ایران به صدا در آمد رشد ۵برابری فعالیت‌های حوزه توانبخشی هلال‌احمر خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی‌ طی امروز و فردا (پنجشنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرداخت بیش از ۶۴۰ میلیارد ریال به بیماران خاص در خراسان رضوی
سرخط خبرها

گام بلند ایران و قزاقستان برای توسعه گردشگری؛ لغو روادید و افزایش پروازهای مستقیم

  • کد خبر: ۳۲۴۹۴۰
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۲
گام بلند ایران و قزاقستان برای توسعه گردشگری؛ لغو روادید و افزایش پروازهای مستقیم
وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در تشریح راهکار‌های گسترش تعاملات دوجانبه در حوزه‌های فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با قزاقستان، افزایش مدت لغو روادید از ۱۴ روز به یک ماه و گسترش پرواز‌های مستقیم میان شهر‌های دو کشور را اقدامی راهبردی در این زمینه دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدرضا صالحی‌امیری در دیدار با ونتالاپ اونالبایف سفیر قزاقستان با اشاره به پیشینه تاریخی و غنای فرهنگی کشور قزاقستان، بر اهمیت شکل‌دهی به افق‌های نوین همکاری‌های دوجانبه در بستر دیپلماسی فرهنگی تأکید کرد و خواستار تدوین تفاهم‌نامه‌های راهبردی برای تقویت مناسبات فرهنگی میان دو کشور شد.

وی معرفی ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری ایران و قزاقستان را عاملی مؤثر در ارتقای سطح تعاملات مردم‌محور دانست و پیشنهاد‌هایی از جمله تدوین بسته‌های هدفمند سرمایه‌گذاری برای احداث هتل‌های پنج‌ستاره و دعوت از چهره‌های شاخص فرهنگی قزاقستان به ایران را برای ارتقای تبادل فرهنگی مطرح کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به ظرفیت‌های ایران در حوزه صنایع‌دستی، آمادگی این وزارتخانه را برای برگزاری نمایشگاه‌های مشترک فرهنگی‌هنری در دو کشور اعلام کرد و این اقدام را گامی مؤثر در تعمیق شناخت متقابل، گفتمان‌سازی فرهنگی و نزدیکی ملت‌ها دانست.

صالحی‌امیری ضمن تجلیل از همکاری دولت قزاقستان در ثبت جهانی نوروز به عنوان یک عنصر هویتی تمدن مشترک منطقه، بر ضرورت گسترش تعاملات در زمینه ثبت آثار مشترک در یونسکو تأکید کرد و تبادل تجربه، تخصص و دانش در حوزه‌های مرمت آثار تاریخی، باستان‌شناسی و آموزش‌های تخصصی را یکی از ارکان همکاری پایدار میان دو کشور خواند.

وی با اشاره به اهمیت تسهیل در تبادلات انسانی، افزایش مدت لغو روادید از ۱۴ روز به یک ماه و گسترش پرواز‌های مستقیم میان شهر‌های ایران و قزاقستان را اقدامی راهبردی در راستای توسعه گردشگری و ارتقای روابط دوجانبه برشمرد.

وزیر میراث‌فرهنگی از برگزاری نشست مشترک با معاونان سه حوزه اصلی وزارتخانه طی دو هفته آینده خبر داد و این نشست را زمینه‌ای برای عملیاتی‌سازی پیشنهاد‌های مطرح‌شده و طراحی نقشه‌راه همکاری‌های اجرایی عنوان کرد.

استقبال قزاقستان از تقویت همکاری‌های راهبردی فرهنگی با ایران

ونتالاپ اونالبایف نیز در این دیدار، با تمجید از غنای تمدنی و جذابیت‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی ایران، بر عزم دولت متبوع خود برای تقویت مناسبات همه‌جانبه با جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

وی ضمن اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور قزاقستان از رئیس‌جمهور ایران برای سفر به آستانه، از آمادگی کامل این کشور برای ارتقای سطح همکاری‌ها در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خبر داد.

اونالبایف همچنین پیشنهاد‌هایی همچون شناسایی و معرفی آثار تاریخی مشترک، تولید مستند‌های فرهنگی و تأسیس کارگروه‌های تخصصی در حوزه‌های مرتبط را مطرح کرد و برای اجرای عملی این پیشنهادها، آمادگی قزاقستان را اعلام کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->